De Grens Voorbij

Eindelijk dat gevoel van onmacht omzetten in vertrouwen in en op jezelf.

R

Praktische oefeningen

In elk moment en in elke situatie weten wat je kunt inzetten en toepassen voor het resultaat wat jij wilt.

R

Stevig in eigen schoenen

Je laat jouw zelfvertrouwen en jouw energie niet meer beïnvloeden door wat er om je heen gebeurd.

R

Beste uit jezelf en anderen

Behalve dat je zelf gelukkiger en energier wordt, is het effect op jouw omgeving merkbaar en voelbaar.

N

Geen weg terug

Die burnout overkomt jou niet nog een keer. Nu kies je er voor om het leven in eigen handen te nemen!

N

Moeders met Kracht

Nu is het tijd om er voor te zorgen dat je elke dag meer energie krijgt en vooral behoudt!

N

Het is genoeg

Je hebt nog niet helemaal voor ogen hoe dan nu wel, maar genoeg is genoeg! Tijd voor verandering.

“Je hebt alle oplossingen al in je zitten. Je bent ze alleen even vergeten.

Je bent nu toch echt “De Grens Voorbij!”

Burnout was jouw wake-up-call.

Het is tijd op weer te Leven in verbinding met jezelf.

Misschien schaamde jij jezelf voor de burnout, net als zoveel andere vrouwen die ik gesproken heb. Dit was toch iets wat alleen anderen overkwam?! Maar niets is minder waar. Je bent niet gek! En zeker de enige niet. Voel de herkenning van je groepsleden, terwijl je investeert in deze tijd voor jezelf.

Elke maand staat in het teken van een thema en krijg je een live trainingsdag, een online bijeenkomst en persoonlijke coaching. Tijdens deze bijeenkomsten ontvang je alle benodigde theoretische kennis en praktisch toepasbare methodieken gekoppeld aan dit thema.

Vooral tijdens de live dagen, krijg je alle gelegenheid om alles toe te passen en de ervaringen met elkaar uit te wisselen. Elke maand gaan we dieper op de thema’s in. Tussendoor ontvang je per email alle tips en tools die je nodig hebt om nooit meer een burnout te ervaren.

Tijdens deze jaartraining ontvang je alles wat je nodig hebt om nooit meer terug te hoeven vallen in een burnout. In 10 maanden ga jij weer opnieuw leren kiezen voor waar jij voor staat. Waar jij wel energie van krijgt. Waar je wel blij van wordt. Waardoor jij wel in balans blijft. En waarmee je weer het gevoel hebt, dat jouw bijdrage telt.

Om deze garantie te borgen, krijgt iedere deelnemer bij aanvang een persoonlijke sessie. Hierin vindt een uitgebreide intake en anamnese plaats. Op basis hiervan wordt alle inhoud precies aangepast aan de behoeftes en doelen van de deelnemers.

Investering in jezelf

Eenmalig € 2.117,00 incl.btw

Inclusief :

 • alle 10 live dagen t.w.v. € 2.1797,-
 • alle 10 online bijeenkomsten € 970,-
 • 10 persoonlijke coachingsessies t.w.v. € 1.799,-
 • toegang tot de online academie t.w.v. € 799,-
 • wekelijkse mailing met alle extra info
 • mijn boek “In 10 stappen meer rust in je hoofd” t.w.v. € 17,50
 • het bonus pakket bij het boek t.w.v. € 1.797,-
 • alle aanpassingen of aanvullingen die tijdens de jaartraining alsnog aangeboden worden

Investering in jezelf

10 termijnen van € 233,00 incl.btw

Inclusief:

 • alle 10 live dagen t.w.v. € 2.1797,-
 • alle 10 online bijeenkomsten € 970,-
 • 10 persoonlijke coachingsessies t.w.v. € 1.799,-
 • toegang tot de online academie t.w.v. € 799,-
 • wekelijkse mailing met alle extra info
 • mijn boek “In 10 stappen meer rust in je hoofd” t.w.v. € 17,50
 • het bonus pakket bij het boek t.w.v. € 1.797,-
 • alle aanpassingen of aanvullingen die tijdens de jaartraining alsnog aangeboden worden

Investering in jezelf

per module voor € 277,00 incl.btw

Inclusief:

 • 1 live dag t.w.v. € 217,97,
 • 1 online bijeenkomsten € 97,00
 • 1 persoonlijke coachingsessies t.w.v. € 179,90
 • mijn boek “In 10 stappen meer rust in je hoofd” t.w.v. € 17,50
 • het bonus pakket bij het boek t.w.v. € 1.797,-

JA! Ik ben De Grens Voorbij!

Zet mij maar op de lijst van geïnteresseerde deelnemers.

Ik kijk er naar uit om eindelijk weer het gevoel te hebben, dat ik zelf het heft in handen heb. In de mail ontvang ik de bevestiging en overige informatie zoals de uitnodiging voor onze eerste kennismakingsafspraak.

10 + 6 =

Lifestyle Tranceformatie Trainer

Bianca Meijsen : “Ik ben sinds 2005 al bezig met het coachen van vrouwen en geloof heilig dat je alles kunt realiseren wat je wilt. Toen ik in 2014 moeder werd realiseerde ik me pas wat het effect was van mijn burn-out in 1999. Het was echt een spirituele wake-up-call. Toen was ik me niet zo bewust van het effect van de burnout en niemand in mijn omgeving begreep het. Pas doordat ik dezelfde soort signalen voelde, wat ik nu mijn Mama Burnout noem, realiseerde ik me hoeveel ervaring en wijsheid ik al in mij had. Ik was het alleen even vergeten. Langzaamaan ben ik alles weer gaan toepassen, met wat hulp, met vallen en opstaan, met aanvullende trainingen specifiek over vrouwen en hormonen. Waardoor ik nu met volle overtuiging durf te zeggen, dat ook jij jouw leven volledig naar eigen behoefte kunt inrichten. Zelfs met kinderen!”

Wat mijn klanten zeggen

Ik ben voor mezelf tot inzichten gekomen waar ik zonder deze training niet toe zou zijn gekomen. Zeer waardevol om in een veilige omgeving s en andere deelnemers zo dicht bij mezelf te komen.

Barbara Baan

“Bianca is een professionele trainer die op één of andere manier kan ‘voelen’ waar mensen vastlopen en hoe dit op te lossen! Ze is zeer creatief in het vinden van nieuwe oplossingen en uitwegen (of wegen naar binnen!)”

Dolores van Enkhuijzen

Veelgestelde vragen

Wat doen we precies tijdens deze training?

Omdat ik niet geloof in een ‘one-size-fits-all’ aanpak, is de training opgebouwd uit een aantal modules met een vast thema. Elke klant is anders en daarom gaan we, op basis van dat thema binnen de groep, aan de gang rekeninghoudend met jouw behoeftes, jouw energie level en jouw dromen en/of doelen. Natuurlijk heb ik zo de training zo samengesteld, dat ik kan kiezen uit diverse onderdelen, waarvan ik ondertussen weet wat bij welk vraagstuk het meest effectief is.

Voordat we aan de slag gaan tijdens de training, ga ik eerst met elke deelnemer afzonderlijk in gesprek. Tijdens dit ‘kennismakingsgesprek’ ontdek ik waar jouw behoeftes liggen. Tegelijkertijd kan ik daardoor de training per module zo opbouwen, dat dit ook echt volledig past bij jou.

Elke deelnemer is anders en dus elke groep is anders, daarom draai ik geen vast programma af maar speel ik met de thema’s op basis van de behoefte en de energie level in de groep. Natuurlijk heb ik zo mijn visie op welke kennis en methodieken ik je sowieso wil aanleren en weet ik ondertussen wat bij welk vraagstuk het meest effectief is.

Hieronder een opsomming voor jouw nieuwsgierigheid waar ik zoal gebruik van kan maken. Hierbij wel de kanttekening dat ik zelfs hieronder niet alles kan vermelden.

♥ uitgebreide anamnese, ♥ erkende wetenschappelijke vragenlijsten, ♥ mind & body coaching, ♥ psychotherapie, ♥ hypnose en regressie therapie, ♥ energetisch werk, ♥ associatie,♥ systemisch coachen, ♥ neurolinguïstisch programmeren, ♥ emotioneel evenwicht techniek, ♥ lichaamsgericht werk,♥ wandelen in het bos, ♥ skype sessies, ♥ chakra balancering,♥ aromatherapie, ♥ ontspanningsmassage met essentiële oliën, ♥ meditatie audio’s, ♥ ademwerk, ♥ podcasts, ♥ huiswerk middels audio of video bestanden, ♥ en nog veel meer.

Is betaling in termijnen mogelijk?

Ik begrijp maar al te goed dat een gespreide betaling soms net wat makkelijker op te brengen is. Financiën mag nooit een struikelblok zijn om er weer boven te komen en te blijven.

De vermelde prijzen zijn per training, workshop, bijeenkomst of module. Afhankelijk van de tijdsduur en de soort groepsactiviteit kan er in termijnen worden betaald.

Wanneer het er niet duidelijk staat of je wilt toch even vragen naar de mogelijkheden, meld je dan aan voor de gratis Ont-moet-ing. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

Kijk ook in de Betalings- en Annuleringsvoorwaarden » voor meer informatie.

 

Heb je een goedkopere training?

Mijn antwoord is afhankelijk van wat je van mijn kennis en/of begeleiding wel of niet nodig hebt.

Om het meest effectief te zijn voor jouw behoefte, kan het een keuze zijn om niet alles wat ik aanbied in deze training te gebruiken. Dan is het mogelijk om te kiezen voor een bepaalde module of voor een andere training die ik kan aanbieden.

Laten we dan eerst eens in gesprek gaan via de Gratis Ont-moet-ing, zodat ik kan inventariseren wat voor jou de hoogste prioriteit heeft en het snelste resultaat kan brengen. Op basis hiervan kan ik je een passend aanbod doen.

Wat zijn de data? Misschien kan ik niet.

Natuurlijk is het altijd mogelijk dat je bepaalde data niet kunt. Soms weet je dat vooraf al, maar vaak genoeg kunnen er ook situaties gebeuren tijdens de trainingsperiode die je van te voren niet kon bedenken. Hier is rekening mee gehouden.

Het voordeel van dit digitale tijdperk is dat we veel dingen online kunnen aanbieden, ook wanneer je er even niet bij kunt zijn. Hierdoor mis je nooit iets belangrijks en zorg ik en mijn team ervoor dat je alle persoonlijke ondersteuning krijgt die nodig is op dat soort momenten.

Voel je toch wat ongemak hierover, laten we dan elkaar eerst even spreken via de Gratis Ont-moet-ing. Dan kunnen we data en de mogelijkheden doorspreken. De training is zo opgebouwd dat er altijd een uitwijkmogelijkheid is, zodat je toch alles uit de training haalt.

Zijn er nog andere vragen die je wilt stellen?

Laat mij jouw vragen beantwoorden tijdens de Gratis Ont-moet-ing.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis vragenlijst

Vraag hier de gratis stress vragenlijst aan

 

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt binnen 1-3 werkdagen een email met de link naar jouw online vragenlijst. Zie je de email niet, kijk dan even in je spambox of stuur een email naar info@meerdanmama.nl.

Op welke manier wil je de uitslag ontvangen?

Je hebt de stress vragenlijst succesvol aangevraagd!