Ontspannen succesvol zijn, zowel zakelijk als privé

Heb jij die balans al gevonden?
Download gratis eboek »Ontvang persoonlijke tips! »
u

Bewuste keuzes

Je weet dat je prioriteiten moet stellen. Daarvoor heb je wel overzicht nodig. En dat lukt maar steeds niet!

u

Ruimte voor jezelf

Wanneer je dan toch eindelijk tijd neemt voor jezelf, voel je schuldgevoel naar anderen.

u

Overgevoelig

Sinds de burn-out is alles al snel teveel; teveel prikkels en/of emoties. Of valt het je nu vooral meer op?!

u

Nee zeggen

Natuurlijk wil je voor iedereen klaar staan. Tenminste dat wilde je. Nu wil je vooral je grenzen aangeven. Toch?!

Als je maar van de burn-out herstelt bent, dacht je… maar nu begint het pas…

Kom weer terug bij jouw BRON

Plan een gratis Ont-moet-ing in met mij en ontdek hoe jij weer kan genieten. 

Terug in Balans

Stel je voor…. 

Met een glimlach op je gezicht sta je op en doe je jouw ding. Wat heb jij verlangd naar dat gevoel om weer de energie door je lijf te voelen stromen, terwijl alles als vanzelf gaat.

Je verzet zoveel werk zonder een moment van paniek of stress. Je kijkt uit naar wat de dag je brengt. In jouw agenda staat de planning en de afspraken voor je werk, je gezinleden en jezelf.

Nu al kijk je uit naar het moment dat je vanavond weer tevreden en voldaan op de bank ploft, genietend van dat moment voor jezelf. 

“Je breekt niet omdat je zwak bent, maar juist omdat je te lang sterk bent geweest.

Dat onbeschrijflijk gevoel van rust, overzicht en helderheid is ook voor jou mogelijk.

Je hebt er weer zin in

Dat zware gevoel is eindelijk verleden tijd. Net als die angst voor terugvalt. De rem kan er weer af! Jij weet waar jij blij van wordt en energie van krijgt. 

De touwtjes zelf in handen

Eindelijk heb je het gevoel dat je weer controle hebt over jouw eigen situatie. Je hebt weer grip op jouw energiemanagement en agenda.

Betere Balans Werk-Privé

Met gemak zorg jij voor een betere balans. Geen schuldgevoelens meer omdat je werkt alsof je geen moeder bent of omdat je voor het gezin zorgt alsof je geen werk hebt. 

Wat mijn klanten zeggen

“Op aanraden van iemand uit mijn netwerk kwam ik met Bianca in contact. Al tijdens het eerste gesprek wist ze de vinger gelijk op mijn zere plekken te leggen. Ik had het gevoel dat ik mezelf 24 uur per dag moest bewijzen om serieus genomen te worden. Onder het kopje “wat er ook gebeurd, altijd stoer blijven” hield ik mezelf staande, al voelde ik de emoties omhoog komen. Al binnen 2 sessies begon ik het hoe en waarom van mezelf te herkennen met als gevolg dat mijn algemeen directeur spontaan een praatje met mij begon. Ik wist niet wat me overkwam!”

Lieselot van Teeffelen

“Ik leek niet beter te worden van een longontsteking die volgde op griep. Een serie beperkende fysieke klachten ervaren, de ene was nog niet half over of de volgende diende zich alweer aan. Ik raakte uitgeput. Niet alleen fysiek, ook mentaal was ik aan het overleven. We hebben een skype sessie gehad. Aanrader! Aandachtig luisterend en vragen stellend wist ze me weer terug naar mijn eigen pad te leiden. De lichamelijke klachten verdwenen, ik vond een baan die me “oplevert” in plaats van “kost” en mijn leven is heerlijk overzichtelijk geworden.”

Marielle van Tienen

Terug in Balans

Bij mij geldt geen ‘one-size-fits-all’, want iedereen is anders. Mijn 1-op-1 begeleiding is zowel gebaseerd op jarenlange ervaring, begeleiding van diverse vrouwen met burnout klachten en diverse ondersteunende trainingen. Alles wat jij nodig hebt, krijg je aangeboden. 

Jouw Mama Ont-Stress Coach

Bianca Meijsen : “Jeetje, wat had ik het gevoel dat ik gefaald had! Daar zat ik dan met man en kind en ik voelde me alles behalve gelukkig. Ik was moe, geïrriteerd en wilde eigenlijk heel hard weglopen. Begrijp me niet verkeerd; Ik genoot van het moederschap en mijn man! Maar ik wilde zoveel meer dan dat, alleen daar had ik de tijd en de energie niet meer voor.

Daar kwam bij dat ik allerlei signalen herkende van mijn burnout uit 1999. Ik wist toch beter?! Dit was in 2014 en ik wist al veel over stress, maar wat ik nog niet wist was het lichamelijke en mentale effect wanneer je moeder wordt. Er verandert zoveel! Dat wordt helaas niet erkend, niet in de laatste plaats door de moeders zelf, met als gevolg dat zij soms pas jaren later alsnog die burnout ervaren.”

Wil jij ontspannen succesvol zijn zowel zakelijks als privé?

Voordat je een keuze maakt, kunnen we samen inventariseren welke dienst bij jou het beste past. Plan onze Gratis Ont-moet-ing online in. 

Veelgestelde vragen

Hoe duur wordt het 1-op-1 maatwerk traject?

Mijn antwoord is afhankelijk van wat je van mijn kennis en/of begeleiding wel of niet nodig hebt. Om het meest effectief te zijn tijdens de begeleiding, kan het een keuze zijn om niet alles wat ik aanbied te gebruiken.

Laten we dan eerst in gesprek gaan via het kennismakingsgesprek of de gratis Ont-moet-ing, zodat ik kan inventariseren wat voor jou de hoogste prioriteit heeft en het snelste resultaat kan brengen. Op basis hiervan kan ik je een passend aanbod doen.

Is er ook groepscoaching mogelijk?

Een persoonlijke begeleiding kan ook in groepsverband, waardoor je het voordeel ervaart van de ondersteuning vanuit jouw groepsleden.

Tijdens de interactie met de groep hoor je de tips en ideeën van oplossingen die anderen hebben gevonden. Tijdens de groepsbegeleiding zijn er ook 1-op-1 sessies om verdieping en inzicht te krijgen op jouw persoonlijke situatie. Geen persoon is precies hetzelfde.

Mocht je hier meer over willen weten, vraag dan de gratis Ont-moet-ing aan, zodat we kunnen overleggen of dit een goede optie zou zijn voor jou.

Wat houdt het "Terug in JeZelf" traject precies in?

Elke klant is anders en daarom draai ik geen vast programma  af tijdens het 3 maanden traject “Terug in JeZelf”.

Wel doorloop je een aantal fases na een burn-out. Afhankelijk van de fase waar jij nu in zit, pas ik mijn aanbod aan op jou behoeftes, jouw energielevel en jouw dromen en/of doelen.

Natuurlijk heb ik zo mijn toolbox waaruit ik gebruik maak. Ondertussen weet ik wat bij welk vraagstuk het meest effectief is. Voor jouw nieuwsgierigheid hieronder een opsomming waarvan ik onder andere gebruikmaak.

♥ uitgebreide anamnese, ♥ erkende wetenschappelijke vragenlijsten, ♥ mind & body coaching, ♥ psychotherapie, ♥ hypnotherapie, ♥ regressietherapie, ♥ energetisch werk, ♥ associatie,♥ systemisch coachen, ♥ neurolinguïstisch programmeren, ♥ emotioneel evenwicht techniek, ♥ lichaamsgericht werk,♥ wandelcoaching in het bos, ♥ online videocall sessies, ♥ chakra balancing,♥ aromatherapie, ♥ ontspanningsmassage met essentiële oliën, ♥ meditatie audio’s, ♥ ademwerk, ♥ voedingstips, ♥ hormoontherapie, ♥ podcasts, ♥ huiswerk middels audio of video bestanden, ♥ en nog veel meer.

Is betaling in termijnen mogelijk?

Ik begrijp maar al te goed dat een verspreide betaling soms net wat makkelijker te realiseren is. Omdat een traject over een aantal maanden verspreid is, kun je uiteraard ook in termijnen betalen.

Tussendoor is het echter af te raden om het traject te stoppen, zeker als je daarmee verdere betaling wilt voorkomen. Jouw betalingsverplichting blijft namelijk het volledige traject van kracht, ongeacht welke keuzes je tussendoor zou willen maken. Dus bedenk goed waar je aan begint.

Wat mijn klanten zeggen

“Communicatie tips zodat ik mijn persoonlijke effectiviteit verbeter. Daar was ik naar op zoek. Bianca boodt mij het persoonlijke TOP3 coaching traject aan. Hoewel ik haar aanbod aannam, vroeg ik me wel af of het echt was waardoor ik verder kon komen.

Na een reorganisatie had ik gekozen voor een nieuwe functie binnen de organisatie. Snel bleek, dat zowel mijn positie als opdracht onduidelijk was. De directie ging me deze ook niet geven, dus moest ik dit zelf zien te bewerkstelligen en dat was best lastig.

Ik kreeg het vermoeden dat ik mijn boodschap mondeling niet duidelijk en helder genoeg wist over te brengen omdat ik snel schakel en dwarsverbanden leg. Bianca had me echter vrij snel door en confronteerde me hiermee, maar bood ook praktische tools aan waarmee ik aan de slag kon.

Ik had al inzicht in mijn krachten en valkuilen, maar heb nu ook geleerd hoe ik hier effectief mee om kan gaan waardoor ik meer balans en innerlijke rust ervaar. Minder trekken en duwen, en sneller en meer loslaten. Meer op mijn handen gaan zitten en vragen stellen in plaats van al met het antwoord komen. Het werkt echt! Super bedankt Bianca en ik zal je zeker aanbevelen!!”.

Rowena Hertogh

 “Bianca informeerde mij over de verschillende communicatie stijlen en er was direct herkenning. Zowel bij mezelf als de mensen waarmee ik werkte en daar liep ik nu juist mee rond. Hoe maak ik mijn boodschap duidelijk aan deze collega’s en hoe trek ik mijn grenzen?

Ik wilde dus dolgraag een persoonlijk begeleidingstraject afnemen, maar vond het nogal wat. Zo’n luxe kan ik niet aan mezelf uitgeven, heb ook nog een gezin waarvoor ik zorg draag.

Tijdens de begeleiding ontdekte ik al snel dat ik geen betere keus had kunnen maken. Elk gesprek leverde meer inzichten op en langzaam maar zeker verbeterde bijna onbewust mijn communicatie vaardigheden. Ik gaf mijn grenzen heel duidelijk aan en blijkbaar kwam mijn boodschap ineens heel goed over.

Van tijd en rust nemen voordat ik reageer tot gebruik maken van mijn sluimerende recalcitrantie om te laten weten wat ik wel en niet wil; deze begeleiding was echt de moeite waard. Ik kan Bianca van harte aanbevelen wanneer je het gevoel krijgt niet serieus genomen te worden.”

Angela

om persoonlijke reden volledige naam alleen bij mij bekend

Wordt het tijd om jouw grenzen eens duidelijk te communiceren?

Laat mij je informeren tijdens de Gratis Online Ont-moet-ing op welke manier ik jou hierbij kan helpen.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!