Terug naar jeZelf

het 1-op-1 traject waarin je wel jouw doel bereikt

Wat kun je en mag je verwachten?

Allereerst dat het geen one-size-fits-all traject is. Ik kan hier vanachter mijn buro niet inschatten wat jij in deze fase van jouw leven NU nodig hebt. Ondertussen weet ik wel haarscherp door welke fases elke vrouw gaat na een burn-out en wat er nodig is om weer het roer in eigen handen te nemen.

Kennismaking

Daarom vindt er eerst een uitgebreide intake en anamnese plaats. Wie ben jij? Hoe is jouw energie level nu? Wat heb je al gedaan? Waar loop je precies tegenaan? Natuurlijk informeer ik je over wie ik ben en mijn werkwijze. Zo leren we elkaar kennen en weet ik precies waar jij staat, wat je energielevel is en wat jouw behoefte en/of doel is.

‘Meten is weten’ zei mijn vader vroeger altijd en daarom is een ‘stresstest’ standaard onderdeel van deze kennismaking. Op basis van deze informatie en jouw persoonlijke situatie stel ik een adviesplan op met het daarbij behorende prijskaartje. Dit adviesplan stuur ik op per email en licht ik desgewenst nog toe tijdens een videocall.

Investering

Deze eerste ontmoeting duurt maximaal 2 uur en vraagt een investering van 227€, inclusief uitgebreide stresstest, mijn boek en advies behandelplan.

Voelt het van beide kanten goed, dan gaan we samen aan de slag met het volledige 3 maanden traject “Terug in Balans”. De investering van deze kennismaking wordt dan verrekenen met het totaal bedrag en dient voor de eerstvolgende afspraak betaald te worden.

Behandelplan

In dit adviesplan pas ik mijn aanbod aan op jou behoeftes, jouw energielevel en jouw dromen en/of doelen. Natuurlijk heb ik zo mijn toolbox waaruit ik gebruik maak. Ondertussen weet ik wat bij welk vraagstuk het meest effectief is. Daarnaast schakel ik ook experts in op andere gebieden waaronder; Personal Trainer, Orthomoleculair Therapeut, Fysiotherapeut, Hormoonfactor trainer, voedingstherapeut, ed.

Terug naar JeZelf traject

Mijn toolbox is gevuld zowel vanuit de praktijk als vanuit diverse studies en trainingen. Hieronder een opsomming waaruit het adviesplan kan bestaan;

Energiemeting om de huidige mate van stress, conditie en herstelvermogen vast te stellen met wetenschappenlijke vragenlijsten, ademhalingspatroon- en frequentie, hartslag en -ritme, bloeddruk en saturatie meting bij de start en afronding van het traject.

Psycho Educatie; uitleg over de psychologische en medische achtergrond van de lichamelijke en mentale effecten van een burn-out op korte en lange termijn.

Coaching en/of Therapie middels mind & body coaching, psychotherapie, hypnotherapie, regressietherapie, associatie therapie, systemisch coachen, neurolinguïstisch programmeren, emotioneel evenwicht therapie, wandelcoaching, opstellingen, groepssessies.

Lichaamsgericht werk middels ademhalingstherapie, aromatherapie, ontspanningsmassage met essentiële oliën, hormoontherapie, vitamine en voedingstips, energetisch werk, chakra balancing, meditaties.

Investering

De investering voor het volledige traject is afhankelijk van wat je van mijn kennis en/of begeleiding wel of niet nodig hebt. Om het meest effectief te zijn tijdens de begeleiding, kan het een keuze zijn om niet alles wat ik aanbied te gebruiken. Laten we dan eerst in gesprek gaan, zodat ik kan inventariseren wat voor jou de hoogste prioriteit heeft en het snelste resultaat kan brengen. Op basis hiervan kan ik je een passend aanbod doen.

Ja, ik wil aan de slag!

en plan direct onze eerste afspraak via onderstaande knop

Liever losse sessies

Voordeel van een traject is dat er geen bijkomende kosten komen voor extra’s en/of aanvullende producten. Niet iedereen heeft zin zich voor 3 maanden vast te leggen. Kies dan voor ‘Moment voor Jezelf’ of ‘Ontstress Boost’ en bepaal zelf de frequentie en de duur van onze samenwerking. Plan onze gratis online Ont-moet-ing om deze mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Is betaling in termijnen mogelijk?

Ik begrijp maar al te goed dat een verspreide betaling soms net wat makkelijker te realiseren is. Omdat een traject over een aantal maanden verspreid is, kun je uiteraard ook in termijnen betalen.

Tussendoor is het echter af te raden om het traject te stoppen, zeker als je daarmee verdere betaling wilt voorkomen. Jouw betalingsverplichting blijft namelijk het volledige traject van kracht, ongeacht welke keuzes je tussendoor zou willen maken. Dus bedenk goed waar je aan begint.

Is er ook groepscoaching mogelijk?

Een persoonlijke begeleiding kan ook in groepsverband, waardoor je het voordeel ervaart van de ondersteuning vanuit jouw groepsleden. Tijdens de interactie met de groep hoor je de tips, ideeën van oplossingen die anderen hebben gevonden. Natuurlijk is het financieel ook voordeliger.

Mocht je hier interesse in hebben, vraag dan de gratis online Ont-moet-ing aan, zodat we kunnen overleggen of dit een gewenste optie is voor jou.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!