In 10 stappen jouw droomleven na een burnout

Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

Bianca Meijsen

Al ben je hersteld van je burn-out en weer aan het werk, toch ben je bang voor die terugval. Af en toe wordt de stress je te veel en je wilt een terugval voorkomen. Lees dan dit boek.

N

Beste start na jouw burn-out

Tijdens de burn-out ben je op diverse manieren begeleid tot herstel zodat je zo snel mogelijk weer kan re-integreren. Eerlijk gezegd keek je daar zelf ook naar uit. Nu je beter bent, is het zoeken naar hoe je nu verder moet.

N

10 Stappen voor meer werk-privé balans

De 10 stappen in dit boek geven je de beste start om na de burn-out weer controle over je eigen leven terug te krijgen. Ontdek hoe je keuzes maakt die voor jou eigenlijk niet en welke keuze wel leiden naar jouw droomleven.

N

Controle terug over je eigen leven

Het boek is helder, oprecht en toegankelijk geschreven met praktische oefeningen die je zelf kunt toepassen. Herontdek wie je in wezen bent, wat voor jou werkt en wat niet.

N

'Nee' zeggen zonder schuldgevoel

Leer weer ‘Nee’ zeggen zonder schuldgevoel. Grenzen aangeven is nog nooit zo makkelijk geweest, omdat je weet waar ze liggen en waarom. Eindelijk weer rust in je hoofd.

N

Meer rust in je hoofd en energie in je lijf

Boek - In 10 stappen jouw droomleven na een burnout
P

Kies uit; fysiek boek, eboek en/of luisterboek

P

Extra online bonussen ter ondersteuning

OPTIE: Kom in actie met het Balans Boost programma

Voorkom dat het boek op de plank belandt en laat je tijdens de Balans Boost wekelijks begeleiden. Krijg tevens extra achtergrond informatie en inspiratie. Samen met een Buddy of alleen.

Boek per post voor 17,50€ excl. verzendkosten

Beperkt te bestellen via bol.com (1e druk)

1e druk UITVERKOCHT
Pre-order 2e druk

Eboek als epub dowloaden voor je e-reader voor 9,95€

Te bestellen via bol.com voor Kobo (2e druk)

Luisterboek downloaden voor 7,50€

Ingesproken door auteur Bianca Meijsen zelf

Eboek als pdf downloaden voor 3,50€

niet in epub versie (1e druk)

jaar professionele ervaring in stress- en burn-out klachten

waardevolle pagina's met direct toepasbare praktische oefeningen

uur leesplezier met ongeveer 10 minuten per hoofdstuk

7

Ervaar het leven van jouw dromen

Bestel naast het boek ook de verdiepingstraining Balans Boost en ervaar het effect van meer balans en rust in je hoofd!

Terug in Balans Pakket

Heb je interesse in de Terug in Balans Pakket?

Klik hiernaast op de foto en je kan het direct aanschaffen.

Wil je wat meer uitleg en/of heb je vragen, dan nodig ik je uit met veel plezier om elkaar eerst te spreken of dit pakket echt iets is voor jou.

Klik op onderstaande knop en stuur me een bericht of plan direct een afspraak in.

‘Ik vond herkenning in de intonatie van Bianca, haar heldere bewoordingen en de volgorde van de stappen. De opdrachten zijn handzaam, concreet en praktisch. Als ervaringsdeskundige van zowel een burn-out als van Bianca als coach, betrap ik mezelf erop dat ik jaren later de oefeningen nog eens wil doen ter evaluatie van mijn nieuw geleerde ik. Een aanrader voor iedereen die te maken heeft met een (bijna) burn-out.

Ursula Buiteman

Business Developer Hospitality, burn-out ervaren

‘Dit boek is wat mij betreft niet alleen voor mensen die hun leven weer op de rit willen krijgen na een burn-out. Ik geloof dat dit boek hele mooie handvatten biedt voor iedereen die zijn droomleven wil creëren en soms zichzelf in de weg zit. Maar ook: het boek heeft mij meer inzicht gegeven in de denkwijze van mensen die een burn-out hebben gehad. Dat zorgt ervoor dat ik hen meer begrijp. En dat is extreem waardevol.’

Yvonne van Balkom

Communicatiespecialist, geen burn-out ervaren

Als je in zo’n zwart gat hebt gezeten, wil je maar één ding: dit NOOIT meer. Na je ‘beter’ melding, kijkt de medische wereld niet meer naar je om en gaat iedereen ervan uit dat het goed met je gaat en je geen hulp meer nodig hebt. Niks is minder waar. Dit boek is een hulpmiddel om ‘beter’ te blijven.
Herkenbare en inspirerende verhalen en praktische tips. De vijf-seconde-regel en de van-moeten-naar-willen-opdracht zijn mijn favoriet, die ik sinds het lezen van dit boek dagelijks toepas en die mijn leven makkelijker en beter maken. Dankjewel Bianca, voor het schrijven van dit boek!’

Saskia van der Hilst

Social Media Adviser, zelf burn-out ervaren

‘Heb jouw boek aan een vriendin gegeven en kreeg deze reactie: ‘Ben je zelf al verder gekomen in het boek? Ik heb het inmiddels uitgelezen en alle podcasts geluisterd. Wat een goede tip van je. Erg confronterend, maar ook veel inzichten gekregen. Ben zelf ook enorm enthousiast! Ook zonder een burnout, maar wel met een druk leven als ondernemer, is dit boek goed om weer eens terug te gaan naar de basis. Het is prettig geschreven en biedt een mooie combinatie van theorie en praktijk. De stappen geven, door de diversiteit, inzicht op meerdere gebieden en zorgen voor meer balans in het dagelijkse leven. Een aanrader voor iedereen met een te drukke agenda.’

Judith Olsthoorn

Creatieve vormgever, zelf geen burn-out ervaren

7

Auteur Bianca Meijsen

Een burn-out is meer dan een periodieke time-out. Het is een wake-up-call wat vraagt om een verandering in leefstijl. Je kunt je gewoon niet nog een burnout veroorloven!

In de afgelopen 20 jaar heb ik door middel van persoonlijke ervaring en onderzoek, en door begeleiding  in coachingstrajecten en trainingen van vele ambitieuze en ondernemende vrouwen manieren ontdekt en toegepast voor het realiseren van je droomleven.

Met deze kennis en inzichten is dit boek tot stand gekomen om je praktische simpele toepasbare stappen te geven die je zelf kunt toepassen om die 2e, 3e of soms 4e burnout te voorkomen.

Hoewel het boek geschreven is voor moeders die een burnout hebben gehad, was ik zeer verrast de positieve reacties te ontvangen van vrouwen én mannen, zelfs zonder burnoutervaring, die dit boek als motiverend en behulpzaam hebben ervaren.

Auteur Bianca Meijsen

Wil jij leven met meer balans en rust in je hoofd?

Bestel dan niet alleen het boek maar kies voor de realisatie van jouw droomleven vanuit verbinding met jezelf.

7

Ervaar het leven van jouw dromen

Bestel nu het boek en ervaar de toegevoegde waarde!

Boek per post voor 17,50€ excl. verzendkosten

Beperkt te bestellen via bol.com (1e druk)

1e druk UITVERKOCHT
Pre-order 2e druk

Eboek als epub dowloaden voor je e-reader voor 9,95€

Te bestellen via bol.com voor Kobo (2e druk)

Luisterboek downloaden voor 7,50€

Ingesproken door auteur Bianca Meijsen zelf

 

Eboek als pdf downloaden voor 3,50€

niet in epub versie (1e druk)

Wat lezers zeggen

Wat een inspirerend mooi boek met stappenplan en wat ongelooflijk jammer dat dit boek er nu pas is. Als ervaringsdeskundige en burn-outcoach weet ik dat mensen met deze stappen zoveel winst kunnen (gaan) behalen. Het boek leest makkelijk, de stappen zijn eenvoudig te doen en er staan goede tips in. De oefeningen zijn prettig om uit te voeren. Eigenlijk zou dit verplichte kost moeten zijn voor iedereen die richting een burn-out gaat, of er al een heeft gehad.’

Ellen Roderkerken

Coach en NLP trainer, burn-out ervaren

‘In onze drukke wereld rennen wij onszelf snel en makkelijk voorbij met alle gevolgen vandien. Dit boek van Bianca laat je op je eigen rem trappen om je bewust te worden van wat je doet, denkt en voelt om daarna stappen te zetten naar verandering. Een heldere opbouw, begrijpelijke tekst en praktische opdrachten. Hoewel al jaren hersteld van mijn burn-out, heb ik de opdrachten gebruikt voor mijn eigen ‘APK’. Kortom een aanrader!

Suzanne van Wieringen

Professional Organizer, burn-out ervaren

‘Op weg naar Amsterdam vanuit Rotterdam bleef ik geboeid in de trein doorlezen. Nooit eerder zo snel en fijn doorgelezen. Fantastisch, helder, met juiste diepgang heldere stappen. Echt top !!!

Erg knap hoe Bianca de kracht en kwetsbaarheid bundelt met praktische waardevolle tips, inzichten. Sterk hoe diepgang zo helder ingezet kan worden van angst naar vertrouwen, van stress naar relax, van overleven naar leven naar droomleven.’

Heleen de Mooij-Lubbers

Spreker en Trainer, overspannenheid ervaren

‘Ik lees zelden een boek van begin tot het eind. De stap die me het meeste aansprak was het eerste hoofdstuk met de stappen. Voor ik het wist was ik 3 stappen verder!

Als ik ergens ‘vastloop’, sla ik het boek regelmatig open en lees de stappen. Alsof het boek hiervoor geschreven is, past het precies bij mijn vraag! Door de stappen te doorlopen kan ik een situatie evalueren, hierdoor ‘loop’ ik weer verder op mijn pad naar mijn gewenste doel.’

Lisette Kraaijeveld

Opleidingscoördinator, geen burn-out ervaren

‘Hoewel ik geen burn-out ervaring heb en ik me (dus) niet altijd honderd procent herkende in de omschreven gevoelens, is Bianca haar boek een heel nuttig boek voor me geweest, en nog steeds. Voor mensen zoals ik die graag van midden-voor-achter-voor-midden een boek lezen, ook heel prettig. De oefeningen zijn eenvoudig en tegelijkertijd bijzonder effectief. Ze brengen me dichter bij mezelf. Ze werken ontspannend, verhelderend en ik word er ongelooflijk blij van. Het is een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar meer rust, ontspanning en verdieping in hun leven.’

Christine Hartog

Paardencoach, geen burn-out ervaren

Het venijn zit hem in de staart werd tegen mij gezegd na het ervaren van een burn-out. En dat klopte. De angst voor terugval kan enorm zijn. Continu alert zijn op de signalen zorgt voor ingehouden leven en dat is zo zonde. De 10 stappen die Bianca beschrijft, zijn een mooie houvast voor wie ooit een burn-out heeft ervaren en op weg is naar dat droomleven. Dit boek geeft kennis en inzicht in meerdere gebieden van je leven met concrete handvatten waar je direct iets mee kunt. Kortom, een fijn geschreven en toegankelijk boek voor iedereen die de regie weer in eigen handen wil nemen.’

Sarah Binnekamp

Vormgeefster, zelf burn-out ervaren

Wil jij leven met meer balans en rust in je hoofd?

Bestel dan niet alleen het boek maar kies voor de realisatie van jouw droomleven vanuit verbinding met jezelf.

Ervaar het leven van jouw dromen

Bestel nu het boek en ervaar de toegevoegde waarde!

Boek per post voor 17,50€ excl. verzendkosten

Beperkt te bestellen via bol.com (1e druk)

1e druk UITVERKOCHT
Pre-order 2e druk

Eboek als epub dowloaden voor je e-reader voor 9,95€

Te bestellen via bol.com voor Kobo (2e druk)

Luisterboek downloaden voor 7,50€

Ingesproken door auteur Bianca Meijsen zelf

 

Eboek als pdf downloaden voor 3,50€

niet in epub versie (1e druk)

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout Stapel

Creër je eigen kansen en mogelijkheden

Ontvang dit boek met diverse oefeningen die je direct kunt toepassen én het gratis online bonuspakket voor nog meer verbinding met jezelf.

Ga aan de slag en zorg voor meer ontspanning en plezier en ervaar hoe jij met meer energie jouw droomleven realiseert.

Wanneer je de stappen in dit boek toepast creëer je meer kansen en mogelijkheden die bij jou passen zodat je een volgende burnout voorkomt.

“In 10 stappen jouw droomleven na een burnout” is jouw boek voor een leven met meer zelfvertrouwen en inspireert om te doen wat je écht wilt doen.

Kan je bij de toepassing van de oefeningen wel wat ondersteuning gebruiken? Bekijk dan het Balans Boost programma en ervaar de impact van een community met gelijkgestemden.

‘Wat een fijn boek! Bianca schrijft zoals ze praat, waardoor de boodschap direct overkomt! Het is helder, oprecht en toegankelijk. Net zoals de oefeningen in het boek! Bianca geeft je hele mooie tools om de eerste stappen te kunnen zetten naar een droomleven vanuit je hart!’

Marit Cornelissen

Hypnotherapeut, zelf burn-out ervaren

‘Dit boek geeft inzichten, oefeningen, begrip en antwoorden. Het is overzichtelijk, heeft een duidelijke opbouw en dat is de reden dat ik nog regelmatig even terugblader naar stap zeven om vervolgens weer bewust aan te slag te gaan met stap acht, negen en tien. Zo kan ik, keer op keer, vieren wat ik allemaal al heb bereikt!’

Anne Lindenkamp

Burn-out Mentor, zelf burn-out ervaren

‘Een concreet en praktisch boek. Makkelijk en fijn om te lezen. Zeker als je een burn-out hebt, is dat welkom. Want in zo’n situatie zit je niet te wachten op moeilijk en weinig concrete boeken. De ervaringen die in het boek zijn opgenomen maken het extra waardevol. Dit boek is ook nuttig voor mensen die niet overspannen zijn of een burn-out hebben, want uiteindelijk draait het voorkomen van overspannenheid om signalen herkennen.’

Charlotte

HR Manager

‘Met enig aarzelen begon ik in je boek. Gezien mijn concentratie momenteel ben ik overgestapt op luisteren van jouw audioboek. Voor mij een uitkomst! De emoties van herkenning geven misschien toch weer dat er wel degelijk al een paar burn-outs geweest zijn… Het klopt precies wat je zegt… Accepteren dat het is zoals het is en er een ‘ander/nieuw’ leven is aangeborken. Nu mijn kwaliteiten nog ontdekken… wink  Thanks, well done, good job!

Marjolijn

In between jobs

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het fysieke boek thuis verwachten?

Zodra jij het boek besteld hebt, krijg je van mij een email met daarin een indicatie van het aantal dagen dat het duurt voordat je het boek in huis hebt. Ik stuur boeken in batches zodat ik niet elke dag met stapels boeken naar PostNL hoef te lopen. 😃

Waarom is de prijs exclusief verzendkosten?

Het laten drukken van dit boek kost best een investering en levert in verhouding weinig tot geen omzet op. Wanneer ik ook de verpakkings- en verzendkosten betaal, dan leg ik er geld op toe. Door de boekprijs exclusief verzendkosten aan te bieden, heb ik ook de mogelijkheid om voor jou wat extra’s  in het postpakket te doen.

Zit ik ergens aan vast als ik het boek bestel?

Nee, je zit nergens aan vast. Zodra je dit boek beesteld, ontvang je deze binnen het aangegeven termijn op het aangegeven adres. Je hoeft verder geen andere diensten of producten van mij af te nemen als je dat niet wilt. Dat mag natuurlijk wel en daarover informeer ik je per mail mocht je er toch later interesse in hebben.

Wat is het verschil tussen dit boek en de Balans Boost?

Dit boek geeft je wat basis oefeningen die je zelf kunt doen op ieder moment van de dag. Daarnaast ontvang je een gratis toolkit als bonus met wat uitbreiding op die oefeningen. Met het Balans Boost programma gaan we samen aan de slag en heb je naast een community van gelijkgestemden ook mijn persoonlijke begeleiding er bij. Je kunt al je vragen stellen en je merkt dat alles makkelijker en meer vanzelf gaat, door de diverse inzicht en aha-momenten.

Wil jij leven met meer balans en rust in je hoofd?

Bestel dan niet alleen het boek maar kies voor de realisatie van jouw droomleven vanuit verbinding met jezelf.

In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

Meld je hier aan

Voor het gratis kennismaking eboek inclusief;
- gratis dagboek
- gratis coaching call
- gratis 21 dagen challenge
- korting op aankoop mijn boek

... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online Ont-moet-ing

Hoi hoi!

Zal ik je via mijn Miracle Mail op de hoogte houden?

Ik informeer je over - het laatste nieuws, blogs, video's, - speciale aanbiedingen, acties - en veel meer.

Je hebt je met succes ingeschreven!