Eindresultaat vSnZ

Wil jij leven met meer balans en rust in je hoofd?

Ga 90 dagen aan de slag door tijd voor jezelf te nemen en merk direct het verschil.

beperkt aantal plekken beschikbaar

Van Stress naar Zen
Z

Inclusief mijn boek "In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out"

In 90 dagen van Stress naar Zen

Creëer jouw droomleven

Eindelijk die onrust weer onder controle

Vooral weer genieten in plaats van die emotionele achtbaan

Met meer (zelf) vertrouwen en plezier in jouw leven

N

Elke dag een moment voor jezelf

N

Elke week online samen met een groep moeders die begrijpen wat jij bedoelt

Z

Elke week live online meditatie

Z

Elke week een video met informatie en praktische adviezen

Z

Elke 2 weken online Q&A sessie

Z

Elke maand een live online Masterclass

Z

Uitgebreide digitale werkboek voor de wekelijkse oefeningen

P

Optie: 3 live bijeenkomsten voor nog meer impact

P

Optie: persoonlijke coaching afgestemd op jouw situatie

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout Stapel

Leven vanuit verbinding met jezelf

Je herkent dit vast wel; Een boek lezen is super leuk, leerzaam en informatief. Natuurlijk ga jij voor jezelf de oefeningen uit het boek toepassen. Straks. Eerst nog dat mooie dagboek kopen en dat moment inplannen, zodat je er even tijd voor hebt. Later. Morgen begin je er aan. En uiteindelijk beland het boek in de boekenkast om het vervolgens te houden bij deze goede voornemens, maar er niets mee te doen.

Samen met een groep moeders ga je aan de slag. Zij begrijpen wat jij bedoelt en jij ervaart vrijwel als vanzelf meer ontspanning en plezier. Niet alleen de inzichten omdat je er ook iets mee doet. 

Bij aanmelding voor deze cursus krijg je het boek erbij! Ontdek diverse oefeningen die je direct kunt toepassen én de gratis online schatkist voor nog meer verbinding met jezelf.

Dagen Tijd voor Jezelf

Start online op maandag 1 mei 2021

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

jaar professionele ervaring

Wat klanten zeggen:

“Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel is gelijkmatiger.”

Onder begeleiding van een profesionele trainer met een warm hart, heb ik met plezier de training gevolgd. De training is overzichtelijk, stapsgewijs en hanteerbaar. De toegevoegde waarde zijn het kennismaken met lotgenoten en de fantastische ondersteunende live dagen, waar je geleerd word om de tools uit de training toe te passen. Wow!

Burnout gerelateerde klachten maakte dat ik met mezelf aan de slag wilde. Het boek zag er voor mij overzichtelijk en behapbaar uit. De uiteindelijke beslissing om deel te nemen was de toegevoegde online begeleiding en de bijkomende live dagen. Als ik alleen het werkboek zou hebben ontvangen was ik waarschijnlijk niet zelfstandig aan de slag gegaan. Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel is gelijkmatiger. Plannen, gunfactor om Me Time in te lassen zijn de meest toegevoegde waarde na de training.

Door de begeleiding voel je je gehoord en gezien en dat motiveert om de volgende stap in de training te maken. Je krijgt richting doordat per x een hoofdstuk wordt besproken en blijven zaken overzichtelijk. Meest dankbaar ben ik voor de handige overzichtelijke toepasbare tools. Ik zou de training met persoonlijke begeleiding van harte aanbevelen, omdat je met een warm proffesioneel oprecht hart word begeleid en de training opleverd wat het belooft.

Diana Riepsaame

“Deze training zorgde ervoor dat ik ook echt bleef DOEN waardoor er ook écht resultaat kwam.”

De training was een heel fijne aanvulling op Bianca haar boek. De training gaat dieper in op ‘hoe het werkt in je lijf’, waardoor ik (beter) begreep waar bepaalde gevoelens en gedragingen vandaan komen. Het gaf me een gevoel van: ‘Oh, zit dat zó? Ja, logisch dat ik me steeds zo voel.’

Tegelijkertijd was het zo heerlijk meteen de vragen te kunnen stellen waar ik tegenaan liep. Want tijdens het lezen van het boek of het doen van de oefeningen, kwamen die genoeg naar boven. De meditatie-momenten waren ook heel waardevol. Ze leerden me te voelen wat er zich nu wérkelijk in mijzelf afspeelde en ze gaven een heel intens moment van rust. Zowel fysiek als mentaal. En, wat voor mij ook belangrijk was/is bij deze training: het is een ‘stok achter de deur’ om door te pakken.

Deze training zorgde ervoor dat ik ook echt bleef DOEN waardoor er ook écht resultaat kwam. Namelijk: een positievere mind-set, veel meer rust in m’n hoofd en weer vertrouwen hebben in de toekomst. Dus ik kan zéker de training met een warm hart aanbevelen!

Christine van den Hurk

“De training van Stress naar Zen is een mooie aanvulling op het boek.”

Ik was erg benieuwd hoe zo’n online training zou gaan. Bewust even wekelijks tijd voor jezelf inplannen. Hoewel ik geen burn-out ervaring heb, kan een beetje meer zen nooit kwaad. Tijdens de training ontstond er vooral veel herkenning, dat we allemaal wel tegen dezelfde dingen aanlopen. Objectiever naar jezelf proberen te kijken en waarderen wat je hebt, kan en al hebt gerealiseerd. Voel me dan ook vooral dankbaar voor de verbondenheid, de support en de gezelligheid. Ik ben me bewuster geworden van mijn woordkeuzes en dat geeft veel meer vrijheid.

Voornaamste inzicht was dat ik mijn eigen keuzes maak en daarmee best veel invloed heb op wat ik doe. De training van Stress naar Zen is een mooie aanvulling op het boek. Iedere week bewust bezig zijn met een hoofdstuk van het boek, aanvullende informatie krijgen en je vragen kunnen stellen vond ik zeer waardevol. Ik kan deze training en ook de persoonlijke begeleiding zeker aanbevelen!

Mirjam

Trainer Bianca Meijsen

Ik vond het heerlijk om de hele dag ‘aan’ te staan. Trots op wat ik allemaal voor elkaar kreeg. Mensen die klaagden vond ik maar aanstellers. “Niet lullen maar poetsen”, was er bij mij met de paplepel ingegoten.

Tot dat mijn lijf ermee stopte en ik een burnout kreeg. Ondertussen weet ik niet alleen beter maar doe ik het ook ‘beter’. Het is zelfs oké om het even niet meer te weten. Anderen helpen namelijk graag.

Ik help jou in 90 dagen van stress naar zen. Je krijgt de controle terug over jouw leven en voelt de stress afnemen. Het is absoluut ook voor jou mogelijk om ontspannen te blijven en te genieten van wat er wel is.

Naast theorie en informatie ontvang je ook adviezen die werken voor jouw situatie, die net iets verder gaan dan mijn boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out.”

Mama Burnout Coach Rotterdam

Tell me and I may forget.

Teach me and I may remember.

Involve me and I will learn and understand.

Benjamin Franklin

Vrij vertaald zegt deze quote:

“Vertel het me en ik vergeet het weer. Leer het me en ik onthoud het misschien. Neem me bij de hand, laat het me voelen en ik begrijp wat ik te leren heb.”

Stress zit zo in ons dagelijkse doen en laten verweven dat het echt een uitdaging is om dit alleen te doorbreken. Door het samen te doen met anderen, leer van je van elkaar en voel je de drive om er echt iets te veranderen.

“Je hebt het al zo lang alleen gedaan. Leren hoe het ook samen kan!”

Bianca Meijsen

Meld je aan voor de online cursus “In 90 dagen van Stress naar Zen” en ervaar hoe je weer vanuit verbinding met jezelf leeft.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!