Mama Burnout Coach regio Rotterdam – Den Haag

Ontdek alles over Mama Burnout Coaching en boek een afspraak in Capelle aan den IJssel of Den Haag

Meer dan Mama Leefstijl Coach  

Als Mama Burnout Coach help ik jou in de uitdaging om de balans te behouden tussen de zorg voor je gezin en jouw ambities. 

Bij voorkeur voorkom je die burnout of, als dat al te laat is, herstel je daar zo snel mogelijk van en voorkom je een terugval. Perfecte moeders bestaan niet en toch doe je zo je best om daar wel aan te voldoen.

Ook ik ben in die valkuil gestapt, terwijl ik dacht dat me dat na een burnout in 1999 nooit meer zou overkomen. Gelukkig ben ik met al mijn kennis en ervaring, maar zeker ook met hulp, snel herstelt. 

Ook jij kan weer de balans terugvinden met rust in je hoofd en energie in je lijf. Je staat er niet alleen voor! Maak een afspraak met mij en ervaar dat ook jij jouw droomleven kunt creëren.

Mama Burnout Coach Rotterdam

Plan jouw Gratis Ont-moet-ing.
Tijdens onze online kennismaking (20 minuten) ontvang je minimaal 2 gouden tips, beantwoord ik al jouw vragen en informeer ik je over de mogelijkheden.

Gratis Ont-moet-ing

Bianca Meijsen, Mama Burnout Coach

Download Gratis eboek

‘Dit boek is wat mij betreft niet alleen voor mensen die hun leven weer op de rit willen krijgen na een burn-out.” – Yvonne van Balkom

Gratis kennismaking met mijn boek

Gratis eboek, In 10 stappen jouw droomleven na een burnout

Mama Lifestyle Coach Rotterdam

Als moeder speel je een veelzijdige rol. Je bent ook lerares, agente, kok, instructrice, schoonmaakster, badmeester, advocate, begeleidster, oppas en nog meer van dit soort functies voor je kinderen. Daarnaast kun je vaak ook nog kiezen uit de rollen van dochter, partner, zus, vriendin, collega, leidinggevende, kostwinner, mantelzorger, etc. 

Waar is dan nog de ruimte voor wie JIJ in wezen BENT? Voor jouw dromen en wensen?

Je zou bijna je eigen ambities en dromen minder belangrijk maken dan de zorg voor je gezin. Ik zeg bijna, want net als in het vliegtuig is het belangrijk dat je ook aan de grond eerst zorgt voor je eigen zuurstof. Helaas is dat niet altijd wat er gebeurd met een (Mama) Burnout tot gevolg.

Ik geloof niet in one-size-fits-all methodieken en daarom bied ik als Mama Burnout Coach diensten en producten aan in de regio Rotterdam – Den Haag die net zo veelzijdig zijn als jij bent. Zo is er altijd advies en begeleiding passend bij jouw leefstijl, zowel online als offline, zowel in 1-op-1 begeleiding als in groepsverband.

N

Vergoeding

Hypnotherapie en Regressietherapie kunnen als onderdeel van een traject ingezet worden. Deze kosten worden door de meeste zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Tijdens onze intake bespreken we de wijze waarop jij aansprak kan doen op deze vergoeding.

Prijzen Mama Burnout Coaching regio Rotterdam

Begeleiding zowel online als offline, 1-op-1 en in groepsverband mogelijk. Hieronder een korte introductie van de opties. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en over de andere mogelijkheden.

Johan Jongkindrade 285c
Capelle aan den IJssel, ZH 2908 CC
Nederland
Telefoon: +31 (0)6 445 045 78
E-mail: info@meerdanmama.nl
URL: https://meerdanmama.nl/
Btw-nummer: NL001618435B66
Kamer-van-Koophandelnummer: 24427054
Prijsindicatie: $$$
Maandag10:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag10:00 AM - 5:00 PM
Woensdag10:00 AM - 12:00 PM
Donderdag10:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag10:00 AM - 5:00 PM
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Plan jouw Gratis Ont-moet-ing.
Tijdens onze online kennismaking (20 minuten) ontvang je minimaal 2 gouden tips, beantwoord ik al jouw vragen en informeer ik je over de mogelijkheden.

Gratis Ont-moet-ing

Bianca Meijsen, Mama Burnout Coach

Download Gratis eboek

‘Eigenlijk zou dit verplichte kost moeten zijn voor iedereen die richting een burn-out gaat, of er al een heeft gehad.’  – Ellen Roderkerken

Gratis kennismaking met mijn boek

Gratis eboek, In 10 stappen jouw droomleven na een burnout

Mama Burnout Coach regio Rotterdam – Den Haag

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor Mama Burnout Coaching in Capelle aan den IJssel of Den Haag.

15 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis vragenlijst

Vraag hier de gratis stress vragenlijst aan

 

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt binnen 1-3 werkdagen een email met de link naar jouw online vragenlijst. Zie je de email niet, kijk dan even in je spambox of stuur een email naar info@meerdanmama.nl.

Op welke manier wil je de uitslag ontvangen?

Je hebt de stress vragenlijst succesvol aangevraagd!