In 10 stappen jouw droomleven na een burnout

Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

jaar professionele ervaring in stress- en burn-out klachten

waardevolle pagina's met direct toepasbare praktische oefeningen

uur leesplezier met ongeveer 10 minuten per hoofdstuk

Boek In 10 stappen jouw droomleven na een burnout

Meld je ook aan voor de online training ‘In 90 dagen van Stress naar Zen‘ » Klik hier » 

Ervaar het leven van jouw dromen

Bestel nu mijn boek en ervaar de toegevoegde waarde!

N

Beste start na jouw burn-out

N

10 Stappen voor meer werk-privé balans

N

Controle terug over je eigen leven

N

Grenzen aangeven is nog nooit zo makkelijk geweest

N

Meer rust in je hoofd en energie in je lijf

P

Online bonussen om direct mee aan de slag te gaan

‘Ik vond herkenning in de intonatie van Bianca, haar heldere bewoordingen en de volgorde van de stappen. De opdrachten zijn handzaam, concreet en praktisch. Als ervaringsdeskundige van zowel een burn-out als van Bianca als coach, betrap ik mezelf erop dat ik jaren later de oefeningen nog eens wil doen ter evaluatie van mijn nieuw geleerde ik. Een aanrader voor iedereen die te maken heeft met een (bijna) burn-out.

Ursula Buiteman

Business Developer Hospitality, burn-out ervaren, moeder van 2

‘Dit boek is wat mij betreft niet alleen voor mensen die hun leven weer op de rit willen krijgen na een burn-out. Ik geloof dat dit boek hele mooie handvatten biedt voor iedereen die zijn droomleven wil creëren en soms zichzelf in de weg zit. Maar ook: het boek heeft mij meer inzicht gegeven in de denkwijze van mensen die een burn-out hebben gehad. Dat zorgt ervoor dat ik hen meer begrijp. En dat is extreem waardevol.’

Yvonne van Balkom

Communicatiespecialist, geen burn-out ervaren, moeder van 2

Auteur Bianca Meijsen

Een burn-out is meer dan een periodieke time-out. Het is een wake-up-call wat vraagt om een verandering in leefstijl. Je kunt je gewoon niet nog een burnout veroorloven!

In de afgelopen 20 jaar heb ik door middel van persoonlijke ervaring en onderzoek, en door begeleiding  in coachingstrajecten en trainingen van vele ambitieuze en ondernemende vrouwen manieren ontdekt en toegepast voor het realiseren van je droomleven.

Met deze kennis en inzichten is dit boek tot stand gekomen om je praktische simpele toepasbare stappen te geven die je zelf kunt toepassen om die 2e, 3e of soms 4e burnout te voorkomen.

Hoewel het boek geschreven is voor moeders die een burnout hebben gehad, was ik zeer verrast de positieve reacties te ontvangen van vrouwen én mannen, zelfs zonder burnoutervaring, die dit boek als motiverend en behulpzaam hebben ervaren.

Auteur Bianca Meijsen

Review Marjolijn

Review Judith

Wil jij leven met meer balans en rust in je hoofd?

Bestel dan nu het boek hoe jij jouw droomleven realiseert vanuit verbinding met jezelf.

Wat een inspirerend mooi boek met stappenplan en wat ongelooflijk jammer dat dit boek er nu pas is. Als ervaringsdeskundige en burn-outcoach weet ik dat mensen met deze stappen zoveel winst kunnen (gaan) behalen. Het boek leest makkelijk, de stappen zijn eenvoudig te doen en er staan goede tips in. De oefeningen zijn prettig om uit te voeren. Eigenlijk zou dit verplichte kost moeten zijn voor iedereen die richting een burn-out gaat, of er al een heeft gehad.’

Ellen Roderkerken

Coach en NLP trainer, burn-out ervaren

‘In onze drukke wereld rennen wij onszelf snel en makkelijk voorbij met alle gevolgen vandien. Dit boek van Bianca laat je op je eigen rem trappen om je bewust te worden van wat je doet, denkt en voelt om daarna stappen te zetten naar verandering. Een heldere opbouw, begrijpelijke tekst en praktische opdrachten. Hoewel al jaren hersteld van mijn burn-out, heb ik de opdrachten gebruikt voor mijn eigen ‘APK’. Kortom een aanrader!

Suzanne van Wieringen

Professional Organizer, burn-out ervaren, moeder van 3

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout Stapel

Creër je eigen kansen en mogelijkheden

Ontvang dit boek met diverse oefeningen die je direct kunt toepassen én het gratis online bonuspakket voor nog meer verbinding met jezelf.

Ga aan de slag en zorg voor meer ontspanning en plezier en ervaar hoe jij met meer energie jouw droomleven realiseert.

Wanneer je de stappen in dit boek toepast creëer je meer kansen en mogelijkheden die bij jou passen zodat je een volgende burnout voorkomt.

“In 10 stappen jouw droomleven na een burnout” is jouw boek voor een leven met meer zelfvertrouwen en inspireert om te doen wat je écht wilt doen.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het boek thuis verwachten?

Zodra jij het boek besteld hebt, krijg je van mij een email met daarin een indicatie van het aantal dagen dat het duurt voordat je het boek in huis hebt. Ik stuur boeken in batches zodat ik niet elke dag met stapels boeken naar PostNL hoef te lopen. 😃

Waarom is de prijs exclusief verzendkosten?
Het laten drukken van dit boek kost best een investering en levert in verhouding weinig tot geen omzet op. Wanneer ik ook de verpakkings- en verzendkosten betaal, dan leg ik er geld op toe. Door de boekprijs exclusief verzendkosten aan te bieden, heb ik de mogelijkheid om voor jou wat extra’s te doen (zoals bijvoorbeeld een aanbieding 😉 )
Zit ik ergens aan vast als ik het boek bestel?

Nee, je zit nergens aan vast. Zodra je dit boek beesteld, ontvang je deze binnen het aangegeven termijn op het aangegeven adres. Je hoeft verder geen andere diensten of producten van mij af te nemen als je dat niet wilt. Dat mag natuurlijk wel!

Wat is het verschil tussen dit boek en de online cursus?

Dit boek geeft je wat basis oefeningen die je zelf kunt doen op ieder moment van de dag. Daarnaast ontvang je een gratis toolkit als bonus met wat uitbreiding op die oefeningen. Met de online cursus gaan we dieper op alles in en heb je mijn persoonlijke begeleiding er bij. Je kunt al je vragen stellen en je merkt dat alles makkelijker en meer vanzelf gaat, door de diverse inzicht en aha-momenten.

‘Op weg naar Amsterdam vanuit Rotterdam bleef ik geboeid in de trein doorlezen. Nooit eerder zo snel en fijn doorgelezen. Fantastisch, helder, met juiste diepgang heldere stappen. Echt top !!!

Erg knap hoe Bianca de kracht en kwetsbaarheid bundelt met praktische waardevolle tips, inzichten. Sterk hoe diepgang zo helder ingezet kan worden van angst naar vertrouwen, van stress naar relax, van overleven naar leven naar droomleven.’

Heleen de Mooij-Lubbers

Spreker en Trainer, overspannenheid ervaren, moeder van 3

‘Ik lees zelden een boek van begin tot het eind. De stap die me het meeste aansprak was het eerste hoofdstuk met de stappen. Voor ik het wist was ik 3 stappen verder!

Als ik ergens ‘vastloop’, sla ik het boek regelmatig open en lees de stappen. Alsof het boek hiervoor geschreven is, past het precies bij mijn vraag! Door de stappen te doorlopen kan ik een situatie evalueren, hierdoor ‘loop’ ik weer verder op mijn pad naar mijn gewenste doel.’

Lisette Kraaijeveld

Opleidingscoördinator, geen burn-out ervaren, moeder van 2

‘Hoewel ik geen burn-out ervaring heb en ik me (dus) niet altijd honderd procent herkende in de omschreven gevoelens, is Bianca haar boek een heel nuttig boek voor me geweest, en nog steeds. Voor mensen zoals ik die graag van midden-voor-achter-voor-midden een boek lezen, ook heel prettig. De oefeningen zijn eenvoudig en tegelijkertijd bijzonder effectief. Ze brengen me dichter bij mezelf. Ze werken ontspannend, verhelderend en ik word er ongelooflijk blij van. Het is een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar meer rust, ontspanning en verdieping in hun leven.’

Christine Hartog

Paardencoach, geen burn-out ervaren, moeder van 2

Wil jij leven met meer balans en rust in je hoofd?

Bestel dan nu het boek hoe jij jouw droomleven realiseert vanuit verbinding met jezelf.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!