De allereerste “Meer dan Mama – Podcast” !!

Regelmatig over gedroom en ineens werd die droom spontaan werkelijkheid… Mijn eigen Meer dan Mama Podcast. Spontaan ontstaan tijdens een kennismakingsgesprek met Suzanne van Wieringen werd deze 1e podcast een feit.

Suzanne van Wieringen is zelf Professional Organizer en heeft een burn-out gehad. In onze podcast bespraken we openlijk onze ervaringen over het hebben van een burn-out en hoe hier weer uit te komen.

Op deze pagina de videointroductie van de podcast door Suzanne en mijzelf. Daaronder de daadwerkelijke podcast. Natuurlijk ook de informatie over Suzanne en haar boek “Nooit meer opruimen”.

Suzanne van Wieringen

Meer dan Mama Podcast #1

door Bianca Meijsen met Suzanne van Wieringen


Ook te beluisteren via Spotify of Apple Podcasts.

Bianca Meijsen

‘Nooit meer opruimen!

Gids naar geluk voor grote gezinnen’

“Rennen en vliegen, alle ballen hooghouden, een bende thuis; zoveel te doen en zo weinig tijd. Wil je thuis weer kunnen genieten en ontspannen? Dan is dit boek van Suzanne van Wieringen jouw boek!

Dit boek begeleidt jou en je gezin stap voor stap naar een opgeruimd en gelukkiger leven aan de hand van de methode Van Wieringen: een unieke combinatie van opruimen, positief opvoeden en time-management speciaal ontwikkeld voor grote gezinnen.

Ervaar jij ook chaos thuis, maar heb je geen groot gezin. No worries: de methode Van Wieringen werkt voor elk gezin! En dus is dit boek óók voor jou!”

Bekijk de online versie op de website van Suzanne of ontvang het in jouw brievenbus.

Laten we 2021 een stuk relaxter beginnen.

In deze video leg ik je uit waarom ik deze 101 dagen reeks met je deel. Deze laatste dagen van 2020 geef ik jou mijn loslaat tips, adviezen, inzichten, oefeningen, etc. voor alle oude ‘sh*t’ die je niet meer wilt meenemen naar 2021.

Zen 2021 in! – Dag 5 – Nog 96 te gaan

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!