Hypnotherapeut regio Rotterdam

Ontdek hoe je blijvend herstelt na Burn-out en boek een afspraak in Capelle aan den IJssel

Leefstijl Transformatie Therapeut

Als Therapeut, Coach en Trainer help ik jou in de uitdaging om de balans te behouden tussen al jouw ambities en de zorg voor jezelf en je gezin. Zo voorkom je de terugval in weer een burn-out terwijl je eindelijk jouw droomleven leeft.

Natuurlijk voorkom je liever die burn-out of, als het dan toch al is gebeurd, herstel je graag zo snel mogelijk van. Vervolgens wil je eigenlijk zo snel mogelijk weer doen wat je altijd deed, want dat werkte in principe perfect. Toch?!

Helaas begint het nu pas. Ik noem de burn-out een spiritual wake-up-call, juist omdat alles in jou heeft aangegeven dat het toch echt NU tijd is om het anders te doen. Maar ja, hoe dan?!

Ik vertel je er graag meer over tijdens een gratis kennismakingsafspraak met mij. Ik informeer je over de mogelijkheden om de vaardigheden en de kwaliteiten die al je zelf eigenlijk al hebt nog effectiever in te zetten. Heb je graag hulp bij jouw transformatie, dan doe ik dat natuurlijk graag zodat jij jouw droomleven realiseert.

Mama Burnout Coach Rotterdam

Plan jouw Gratis Ont-moet-ing.
Tijdens onze online kennismaking (20 minuten) beantwoord ik al jouw vragen, maak ik je bewust van de kwaliteiten die je al hebt en krijg je minimaal 2 gouden tips zodat jij verder kunt. Natuurlijk kunnen we dan ook gelijk aan de slag gaan.

Gratis Ont-moet-ing

Bianca Meijsen, Hypno- & Regressietherapeut

Recensie ‘Jouw Droomleven na een Burn-out’
“Het venijn zit hem in de staart” werd tegen mij gezegd na het ervaren van een burn-out. En dat klopte. Dit boek geeft concrete handvatten waar je direct iets mee kunt. Voor iedereen die de regie weer in eigen handen wil nemen.’ – Sarah Binnekamp
Maak kennis met mijn boek

Gratis eboek bij aanmelding, FemMail

Hypnotherapeut Rotterdam

Als moeder speel je een veelzijdige rol. Je bent ook lerares, agente, kok, instructrice, schoonmaakster, badmeester, advocate, begeleidster, oppas en nog meer van dit soort functies voor je kinderen. Daarnaast kun je vaak ook nog kiezen uit de rollen van dochter, partner, zus, vriendin, collega, leidinggevende, kostwinner, mantelzorger, etc.

Waar is dan nog de ruimte voor wie JIJ in wezen BENT? Voor jouw dromen en wensen?

Je zou bijna je eigen ambities en dromen minder belangrijk maken dan de zorg voor je gezin. Ik zeg bijna, want net als in het vliegtuig is het belangrijk dat je ook aan de grond eerst zorgt voor je eigen zuurstof. Helaas is dat niet altijd wat er gebeurd met een (Mama) Burnout tot gevolg.

Ik geloof niet in one-size-fits-all methodieken en daarom bied ik als Leefstijl Transformatie Therapeut diensten en producten aan in de regio Rotterdam die net zo veelzijdig zijn als jij bent. Zo is er altijd advies en begeleiding passend bij jouw leefstijl, zowel online als offline, zowel in 1-op-1 begeleiding als in groepsverband.

N

Vergoeding

Hypnotherapie en Regressietherapie is een belangrijk onderdeel van de begeleiding. Deze kosten worden door de meeste zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Informeer naar de wijze waarop jij aanspraak maakt op deze vergoeding. Kijk ook voor meer informatie op zorgwijzer.nl.

Prijzen Hypnotherapie regio Rotterdam

Begeleiding is zowel online als offline, 1-op-1 als in groepsverband mogelijk. Hieronder een korte introductie van de opties. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en over de andere mogelijkheden.

Johan Jongkindrade 285c
Capelle aan den IJssel, ZH 2908 CC
Nederland
Telefoon: +31 (0)6 445 045 78
E-mail: info@meerdanmama.nl
URL: https://meerdanmama.nl/
Btw-nummer: NL001618435B66
Kamer-van-Koophandelnummer: 24427054
Prijsindicatie: $$$
Maandag10:00 - 17:00
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 12:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

“Tijdens de begeleiding ontdekte ik al snel dat ik geen betere keus had kunnen maken. Elk gesprek leverde meer inzichten op en langzaam maar zeker verbeterde vrijwel vanzelf mijn situatie. Ik gaf mijn grenzen heel duidelijk aan en blijkbaar kwam mijn boodschap ineens heel goed over.

Van tijd en rust nemen voordat ik reageer tot gebruik maken van mijn sluimerende recalcitrantie om te laten weten wat ik wel en niet wil; deze begeleiding was echt de moeite waard. Ik kan Bianca van harte aanbevelen wanneer je het gevoel krijgt niet serieus genomen te worden.”

Angela

“Dat ik de stress en problemen op het werk wilde aanpakken op mijn manier stond vast. Dat Bianca de aangewezen coach was voor mij, klopte gewoon. De investering voor het traject was een twijfelmomentje en des te meer reden om er een oplossing voor te vinden. Nu weet ik dat wat Bianca aanbiedt de investering dubbel en dwars waard is! De sessies waren intensief en met humor. Tussentijdse oefeningen nuttig, praktisch en behapbaar. Erg fijn om de herkenning te vinden in de ervaringen van Bianca zelf en me bewuster te worden van hoe ik de zaken anders kon aanpakken. Ik kan nu echt dingen van me afzetten! Precies wat ik nodig had.”

Tamara

Hypnotherapie regio Rotterdam

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw Leefstijl Transformatie in Capelle aan den IJssel.

10 + 2 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!