Terug in Balans

het 1-op-1 traject waarin je wel jouw doel bereikt

Ik vertel je graag meer

over het “Terug in Balans” coacing traject

Ik ben graag het voorbeeld voor mijn doelgroep in meer dan alleen kennisoverdracht en begeleiding tot de beste versie van jezelf.

“Practise what you Preach” is een motto wat ik graag leef.

Groepscoaching

Omdat ik zo’n idealist ben die graag iedereen help, heb ik de keus gemaakt om voornamelijk in groepen te werken. Hierdoor kan ik meer vrouwen tegelijkertijd begeleiden en behoud ik de balans in mijn tijd en energie, zowel in mijn werk als gezinsleven. Wanneer je daar meer over wilt weten, ga dan naar mijn jaartraining De Grens Voorbij.

1-op-1 coaching

Werk je liever met mij persoonlijk, dan nodig ik je uit om elkaar eerst persoonlijk te ontmoeten. Natuurlijk wil ik dat dit traject het beste in jou naar boven haalt. Tijdens deze persoonlijke ontmoeting vertel ik je graag meer over dit traject.

Intake & Anamnese

Deze eerste afspraak is een uitgebreide intake en anamnese. Zo weet ik precies waar jij staat, wat je energie level is en wat jouw behoefte en/of doel is. Hierop maken wij samen een plan van aanpak.

Investering

Deze eerste ontmoeting vraagt een  investering van 197€, inclusief advies behandelplan. Voelt het nog steeds goed, dan gaan we samen aan de slag met het volledige traject “Terug in Balans”. Deze investering wordt dan weer verrekenen met het totaal bedrag van 1.117€.

Liever losse sessies

Niet iedereen heeft zin zich voor 3 maanden vast te leggen. Dit kun je aangeven tijdens onze Ont-moet-ing en ook tijdens de Intake & Anamnese. Ga voor meer informatie naar www.biancameijsen.nl en bepaal zelf de frequentie en de duur van onze samenwerking.

Ja, ik wil aan de slag!

en plan direct onze eerste afspraak via onderstaande link

Gratis eboek

Meld je hier aan

Voor het gratis eboek inclusief;
- gratis dagboek
- gratis coaching call
- gratis 21 dagen challenge
- korting op aankoop mijn boek

... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!