Ontspannen succesvol zijn, zowel zakelijk als privé

Heb jij die balans al gevonden?
Ontvang 2 gouden tips! »
N

Chronisch tijd gebrek

Constant het gevoel achter de feiten aan te lopen, of het nu op je werk is of privé, zonder een moment voor jezelf?

N

Schuldgevoelens

Bekruipt je regelmatig dat nare gevoel dat je beter zou moeten kunnen en zijn? Je bent tenslotte toch ‘beter’?!

N

Niet goed genoeg

Kon je voorheen sneller, meer, beter en vraag jij je nu bij alles af of je het wel goed genoeg doet?

Je bent niet de enige die zich na een burnout oprecht afvraagt: “Wordt het ooit nog eens zoals het was?” Ik heb goed en slecht nieuws voor jou … Het slechte nieuws is: Nee, het wordt nooit meer zoals het was. Maar het goede nieuws is gelukkig: Het wordt zoveel beter, leuker, magischer met meer ontspanning, meer energie, meer tijd… voor jezelf!

Laat mij je helpen, want je hoeft echt niet alles alleen te doen.

Plan een Gratis Ont-moet-ing met mij van 20 minuten en ik vertel jou op welke wijze ik jou help weer te genieten. Met minimaal 2 gouden tips om gelijk toe te passen!

Van Stresskip naar Zen-Mama

Stel je voor: Nog voordat de kinderen wakker zijn, lig jij nog even heerlijk in bed te genieten van de ontspanning en de rust. Met een glimlach op je gezicht sta je op en doe je jouw ding. Wat heb jij verlangd naar dat gevoel om weer de energie door je lijf te voelen stromen, terwijl alles zo vanzelf gaat.

In tijden heb je niet zo veel werk verzet zonder een moment van paniek of stress. Je kijkt uit naar wat de dag je brengt, terwijl je door je agenda kijkt om de planning en de afspraken te maken voor je werk, je gezin en jouwzelf. Ergens kijk je zelfs al uit naar het moment dat je vanavond weer voldaan op de bank ploft, genietend van dat moment voor jezelf. 

Dit is mogelijk. Ook voor jou!

“Als moeder breek je niet omdat je zwak bent, maar juist omdat je te lang sterk bent geweest.

Dat onbeschrijflijk gevoel van rust, overzicht en helderheid is ook voor jou mogelijk.

Je hebt er weer zin in

Dat zware gevoel is eindelijk verleden tijd, net als de angst voor terugvalt. De rem kan er weer af, want jij weet waar jij blij van wordt.

De touwtjes zelf in handen

Eindelijk heb je het gevoel dat je weer controle hebt over jouw eigen situatie. Je hebt weer grip op jouw energiemanagement en agenda.

Betere Balans Werk-Privé

Eindelijk niet meer werken alsof je geen moeder bent of voor het gezin zorgen alsof je niet werkt. Met gemak zorg jij voor een betere balans.

Wat mijn klanten zeggen

“Op aanraden van iemand uit mijn netwerk kwam ik met Bianca in contact. Al tijdens het eerste gesprek wist ze de vinger gelijk op mijn zere plekken te leggen. Ik had het gevoel dat ik mezelf 24 uur per dag moest bewijzen om serieus genomen te worden. Onder het kopje “wat er ook gebeurd, altijd stoer blijven” hield ik mezelf staande, al voelde ik de emoties omhoog komen. Al binnen 2 sessies begon ik het hoe en waarom van mezelf te herkennen met als gevolg dat mijn algemeen directeur spontaan een praatje met mij begon. Ik wist niet wat me overkwam!”

Lieselot van Teeffelen

“Ik leek niet beter te worden van een longontsteking die volgde op griep. Een serie beperkende fysieke klachten ervaren, de ene was nog niet half over of de volgende diende zich alweer aan. Ik raakte uitgeput. Niet alleen fysiek, ook mentaal was ik aan het overleven. We hebben een skype sessie gehad. Aanrader! Aandachtig luisterend en vragen stellend wist ze me weer terug naar mijn eigen pad te leiden. De lichamelijke klachten verdwenen, ik vond een baan die me “oplevert” in plaats van “kost” en mijn leven is heerlijk overzichtelijk geworden.”

Marielle van Tienen

Ook jij hervindt de balans tussen jouw ambities en moederschap.

Mijn werkwijze is zowel gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken, psychologische en medische kennis, als natuurlijk mijn persoonlijke ervaringen en die van diverse vrouwen met burnout klachten die ik al heb mogen begeleiden. Alles wat hiervoor nodig is, krijg je aangeboden. Hier geldt geen ‘1 size fits all’ want iedereen is anders. Het traject vraagt een investering in jezelf van tijd, commitment en het bedrag dat bij jou past.

Wat maakt mij jouw Mama DeStress Coach ?

Bianca Meijsen : “Jeetje, wat had ik het gevoel dat ik gefaald had! Daar zat ik dan met man en kind en ik voelde me alles behalve gelukkig. Ik was moe, geïrriteerd en wilde eigenlijk heel hard weglopen. Begrijp me niet verkeerd; Ik genoot van het moederschap en mijn man! Maar ik wilde zoveel meer dan dat, alleen daar had ik de tijd en de energie niet meer voor.

Daar kwam bij dat ik allerlei signalen herkende van mijn burnout uit 1999. Ik wist toch beter?! Dit was in 2014 en ik wist al veel over stress, maar wat ik nog niet wist was het lichamelijke en mentale effect wanneer je moeder werd. Er verandert zoveel en dat wordt helaas nog steeds zwaar onderkend, niet in de laatste plaats door de moeders zelf, met als gevolg dat zij soms pas jaren later die burnout ervaren.”

Wil jij ontspannen succesvol zijn zowel zakelijks als privé?

Voordat je een keuze kunt maken is het waarschijnlijk wenselijk om eerst eens te inventariseren welk product voor jou het gewenste resultaat geeft. Daarvoor is mijn Gratis Ont-moet-ing per skype. Spreek je mij liever eerst persoonlijk, stuur mij dan een email en wij bespreken samen de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat gaan we precies doen tijdens een traject?

Elke klant is anders en daarom draai ik geen vast programma of stappenplan af. Ik pas mijn aanbod aan op jou behoeftes, jouw energie level en jouw dromen en/of doelen. Natuurlijk heb ik zo mijn toolbox waar ik uit kan kiezen en weet ik ondertussen wat bij welk vraagstuk het meest effectief is.

Hieronder een opsomming voor jouw nieuwsgierigheid waar ik zoal gebruik van kan maken. Hierbij wel de kanttekening dat ik zelfs hieronder niet alles kan vermelden. 

♥ uitgebreide anamnese, ♥ erkende wetenschappelijke vragenlijsten, ♥ mind & body coaching, ♥ psychotherapie, ♥ hypnose en regressie therapie, ♥ energetisch werk, ♥ associatie,♥ systemisch coachen, ♥ neurolinguïstisch programmeren, ♥ emotioneel evenwicht techniek, ♥ lichaamsgericht werk,♥ wandelen in het bos, ♥ skype sessies, ♥ chakra balancering,♥ aromatherapie, ♥ ontspanningsmassage met essentiële oliën, ♥ meditatie audio’s, ♥ ademwerk, ♥ podcasts, ♥ huiswerk middels audio of video bestanden, ♥ en nog veel meer.

Heb je ook een goedkoper traject?

Mijn antwoord is afhankelijk van wat je van mijn kennis en/of begeleiding wel of niet nodig hebt. Om het meest effectief te zijn tijdens de begeleiding, kan het een keuze zijn om niet alles wat ik aanbied te gebruiken. Laten we dan eerst eens in gesprek gaan via de gratis ont-moet-ing, zodat ik kan inventariseren wat voor jou de hoogste prioriteit heeft en het snelste resultaat kan brengen. Op basis hiervan kan ik je een passend aanbod doen.

Is betaling in termijnen mogelijk?

Ik begrijp maar al te goed dat een verspreide betaling soms net wat makkelijker te realiseren is. Omdat een traject over een aantal maanden verspreid is, kun je uiteraard ook in termijnen betalen. Tussendoor is het echter af te raden om het traject te stoppen, zeker als je daarmee verdere betaling wilt voorkomen. Jouw betalingsverplichting blijft namelijk het volledige traject van kracht, ongeacht welke keuzes je tussendoor zou willen maken. Dus bedenk goed waar je aan begint.

Begeleid je ook in groepen?

Een persoonlijke begeleiding kan ook in groepsverband, waardoor je het voordeel ervaart van de ondersteuning vanuit jouw groepsleden. Tijdens de interactie met de groep hoor je de tips en ideeën van oplossingen die anderen hebben gevonden. Tijdens de groepsbegeleiding zijn er ook 1-op-1 sessies om verdieping en inzicht te krijgen op jouw persoonlijke situatie. Geen persoon is precies hetzelfde.

Mocht je hier meer over willen weten, vraag dan de gratis ont-moet-ing aan, zodat we kunnen overleggen of dit een goede optie zou zijn voor jou.

Wat mijn klanten zeggen

“Communicatie tips zodat ik mijn persoonlijke effectiviteit verbeter. Daar was ik naar op zoek. Bianca boodt mij het persoonlijke TOP3 coaching traject aan. Hoewel ik haar aanbod aannam, vroeg ik me wel af of het echt was waardoor ik verder kon komen.

Na een reorganisatie had ik gekozen voor een nieuwe functie binnen de organisatie. Snel bleek, dat zowel mijn positie als opdracht onduidelijk was. De directie ging me deze ook niet geven, dus moest ik dit zelf zien te bewerkstelligen en dat was best lastig.

Ik kreeg het vermoeden dat ik mijn boodschap mondeling niet duidelijk en helder genoeg wist over te brengen omdat ik snel schakel en dwarsverbanden leg. Bianca had me echter vrij snel door en confronteerde me hiermee, maar bood ook praktische tools aan waarmee ik aan de slag kon.

Ik had al inzicht in mijn krachten en valkuilen, maar heb nu ook geleerd hoe ik hier effectief mee om kan gaan waardoor ik meer balans en innerlijke rust ervaar. Minder trekken en duwen, en sneller en meer loslaten. Meer op mijn handen gaan zitten en vragen stellen in plaats van al met het antwoord komen. Het werkt echt! Super bedankt Bianca en ik zal je zeker aanbevelen!!”.

Rowena Hertogh

 “Bianca informeerde mij over de verschillende communicatie stijlen en er was direct herkenning. Zowel bij mezelf als de mensen waarmee ik werkte en daar liep ik nu juist mee rond. Hoe maak ik mijn boodschap duidelijk aan deze collega’s en hoe trek ik mijn grenzen?

Ik wilde dus dolgraag een persoonlijk begeleidingstraject afnemen, maar vond het nogal wat. Zo’n luxe kan ik niet aan mezelf uitgeven, heb ook nog een gezin waarvoor ik zorg draag.

Tijdens de begeleiding ontdekte ik al snel dat ik geen betere keus had kunnen maken. Elk gesprek leverde meer inzichten op en langzaam maar zeker verbeterde bijna onbewust mijn communicatie vaardigheden. Ik gaf mijn grenzen heel duidelijk aan en blijkbaar kwam mijn boodschap ineens heel goed over.

Van tijd en rust nemen voordat ik reageer tot gebruik maken van mijn sluimerende recalcitrantie om te laten weten wat ik wel en niet wil; deze begeleiding was echt de moeite waard. Ik kan Bianca van harte aanbevelen wanneer je het gevoel krijgt niet serieus genomen te worden.”

Angela

om persoonlijke reden volledige naam alleen bij mij bekend

Wordt het tijd om jouw grenzen eens duidelijk te communiceren?

Laat mij je informeren tijdens de Gratis Online Ont-moet-ing op welke manier ik jou hierbij kan helpen.

Gratis eboek

Meld je aan voor de FemMail en ontvang gratis eboek

Via mijn FemMail hou ik je op de hoogte houdt van het laatste nieuws met tips, adviezen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Als dankjewel ontvang je het gratis eboek waarin je kennis maakt met mijn boek "In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out".

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!