De Grens Voorbij

Eindelijk dat gevoel van onmacht omzetten in vertrouwen in en op jezelf.

Wil jij meer energie en meer plezier in je werk? Ben je weer aan het werk na je burn-out en is het echt nog zoeken naar de balans als moeder met tijd voor jezelf zonder schuldgevoel? Herinner je weer wie je werkelijk bent zodat je schaamteloos jezelf kunt zijn. Voor een voldoening gevende carrière met een liefdevolle thuisbasis en meer energie en plezier in je leven. Iedereen is blij met jou maar jij bent vooral weer blij met jezelf!

9

Waar moet je beginnen?

Wat moet je nog meer doen? Je hebt al zoveel geprobeerd. Wat helpt jou echt? 

9

Je regelt altijd alles zelf

Hoe zorg je dat je niet steeds het gevoel hebt de kar te moeten trekken? Jij wilt ook wel eens ontspannen.

9

Het duurt veel te lang

Aan jezelf werken duurt nu toch echt wel te lang en je wilt jezelf NU eindelijk weer in je eigen kracht voelen.

Communicatie test
9

Moeite met 'Nee' zeggen

Hoe zorg je er voor dat mensen wél met jou rekening houden wanneer je tijd voor jezelf neemt, zodat jij niet steeds bang bent voor de volgende verzoek waar je geen Nee tegen kan zeggen.

9

Dat sluimerende schuldgevoel...

Je zou zo graag meer tijd voor jezelf willen nemen, maar dat bijna constante aanwezige schuldgevoel voorkomt dat je voor jezelf kiest en voor je het weet zit je weer uitgeblust op de bank.

9

Wanneer zie jij resultaat?

Alles kost te veel tijd en dat heb je niet. Je bent gestresst van alle ballen hooghouden en wilt alleen in iets investeren als het werkt. Als je het doet, wil je het goed doen.

Wat ga je doen?

 • Jezelf nog langer op de laatste plaats zetten vanwege dat stomme schuldgevoel? 
 • Geef je de behoeftes van anderen prioriteit op jouw eigen behoeftes waardoor je aan het eind van de dag nog steeds het gevoel hebt volledig leeggelopen te zijn?
 • Ga je toekijken hoe anderen wel sneller en makkelijker in balans komen terwijl je nog zoveel voor anderen kan betekenen maar je energie niveau dit niet toelaat?
 • Blijf je zelf strugglen, terwijl anderen wel de support krijgen die ze nodig hebben waardoor ze met gemak dat leven realiseren waar jij op dit moment alleen maar van kan dromen?
N

Geen weg terug

Die burn-out overkomt jou niet nog een keer. Nu kies je er voor om het leven in eigen handen te nemen!

N

Moeders met Kracht

Het is nu jouw tijd! Jij kiest nu voor jezelf en dat je elke dag meer energie krijgt en vooral behoudt, zonder schuldgevoel.

N

Het is genoeg

Je hebt nog niet helemaal voor ogen hoe dan nu wel, maar genoeg is genoeg! Tijd voor verandering.

N

met gemak 'Nee' zegt en daar naar geluisterd wordt

vanwege de makkelijke handvatten waardoor jij de gouden regels instelt waarmee elke plek waar je komt voelt als thuiskomen en waar de mensen om je heen graag bij jou willen zijn, zonder dat het jou energie kost.

N

zonder schuldgevoel tijd voor jezelf neemt

door de persoonlijke support die je krijgt van je buddy en een actieve, sfeervolle, leuke groep van gelijkgestemden waar jij schaamteloos jezelf kunt zijn en waar de deelnemers uit zichzelf kennis, tips, tricks en ervaringsverhalen met jou delen.

“Je was een hoofd op benen en soms zou je nu de benen willen nemen! Weg van alle drukte en weer plezier en rust ervaren. Dat kan!

Je bent nu toch echt “De Grens Voorbij!”

Misschien schaamde jij jezelf voor de burn-out, net als zoveel andere vrouwen die ik gesproken heb. Dit was toch iets wat alleen anderen overkwam?! Maar niets is minder waar. Je bent niet gek! En zeker de enige niet. Voel de herkenning van je groepsleden, terwijl je investeert in deze tijd voor jezelf.

Wat mag je verwachten?

Elke maand weer ontvang je alles wat je nodig hebt om nooit meer terug te hoeven vallen in een burnout. Elke maand weer ga jij opnieuw (leren) kiezen voor waar jij voor staat. Waar jij wel energie van krijgt. Waar je wel blij van wordt. Waardoor jij wel in balans blijft. En waarmee je weer het gevoel hebt, dat jouw bijdrage telt.

Het is tijd op weer te Leven in verbinding met jezelf.

Om deze ontwikkeling te borgen, kun je kiezen voor het buddy systeem en/of de persoonlijke sessies. Meld je aan voor de Expect a Miracle Academy en kies de vorm die bij jou past.

R

Praktische oefeningen

In elk moment en in elke situatie weten wat je kunt inzetten en toepassen voor het resultaat wat jij wilt.

R

Stevig in eigen schoenen

Je laat jouw zelfvertrouwen en jouw energie niet meer beïnvloeden door wat er om je heen gebeurd.

R

Beste uit jezelf en anderen

Behalve dat je zelf gelukkiger en energier wordt, is het effect op jouw omgeving merkbaar en voelbaar.

Waar je uit kunt kiezen

Basis Membership

Investering in jezelf

€ 19,00 per maand

maandelijks opzegbaar

Inclusief:

 • Toegang tot de Expect a Miracle Academie
 • Deelname aan de Expect a Miracle Community
 • Maandelijkse Masterclasses
 • 2-Wekelijks Groeps Circle

Brons Membership

Investering in jezelf

€ 297,00 voor 3 mnd

of 99€ per maand

Inclusief:

 • Idem Basis Membership plus;
 • Toegang tot “Balans Boost in 10 stappen” training
 • Inclusief Boek Buddel met veel extra’s
 • Mogelijke deelname aan de “Hormonen of Burn-out” kwartaal training

Zilver Membership

Investering in jezelf

€ 697,00 voor 3 mnd

of 233€ per maand

Inclusief:

 • Idem Brons Membership plus;
 • Toegang tot Van Stress naar Zen in 90 dagen” training
 • Maandelijkse Groepscoaching
 • Mogelijke deelname aan de Meer dan Mama Podcast Coaching sessie

  Goud Membership

  Investering in jezelf

  € 1.397,00 voor 3 mnd

  of 466€ per maand

  Inclusief :

  • Idem Zilver Membership plus;
  • Maandelijkse Persoonlijke Coaching
  • Live workshops waaronder Op de Grens van Balans, Emotioneel Evenwicht, Jouw Passie met Paarden en meer

  Direct aan de slag

  Je krijgt meteen toegang tot de Expect a Miracle Academy zodra jij je inschrijft. Afhankelijk van jouw keuze ontvang je toegang tot die training en de daarbij behorende incheckmomenten. Doe het samen met je Buddy en/of bepaal je eigen tempo.

  Je ontvangt 3 maanden lang toegang en als je langer begeleiding wilt, kun je dat regelen tegen een laag maand tarief. De feestdagen en op vakantie gaan in deze periode is dus geen enkel probleem.

   

  Wat mijn klanten zeggen

  “Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel is gelijkmatiger.”

  De opbouw is overzichtelijk, stapsgewijs en hanteerbaar. De toegevoegde waarde vind ik echt het kennismaken met lotgenoten en de fantastische ondersteunende live dagen, waar je geleerd wordt om de tools uit de training toe te passen. Wow!

  Burn-out gerelateerde klachten maakte dat ik met mezelf aan de slag wilde. Het boek zag er voor mij overzichtelijk en behapbaar uit. De uiteindelijke beslissing om deel te nemen was de toegevoegde online begeleiding en de bijkomende live dagen. Als ik alleen het werkboek zou hebben ontvangen, was ik waarschijnlijk niet zelfstandig aan de slag gegaan. Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel is gelijkmatiger.

  Door de begeleiding voel ik me gehoord en gezien en dat motiveert om de volgende stap in de training te maken. Meest dankbaar ben ik voor de handige overzichtelijke toepasbare tools. Ik zou de training met persoonlijke begeleiding van harte aanbevelen, omdat je met een warm professioneel oprecht hart word begeleid en de training oplevert wat het belooft.

  Diana Riepsaame

  “Deze training zorgde ervoor dat ik ook echt bleef DOEN waardoor er ook écht resultaat kwam.”

  De informatie gaat dieper in op ‘hoe het werkt in je lijf’, waardoor ik (beter) begreep waar bepaalde gevoelens en gedragingen vandaan komen. Het gaf me een gevoel van: ‘Oh, zit dat zó? Ja, logisch dat ik me steeds zo voel.’

  Tegelijkertijd was het zo heerlijk meteen de vragen te kunnen stellen waar ik tegenaan liep. Want tijdens het lezen van het boek of het doen van de oefeningen, kwamen die genoeg naar boven.

  Door de meditatie-momenten leerde ik te voelen wat er wérkelijk in mijzelf afspeelde en dit gaf een intens gevoel van rust. Zowel fysiek als mentaal. En, wat voor mij ook belangrijk was/is bij deze training: het is een ‘stok achter de deur’ om door te pakken.

  Deze training zorgde ervoor dat ik bleef DOEN, waardoor er ook écht resultaat kwam. Namelijk: een positievere mind-set, veel meer rust in m’n hoofd en weer vertrouwen hebben in de toekomst. Dus ik kan zéker de training met een warm hart aanbevelen!

  Christine van den Hurk

  Natuurlijk kun je het ook alleen blijven doen...

  Wanneer je mijn boek leest weet je ook de stappen zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je de stappen ook toepast? Hoe ga je dit implementeren voor structureel meer balans ervaren? Je kunt natuurlijk zelf uitzoeken hoe je de verschillende stappen verder toepast. Je kunt het wiel zelf uitvinden door veel webinars te volgen, boeken te lezen en kijken hoe anderen het doen. Het is mij tenslotte ook gelukt door alles zelf te doen. Het kost wel tijd. Heel veel tijd!

  Ik zie dat veel vrouwen worstelen omdat ze het zelf willen doen en eigenlijk ook niet meer geconfronteerd willen worden met de effecten van de burn-out. Ze blijven zelf de kar trekken en de ballen in de lucht houden. Helaas vaak met een terugval als resultaat en/of pure paniek wanneer iets gebeurt wat ze niet hadden verwacht! Ze hebben geen idee wat ze anders kunnen doen waardoor anderen prioriteit krijgen. En dat is jammer, want zo krijg je als het lang duurt een 2e, 3e of zelfs 4e burn-out.

  Als je je aanmeldt voor de Expect a Miracle Academy, hoef je het wiel niet zelf uit te vinden en neem ik je stap voor stap mee naar meer balans, meer energie en rust in je hoofd.

   

  Lifestyle Tranceformatie Trainer

  Bianca Meijsen : “Ik ben sinds 2005 al bezig met het coachen van vrouwen en geloof heilig dat je alles kunt realiseren wat je wilt. Toen ik in 2014 moeder werd realiseerde ik me pas wat het effect was van mijn burn-out in 1999. Het was echt een spirituele wake-up-call. Toen was ik me niet zo bewust van het effect van de burnout en niemand in mijn omgeving begreep het. Pas doordat ik dezelfde soort signalen voelde, wat ik nu mijn Mama Burnout noem, realiseerde ik me hoeveel ervaring en wijsheid ik al in mij had. Ik was het alleen even vergeten. Langzaamaan ben ik alles weer gaan toepassen, met wat hulp, met vallen en opstaan, met aanvullende trainingen specifiek over vrouwen en hormonen. Waardoor ik nu met volle overtuiging durf te zeggen, dat ook jij jouw leven volledig naar eigen behoefte kunt inrichten. Zelfs met kinderen!”

  Wat mijn klanten zeggen

  Ik ben voor mezelf tot inzichten gekomen waar ik zonder deze training niet toe zou zijn gekomen. Zeer waardevol om in een veilige omgeving s en andere deelnemers zo dicht bij mezelf te komen.

  Barbara Baan

  “Bianca is een professionele trainer die op één of andere manier kan ‘voelen’ waar mensen vastlopen en hoe dit op te lossen! Ze is zeer creatief in het vinden van nieuwe oplossingen en uitwegen (of wegen naar binnen!)”

  Dolores van Enkhuijzen

  Geld Terug Garantie

  Geen Risico: Binnen van 14 dagen je geld terug!

  Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online academy. En daarom geef ik garantie. Als je na 14 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je volledige investering retour .

  De enige voorwaarde is dat je jouw annulering schriftelijk bevestigd per email naar admin@expectamiracle.nl. Je hoeft geen uitleg te geven over het waarom. Wel wordt het op prijs gesteld wanneer je jouw reden geeft als feedback zodat we het aanbod kunnen verbeteren.

  Is het meer een financiële reden? Neem dan ook per mail contact op zodat we een betalingsregeling kunnen treffen die voor jou wel haalbaar is.

   

  Veelgestelde vragen

  Moet ik vooraf al ergens kennis van hebben?

  Voor deze academie heb je geen specifieke voorkennis nodig. Met de juiste positieve instelling en focus, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring en kennis, kun je direct toepassen wat er in een training staat. Misschien is het zelfs wel fijn dat je geen voorkennis hebt, want dan ga je open de training in. Je hebt dan een Beginners Mindset wat zorgt voor een groei die je veel zult brengen.

  Ik heb al zoveel gedaan, gaat dit me iets nieuws leren?

  Voor deze academie heb je geen specifieke voorkennis nodig. Met de juiste positieve instelling en focus, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring en kennis, kun je direct toepassen van er in een training staat. Het is wenselijk om met een Beginners Mindset aan een training te beginnen. Mogelijk is er bepaalde informatie al voor je bekend en dan is het extra wenselijk dat je er open in gaat zodat je de ontwikkeling bereikt die je nu nog niet hebt. Kijk ook eens naar deze video van Carol Dweck over Growth Mindset en Fixed Mindset en maak dan je keus => https://www.youtube.com/watch?v=hiiEeMN7vbQ

  Kan ik de kosten aftrekken van de belasting?

  Helaas is de studie tegemoetkoming door de belastingdienst afgeschaft. Als je een eigen onderneming hebt, kun je deze training wel opvoeren als bedrijfskosten.

  Kan ik de kosten ergens vergoed krijgen?

  Wanneer je in loondienst werkt, is er vaak budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling. Je zou hierover eens met je werkgever in gesprek kunnen.

  Wanner je ondernemer bent, kun je de kosten aftrekken als bedrijfskosten.

  Als je nog een andere optie weet, dan hoor ik het graag!

  Kan ik mijn geld terug krijgen als ik me bedenk nadat ik de training heb aangekocht?

  Ja hoor! Je krijgt bij annulering binenn 14 dagen je volledige deelname teruggestort, zonder opgaaf van redenen. Wel wordt het op prijs gesteld wanneer je jouw reden geeft als feedback zodat we het aanbod kunnen verbeteren.

  Is het meer een financiële reden? Neem dan ook per mail contact op zodat we een betalingsregeling kunnen treffen die voor jou wel haalbaar is.

  Is betaling in termijnen mogelijk?

  Ik begrijp maar al te goed dat een gespreide betaling soms net wat makkelijker op te brengen is. Financiën mag nooit een struikelblok zijn om er weer boven te komen en te blijven. De vermelde prijs is bij betaling in 1x maar je kunt ook per maand betalen. 

  Kijk ook in de Betalings- en Annuleringsvoorwaarden » voor meer informatie.

   

  Wat als ik een technisch probleem heb?

  Dan kun je altijd per mail onze hulp in roepen, zodat we even kunnen kijken wat er aan de hand is en eventueel een helpdesk kunnen inschakelen. Je kunt dit doen via info@expectamiracle.nl . We checken onze mail elke werkdag en afhankelijk van de urgentie beantwoorden we binnen maximaal 2 werkdagen je mail.

  Vervalt er wel eens een coach call?

  In principe gaan onze geplande calls altijd door. Natuurlijk kan er wel eens sprake zijn van overmacht. In dat geval halen we de coach call in op een ander moment.   

  Waar vind ik jullie algemene voorwaarden?

  Je vindt de algemene voorwaarden onderaan deze pagina, evenals de betalings- en annuleringsvoorwaarden en ons privacybeleid. Of je klik gelijk hier.

  Houden jullie in de gaten of ik nog bezig ben met de training?

  Wij kunnen in ons systeem zien welke lessen jij hebt gedaan en we merken het natuurlijk wanneer je wel of niet bij de coach calls of online live sessies aanwezig bent. Wij sturen regelmatig berichtjes naar klanten die we hebben gemist bij een call, omdat we er samen met jou voor gaan en willen dat je dit succesvol afrondt. We verwachten echter wel eigen verantwoordelijkheid, dus dat jij de lessen uit jezelf volgt. We zitten ten slotte niet meer op de basisschool waar de juf je handje vasthoudt, toch? Jij bent zelf verantwoordelijk voor de juiste inzet en het doen van de opdrachten. Wij helpen je graag met de begeleiding, kennis en het beantwoorden van jouw vragen.

  Kan ik altijd bij mijn online training?

  Nadat je betaald hebt, kun je dezelfde dag nog in de online leeromgeving. Je hebt onbeperkt toegang tot aangekochte training. 

  Tijdens een training kun je 24/7 inloggen en aan de slag. Je hebt dus 3 maanden toegang tot de Online Community & Academy en dan kun je er voor kiezen om een abonnement af te nemen voor een laag maandtarief. Je kunt dit na afloop eenvoudig verlengen door een mailtje te sturen naar admin@expectamiracle.nl.

  Wat als ik een vraag heb tijdens de zelfstudie?

  Super! Wij denken graag met je mee en beantwoorden graag je vragen. Daarvoor hoef je niet te wachten tot een volgende coach call. je kunt namelijk 24/7 in onze community je vraag stellen. Dat is ook leerzaam voor andere deelnemers. Wij zijn elke werkdag in de community aanwezig en zullen dan je vraag beantwoorden.

  Waar bevindt zich de online leeromgeving?

  Wij werken met Huddle. Nadat je je hebt aangemeld en betaald, ontvang je je inlog gegevens. Je kunt Huddle zowel op de desktop gebruiken als via een app op je telefoon. Binnen deze Huddle omgeving bevindt zich ook onze community waar je op elk moment van de dag je vragen kunt stellen of iets kunt delen.

  Ik heb geen burn-out gehad, kan ik dan ook meedoen?

  Jazeker! De Balans Boost training helpt zowel mensen die een burn-out hebben gehad als mensen die vooral last hebben van stressklachten. Alleen als je nog midden in je burn-out herstel zit, is deze training niet de juiste match voor jou.

  Dus voor jou als je wilt leren hoe je ervoor zorgt dat je beter in balans blijft, duidelijker je grenzen aangeeft, meer energie ervaart en meer rust ervaart in je hoofd is deze training absoluut een aanrader.

  Ik ben geen moeder, zou deze academie dan ook iets voor mij zijn?

  Jazeker! Hoewel ik vooral al mijn uitdingen beschrijf vanuit moederschap is de inhoud van de Expect a Miracle Academy voor iedereen die een burn-out heeft gehad of vooral last heeft van stressklachten. Alleen als je nog midden in je burn-out herstel zit, is deze training niet de juiste match voor jou.

  Dus voor jou als je wilt leren hoe je ervoor zorgt dat je beter in balans blijft, duidelijker je grenzen aangeeft, meer energie ervaart en meer rust ervaart in je hoofd is deze training absoluut een aanrader.

  Er is al veel gratis informatie te vinden over communities, wat is de meerwaarde van de Expect a Miracle Academy?

  Klopt, het internet staat vol met informatie over burn-out, stress en wat je heir aan kan doen. Grote kans dat je al diverse dingen gedaan en bekeken hebt. Maar de kans is ook groot dat je steeds teleurgesteld bent over de informatie en te kiezen wat voor jou werkt voordat je tot actie overgaat. 

  Wees eens eerlijk, hoeveel van dat wat je al gevonden hebt, pas je structureel toe en/of heb je de gewenste resultaat al mee bereikt? Wil je eerst nog meer boeken lezen? Wekrt het om nog video’s te bekijken of blogs te bestuderen?

  In Expect a Miracle Academy wordt je ook persoonlijk begeleid met concrete stappen die niet op het internet te vinden zijn. Deze zijn voortgekomen uit jarenlange ervaring, persoonlijk onderzoek en diverse begeleidingstrajecten.

  Hoe gaan jullie om met klachten?

  In principe gaan we er van uit dat klachten amper voorkomen aangezien we open staan voor feedback en graag meedenken als iemand niet tevreden is. Mocht je desondanks toch een klacht hebben dan zullen we deze klacht op hierna volgende manier behandelen:

  • Indiening

  De persoon die een klacht heeft maakt dit (eventueel nadat hij of zij dit mondeling heeft geuit) schriftelijk kenbaar door te mailen naar admin@expectamiracle.nl. Datum van binnenkomst van deze mail is de datum waarop de klacht is ontvangen. Er kan via mail gevraagd worden om verduidelijking.

  • Verwerking

  Binnen 5 werkdagen na het indienen van de klacht ontvangt de klagende persoon een mail waarin wordt bevestigd dat de klacht is binnen gekomen. Binnen 10 werkdagen wordt deze persoon geïnformeerd over de verdere afhandeling van de klacht. Afhankelijk van de aard van de klacht:

  1. volgt een mail met een voorstel om de klacht af te handelen
  2. volgt een gesprek om de klagende persoon te horen en indien nodig te bespreken welke opties er zijn om het probleem op te lossen. Dit zal in principe telefonisch plaatsvinden. In onderling overleg kan hierover iets anders worden afgesproken.
  • Contactpersoon

  Bianca Meijsen is eindverantwoordelijk en bepaalt afhankelijk van de klacht of hoe zij dit zelf afhandelt. Intentie zal altijd zijn om de klacht zo goed mogelijk op te lossen en de klager serieus te nemen in de klacht en bijbehorende emoties. Verbinden staat binnen dit bedrijf voorop en zal dus ook bij deze klachtenafhandeling centraal staan.

  • Opvolging

  Nadat de klacht is afgehandeld volgt een afsluitende mail waarin staat wat is overeengekomen of hoe e.e.a. is afgerond. Streven is om een klacht binnen een maand na indienen volledig afgerond te hebben.

  • Niet tevreden

  Indien de klacht niet naar uw tevredenheid is afgehandeld, kunt u zich wenden tot de Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Vanwege het lidmaatschap van Bianca Meijsen bij de NBVH zijn we daarbij aangesloten. Indien de commissie de klacht in behandeling neemt en uitspraak doet, zullen wij akkoord gaan met deze uitspraak.

  Kan ik mijn feedback ergens kwijt?

  Jazeker! Wij vinden feedback van onze deelnemers zeer waardevol. Daarom vragen we iedereen om aan het einde van de training een evaluatieformulier in te vullen, waarop je al je feedback kwijt kunt. Daarnaast hebben we natuurlijk intensief contact in de besloten community bij de training en tijdens de coach calls, dus je hoeft nooit lang met een vraag of onzekerheid rond te blijven lopen. En ook niet met een compliment trouwens 😊

  Blijft de training van mij na afloop?

  Ja, de training wordt jouw eigendom. Jij kunt de lessen volgen van deze training wanneer jij maar wilt. Daarnaast kun je als je wilt een abonnement aanschaffen om toegang te behouden tot de live calls en incheck momenten. 

  Ik heb een andere vraag, en nu?

  Heb je een andere vraag? Mail ons gerust even, we antwoorden op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt ons mailen via info@expectamiracle.nl. Leuk om van je te horen!

  Zijn er nog andere vragen die je wilt stellen?

  Laat mij jouw vragen beantwoorden tijdens de Gratis Ont-moet-ing.

  In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

  Meld je hier aan

  Voor het gratis kennismaking eboek inclusief;
  - gratis dagboek
  - gratis coaching call
  - gratis 21 dagen challenge
  - korting op aankoop mijn boek

  ... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

  Je hebt je met succes ingeschreven!

  Bestel hier mijn boek

  Bestel hier mijn boek

  In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
  Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

   

  Vul hieronder je gegevens in

  en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

  Je hebt je met succes ingeschreven!

  Online Ont-moet-ing

  Hoi hoi!

  Zal ik je via mijn Miracle Mail op de hoogte houden?

  Ik informeer je over - het laatste nieuws, blogs, video's, - speciale aanbiedingen, acties - en veel meer.

  Je hebt je met succes ingeschreven!