Neem de touwtjes zelf in handen

Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd
Bestel mijn boek »Eerste kennismaken »

Denken » Voelen » Doen

Hoe dan wel? Een vraag die je jezelf regelmatig stelt en graag nu een antwoord op wilt.

Niet weer in therapie

Je bent op zoek naar meer dan alleen concrete adviezen. Je wilt ook antwoorden op het waarom van een burn-out.

Heft in eigen handen

Lang genoeg heb je het gevoel gehad dat het niet lukt de controle terug te krijgen. Hoogtijd voor verandering.

Samen kom je verder

Ontdek hoe andere moeders, die ook een burnout hebben gehad, hun eigen leven weer op koers krijgen.

Bianca Meijsen Voor jou

‘De training die Bianca geeft, is overzichtelijk, stapsgewijs en hanteerbaar. De toegevoegde waarde vind ik echt het kennismaken met lotgenoten en de fantastische ondersteunende live dagen, waar je geleerd wordt om de tools uit de training toe te passen. Wow!

Burn-out gerelateerde klachten maakte dat ik me mezelf aan de slag wilde. Het boek zag er voor mij overzichtelijk en behapbaar uit. De uiteindelijke beslissing om deel te nemen was de toegevoegde online begeleiding en de bijkomende live dagen. Als ik alleen het werkboek zou hebben ontvangen, was ik waarschijnlijk niet zelfstandig aan de slag gegaan. Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel gelijkmatiger.

Door de begeleiding voel ik me gehoord en gezien en dat motiveert om de volgende stap in de training te maken. Het meest dankbaar ben ik voor de handige, overzichtelijke en toepasbare tools. Ik zou de training met persoonlijke begeleiding van harte aanbevelen, omdat je met een warm professioneel oprecht hart wordt begeleid en de traning oplevert wat het beloofd.

Diana Riepsaame

Omdat jij je niet nog een burnout kunt veroorloven

Fijn hoor dat je ondertussen ‘beter’ verklaard bent, toch voelt het regelmatig nog niet zo ‘beter’. Soms voelt het alsof je weer terugglijdt in de gevoelens en ervaring van voor je burnout en dat wil je te allen tijde voorkomen. Maar hoe doe je dat dan?

Waarschijnlijk heb je al de nodige tips en adviezen ontvangen en toch werkt het voor jou nog niet zoals je wilt. Andere moeders die een burnout hebben ervaren, begrijpen jou veel beter.

In een groep krijg je naast de theorie en kennis achter de burn-out, ook de handvatten aangereikt en hoor je ook hoe anderen deze toepassen.

“De in het verleden niet behaalde resultaten, bieden mogelijkheden voor de toekomst.”

Weten wat je kunt doen waar en wanneer, dat geeft zoveel rust en ontspanning.

Weten Waarom

Eindelijk inzicht krijgen in waarom je doet wat je doet. Onbewust speelt er vaak meer dan jij je denkt of realiseert. 

Hoe dan wel

Leren hoe gewoontes te doorbreken en welke manieren wel werken voor je. Doen wat je deed, creëert weer die burnout.

Wat zeg je

Communiceren wat voor jou duidelijk is geworden zodat de ander het ook begrijpt. Scheelt een hoop frustratie.

Wat mijn klanten zeggen

“Als deelneemster heb ik Bianca leren kennen als een zeer gedreven, gepassioneerde en betrouwbare trainer. Op een doortastende enthousiaste en grondige wijze, met oog voor detail en met gepaste humor, leert ze je focussen op je eigen kwaliteiten en krachten. Daardoor is ze in staat om het beste uit je zelf te halen.”

Corine van den Berg

“Wat een inspiratie, wat een betrokkenheid en professionaliteit heb ik ervaren tijdens de training die Bianca geeft. Werken aan jezelf in een training die Bianca geeft is een aanrader.  Onder veilige begeleiding kon ik me ontspannen en volop oefenen in wat wel voor me werkt. ” 

Vera van de Ven

Stop met overleven en ga weer Leven!

Na een burnout heeft onze zelfvertrouwen vaak een behoorlijke deuk opgelopen. Eigenlijk denken we zelfs dat niemand dezelfde ervaringen beleefd.  Niets is minder waar! Durf weer te leven en zijn wie je in wezen al bent. Deel jouw verhaal met andere moeders en leer in een groep welke concete stappen je nog meer kan nemen om echt weer zelf de touwtjes in handen te hebben.

Dat overkomt me niet weer… dacht ik…

Toen ik in 2014 beviel van mijn dochter, kwam ik tot de ontdekking dat er informatie ontbrak specifiek voor moeders. Ik herkende iets te veel uit de tijd dat ik een burnout had in 1999. De overtuiging van moeders ‘dat hoort er nou eenmaal bij’ ging er bij mij niet in. Meer moeders die een burnout hebben gehad, missen de concrete adviezen hoe de eigen ambitie met het gezinsleven in balans te houden.

Persoonlijke begeleiding is heerlijk en geeft je veel houvast. Toch is er ook iets te zeggen voor ontwikkelen in groepsverband. Mijn eerste liefde in dit vak blijft in groepen werken. Terwijl ik je begeleid met allerlei concrete toepasbare adviezen, leer je namelijk ook van de andere deelnemende moeders. Je voelt je als deelnemer zo gesteund in een groep gelijkgestemden om te kunnen ontdekken ‘hoe dan nu wel’. 

Haal het beste uit jezelf en jouw omgeving

zodat je eindelijk het leven leeft waar je altijd al van droomt

Zullen we stoppen met alles zelf te moeten oplossen? Laat mij jou helpen. Samen met andere moeders, die begrijpen wat jij ervaart.

Veelgestelde vragen

Wat gaan we precies doen tijdens een training?

Omdat ik niet geloof in een ‘one-size-fits-all’ aanpak, is de training opgebouwd uit een aantal modules met een vast thema. Elke klant is anders en daarom gaan we, op basis van dat thema binnen de groep, aan de gang rekeninghoudend met jouw behoeftes, jouw energie level en jouw dromen en/of doelen. Natuurlijk heb ik zo de training zo samengesteld, dat ik kan kiezen uit diverse onderdelen, waarvan ik ondertussen weet wat bij welk vraagstuk het meest effectief is.

Voordat we aan de slag gaan tijdens de training, ga ik eerst met elke deelnemer afzonderlijk in gesprek. Tijdens dit ‘kennismakingsgesprek’ ontdek ik waar jouw behoeftes liggen. Tegelijkertijd kan ik daardoor de training per module zo opbouwen, dat dit ook echt volledig past bij jou.

Zowel tijdens de training als tijdens een meer persoonlijke aanpak, maak ik onder andere gebruik van de volgende mogelijkheden: ♥ uitgebreide anamnese, ♥ erkende wetenschappelijke vragenlijsten, ♥ mind & body coaching, ♥ psychotherapie, ♥ hypnose en regressie therapie, ♥ energetisch werk, ♥ associatie,♥ systemisch coachen, ♥ neurolinguïstisch programmeren, ♥ emotioneel evenwicht techniek, ♥ lichaamsgericht werk,♥ wandelen in het bos, ♥ skype sessies, ♥ chakra balancering,♥ aromatherapie, ♥ ontspanningsmassage met essentiële oliën, ♥ meditatie audio’s, ♥ ademwerk, ♥ podcasts, ♥ huiswerk middels audio of video bestanden, ♥ en nog veel meer.

Zijn er ook online mogelijkheden?

Steeds meer mensen zijn bekend met online werken en daardoor zal het waarschijnlijk niet meer als uitdaging worden ervaren. Anderen geven juist de voorkeur aan live trainingen volgen.

Ervaring leert dat de combinatie tussen live dagen en online werken echt als een aanvulling en ondersteuning ervaren wordt en is daarom beide in het aanbod verwerkt. 

Dit kan zijn door middel van online sessies vanuit Zoom.us of vanuit een besloten Facebook groep bijvoorbeeld. Via een link die vooraf wordt gecommuniceerd logt iedereen in en kunnen we elkaar zien en spreken.

Hoe dit allemaal precies gaat, leg ik je natuurlijk duidelijk uit. Als er dan steeds vragen zijn, of je hebt gewoon wat hulp nodig, dan schiet mijn team je graag te hulp.

Wil je vooraf even je vragen en/of zorgen bespreken, plan dan een gratis Ont-moet-ing. Ik weet zeker dat je nog enthousiaster wordt.

Is betaling in termijnen mogelijk?

Ik begrijp maar al te goed dat een gespreide betaling soms net wat makkelijker op te brengen is. Financiën mag nooit een struikelblok zijn om er weer boven te komen en te blijven.

De vermelde prijzen zijn per training, workshop, bijeenkomst of module. Afhankelijk van de tijdsduur en de soort groepsactiviteit kan er in termijnen worden betaald.

Wanneer het er niet duidelijk staat of je wilt toch even vragen naar de mogelijkheden, meld je dan aan voor de gratis Ont-moet-ing. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

Kijk ook in de Betalings- en Annuleringsvoorwaarden » voor meer informatie.

 

Heb je een goedkopere training?

Mijn antwoord is afhankelijk van wat je van mijn kennis en/of begeleiding wel of niet nodig hebt.

Om het meest effectief te zijn voor jouw behoefte, kan het een keuze zijn om niet alles wat ik aanbied in deze training te gebruiken. Dan is het mogelijk om te kiezen voor een bepaalde module of voor een andere training die ik kan aanbieden.

Laten we dan eerst eens in gesprek gaan via de Gratis Ont-moet-ing, zodat ik kan inventariseren wat voor jou de hoogste prioriteit heeft en het snelste resultaat kan brengen. Op basis hiervan kan ik je een passend aanbod doen.

Waar ik nog meer trainingen geef

TranceArt Academie

Werkzaam als docent binnen de volgende opleidingen:

HBO opleiding Hypnose en Regressie Therapie;

  • NLP in de Praktijk
  • Hypnotherapeutische technieken
  • Associatie therapie
  • Ouder & Kind therapie

Psychosociale basiskennis (PSBK);

  • Psychologische Basiskennis
  • Communicatieve vaardigheden en attitude vorming
  • Gezondheid & Maatschappij B (Ethiek)

website: www.tranceartacademie.nl

Locatie: TranceArt Academie,
IJzerwerf 17, 2544 EP Den Haag

Sensibel Academie

Werkzaam als docent voor modules binnen de opleiding:

Energetisch zelfheling therapeut

  • Module 12 – Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden
  • Module 14 – Direct toepasbare therapeutische technieken (Kan ook als losse module gevolgd worden door coaches of therapeuten.)

Systemisch Coachen en Opstellingen
Praktijk gerichte 4-daagse training in 1-op-1 begeleiding

Maandelijkse Familie Opstellingsavonden

website: www.sensibelacademie.nl

Locatie: Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC in Capelle aan den IJssel

Omdat jij je niet nog een burnout kunt veroorloven

help ik je graag en informeer ik je met veel plezier over de mogelijkheden

zodat je nooit meer die schaamte en schuld gevoelens hoeft te ervaren

en jij je eindelijk oprecht Beter voelt!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Stress test vragenlijst

Vraag hier de stress vragenlijst aan

 

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt binnen 1-3 werkdagen een email met de link naar jouw online vragenlijst. Zie je de email niet, kijk dan even in je spambox of stuur een email naar info@meerdanmama.nl.

Voor welke vragenlijst optie kies je?

Je hebt de stress vragenlijst succesvol aangevraagd!