De Grens Voorbij

Eindelijk dat gevoel van onmacht omzetten in vertrouwen in en op jezelf.

R

Praktische oefeningen

In elk moment en in elke situatie weten wat je kunt inzetten en toepassen voor het resultaat wat jij wilt.

R

Stevig in eigen schoenen

Je laat jouw zelfvertrouwen en jouw energie niet meer beïnvloeden door wat er om je heen gebeurd.

R

Beste uit jezelf en anderen

Behalve dat je zelf gelukkiger en energier wordt, is het effect op jouw omgeving merkbaar en voelbaar.

N

Geen weg terug

Die burn-out overkomt jou niet nog een keer. Nu kies je er voor om het leven in eigen handen te nemen!

N

Moeders met Kracht

Nu is het tijd om er voor te zorgen dat je elke dag meer energie krijgt en vooral behoudt!

N

Het is genoeg

Je hebt nog niet helemaal voor ogen hoe dan nu wel, maar genoeg is genoeg! Tijd voor verandering.

“Je hebt alle oplossingen al in je zitten. Je bent ze alleen even vergeten.

Je bent nu toch echt “De Grens Voorbij!”

Burn-out was jouw wake-up-call.

Het is tijd op weer te Leven in verbinding met jezelf.

Misschien schaamde jij jezelf voor de burn-out, net als zoveel andere vrouwen die ik gesproken heb. Dit was toch iets wat alleen anderen overkwam?! Maar niets is minder waar. Je bent niet gek! En zeker de enige niet. Voel de herkenning van je groepsleden, terwijl je investeert in deze tijd voor jezelf.

Elke maand staat in het teken van een thema en kun je deelnemen aan en online bijeenkomst, een live trainingsdag en/of persoonlijke coaching. Tijdens deze bijeenkomsten ontvang je alle benodigde theoretische kennis en praktisch toepasbare methodieken gekoppeld aan dit thema.

Zowel online als tijdens de live dagen, krijg je alle gelegenheid om alles toe te passen en de ervaringen met elkaar uit te wisselen. Elke maand gaan we dieper op de thema’s in. Tussendoor ontvang je per email alle tips en tools die je nodig hebt om nooit meer een burn-out te ervaren.

Elke maand weer ontvang je alles wat je nodig hebt om nooit meer terug te hoeven vallen in een burnout. Elke maand weer ga jij opnieuw (leren) kiezen voor waar jij voor staat. Waar jij wel energie van krijgt. Waar je wel blij van wordt. Waardoor jij wel in balans blijft. En waarmee je weer het gevoel hebt, dat jouw bijdrage telt.

Om deze ontwikkeling te borgen, kun je kiezen voor het buddy systeem en/of de persoonlijke sessies. Wil je de persoonlijke begeleiding dan vindt er een uitgebreide intake en anamnese plaats. Op basis hiervan wordt alle inhoud precies aangepast aan de behoeftes en doelen van jou.

Brons Membership

Investering in jezelf

Maandelijks € 47,00 incl.btw

Inclusief:

 • Toegang tot de online academie met o.a. “In 7 dagen jouw meditatie boost”
 • Ondersteuning van gelijkgestemden community en jouw buddy
 • Mijn boek, eboek en audioboek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out” en het bijbehorende bonuspakket schatkist
 • en meer

Zilver Membership

Investering in jezelf

Maandelijks € 97,00 incl.btw

Inclusief:

 • Idem Brons Membership plus;
 • De 10 weken training “Buddy Balans Boost” voor meer balans en rust in je hoofd
 • Deelname aan groepscoachingsessies en overige bijeenkomsten
 • Korting live trainingsdagen

  Goud Membership

  Investering in jezelf

  Maandelijks € 297,00 incl.btw

  Inclusief :

  • Idem Zilver Membership plus;
  • “In 90 dagen Van Stress naar Zen” training
  • Persoonlijke coachingsessies
  • Deelname aan live trainingsdagen
  • Korting live opleidingen

  Wat mijn klanten zeggen

  “Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel is gelijkmatiger.”

  De opbouw is overzichtelijk, stapsgewijs en hanteerbaar. De toegevoegde waarde vind ik echt het kennismaken met lotgenoten en de fantastische ondersteunende live dagen, waar je geleerd wordt om de tools uit de training toe te passen. Wow!

  Burn-out gerelateerde klachten maakte dat ik met mezelf aan de slag wilde. Het boek zag er voor mij overzichtelijk en behapbaar uit. De uiteindelijke beslissing om deel te nemen was de toegevoegde online begeleiding en de bijkomende live dagen. Als ik alleen het werkboek zou hebben ontvangen, was ik waarschijnlijk niet zelfstandig aan de slag gegaan. Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel is gelijkmatiger.

  Door de begeleiding voel ik me gehoord en gezien en dat motiveert om de volgende stap in de training te maken. Meest dankbaar ben ik voor de handige overzichtelijke toepasbare tools. Ik zou de training met persoonlijke begeleiding van harte aanbevelen, omdat je met een warm professioneel oprecht hart word begeleid en de training oplevert wat het belooft.

  Diana Riepsaame

  “Deze training zorgde ervoor dat ik ook echt bleef DOEN waardoor er ook écht resultaat kwam.”

  De informatie gaat dieper in op ‘hoe het werkt in je lijf’, waardoor ik (beter) begreep waar bepaalde gevoelens en gedragingen vandaan komen. Het gaf me een gevoel van: ‘Oh, zit dat zó? Ja, logisch dat ik me steeds zo voel.’

  Tegelijkertijd was het zo heerlijk meteen de vragen te kunnen stellen waar ik tegenaan liep. Want tijdens het lezen van het boek of het doen van de oefeningen, kwamen die genoeg naar boven.

  Door de meditatie-momenten leerde ik te voelen wat er wérkelijk in mijzelf afspeelde en dit gaf een intens gevoel van rust. Zowel fysiek als mentaal. En, wat voor mij ook belangrijk was/is bij deze training: het is een ‘stok achter de deur’ om door te pakken.

  Deze training zorgde ervoor dat ik bleef DOEN, waardoor er ook écht resultaat kwam. Namelijk: een positievere mind-set, veel meer rust in m’n hoofd en weer vertrouwen hebben in de toekomst. Dus ik kan zéker de training met een warm hart aanbevelen!

  Christine van den Hurk

  JA! Ik ben De Grens Voorbij!

  Zet mij maar op de lijst van geïnteresseerde deelnemers.

  Ik kijk er naar uit om eindelijk weer het gevoel te hebben, dat ik zelf het heft in handen heb. In de mail ontvang ik de bevestiging en overige informatie zoals de uitnodiging voor onze eerste kennismakingsafspraak.

  10 + 2 =

  Lifestyle Tranceformatie Trainer

  Bianca Meijsen : “Ik ben sinds 2005 al bezig met het coachen van vrouwen en geloof heilig dat je alles kunt realiseren wat je wilt. Toen ik in 2014 moeder werd realiseerde ik me pas wat het effect was van mijn burn-out in 1999. Het was echt een spirituele wake-up-call. Toen was ik me niet zo bewust van het effect van de burnout en niemand in mijn omgeving begreep het. Pas doordat ik dezelfde soort signalen voelde, wat ik nu mijn Mama Burnout noem, realiseerde ik me hoeveel ervaring en wijsheid ik al in mij had. Ik was het alleen even vergeten. Langzaamaan ben ik alles weer gaan toepassen, met wat hulp, met vallen en opstaan, met aanvullende trainingen specifiek over vrouwen en hormonen. Waardoor ik nu met volle overtuiging durf te zeggen, dat ook jij jouw leven volledig naar eigen behoefte kunt inrichten. Zelfs met kinderen!”

  Wat mijn klanten zeggen

  Ik ben voor mezelf tot inzichten gekomen waar ik zonder deze training niet toe zou zijn gekomen. Zeer waardevol om in een veilige omgeving s en andere deelnemers zo dicht bij mezelf te komen.

  Barbara Baan

  “Bianca is een professionele trainer die op één of andere manier kan ‘voelen’ waar mensen vastlopen en hoe dit op te lossen! Ze is zeer creatief in het vinden van nieuwe oplossingen en uitwegen (of wegen naar binnen!)”

  Dolores van Enkhuijzen

  Veelgestelde vragen

  Wat doen we precies tijdens deze bijeenkomsten?

  Omdat ik niet geloof in een ‘one-size-fits-all’ aanpak, is de academie opgebouwd uit een aantal modules per maand met een vast thema.

  Elke klant is anders en daarom gaan we, op basis van dat thema binnen de groep, aan de gang rekeninghoudend met jouw behoeftes, jouw energie level en jouw dromen en/of doelen.

  Natuurlijk heb ik zo de inhoud zo samengesteld, dat je kan kiezen uit diverse onderdelen, waarvan ik ondertussen weet wat bij welk vraagstuk het meest effectief is.

  Voordat we aan de slag gaan met het Goud pakket, ga ik eerst met jou afzonderlijk in gesprek. Tijdens dit ‘kennismakingsgesprek’ ontdek ik waar jouw behoeftes liggen. Tegelijkertijd kan ik daardoor de het aanbod per thema zo aanbieden, dat dit ook echt volledig past bij jou.

  Elke deelnemer is anders en dus elke groep is anders, daarom draai ik geen vast programma af maar speel ik met de thema’s op basis van de behoefte en de energie level in de groep. Natuurlijk heb ik zo mijn visie op welke kennis en methodieken ik je sowieso wil aanleren en weet ik ondertussen wat bij welk vraagstuk het meest effectief is.

  Hieronder een opsomming voor jouw nieuwsgierigheid waar ik zoal gebruik van kan maken. Hierbij wel de kanttekening dat ik zelfs hieronder niet alles kan vermelden.

  ♥ uitgebreide anamnese, ♥ erkende wetenschappelijke vragenlijsten, ♥ mind & body coaching, ♥ psychotherapie, ♥ hypnose en regressie therapie, ♥ energetisch werk, ♥ associatie,♥ systemisch coachen, ♥ neurolinguïstisch programmeren, ♥ emotioneel evenwicht techniek, ♥ lichaamsgericht werk,♥ wandelen in het bos, ♥ skype sessies, ♥ chakra balancering,♥ aromatherapie, ♥ ontspanningsmassage met essentiële oliën, ♥ meditatie audio’s, ♥ ademwerk, ♥ podcasts, ♥ huiswerk middels audio of video bestanden, ♥ en nog veel meer.

  Is betaling in termijnen mogelijk?

  Ik begrijp maar al te goed dat een gespreide betaling soms net wat makkelijker op te brengen is. Financiën mag nooit een struikelblok zijn om er weer boven te komen en te blijven.

  De vermelde prijzen zijn per maand en de aanvullende bijeenkomsten, training en/of persoonlijk begeleiding zijn optioneel. Afhankelijk van de tijdsduur en de soort groepsactiviteit waar je aan deel wilt nemen, kan er in termijnen worden betaald.

  Wanneer het er niet duidelijk staat of je wilt toch even vragen naar de mogelijkheden, meld je dan aan voor de gratis Ont-moet-ing. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

  Kijk ook in de Betalings- en Annuleringsvoorwaarden » voor meer informatie.

   

  Heb je een goedkopere optie?

  Mijn antwoord is afhankelijk van wat je van mijn kennis en/of begeleiding wel of niet nodig hebt.

  Om het meest effectief te zijn voor jouw behoefte, kan het een keuze zijn om niet alles wat ik aanbied in deze academie te gebruiken. Dan is het mogelijk om te kiezen voor een bepaalde module of voor een andere aanbod die ik je kan aanbieden.

  Laten we dan eerst eens in gesprek gaan via de Gratis Ont-moet-ing, zodat ik kan inventariseren wat voor jou de hoogste prioriteit heeft en het snelste resultaat kan brengen. Op basis hiervan kan ik je een passend aanbod doen.

  Wat zijn de data van de bijeenkomsten?

  Natuurlijk is het altijd mogelijk dat je bepaalde data niet kunt. Soms weet je dat vooraf al, maar vaak genoeg kunnen er ook situaties gebeuren tijdens jouw deelname periode die je van te voren niet kon bedenken. Hier is rekening mee gehouden.

  Het voordeel van dit digitale tijdperk is dat we veel dingen online kunnen aanbieden, ook wanneer je er even niet bij kunt zijn. Hierdoor mis je nooit iets belangrijks en zorg ik en mijn team ervoor dat je alle persoonlijke ondersteuning krijgt die nodig is op dat soort momenten.

  Voel je toch wat ongemak hierover, laten we dan elkaar eerst even spreken via de Gratis Ont-moet-ing. Dan kunnen we data en de mogelijkheden doorspreken. De training is zo opgebouwd dat er altijd een uitwijkmogelijkheid is, zodat je toch alles uit de training haalt.

  Zijn er nog andere vragen die je wilt stellen?

  Laat mij jouw vragen beantwoorden tijdens de Gratis Ont-moet-ing.

  Bestel hier mijn boek

  Bestel hier mijn boek

  In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
  Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

   

  Vul hieronder je gegevens in

  en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

  Je hebt je met succes ingeschreven!