Eindresultaat vSnZ

Expect a Miracle Experience

Realiseer jouw dromen en leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd na een burn-out.

Van Stress naar Zen

Heel Jezelf en Creëer Jouw Droomleven

Burn-out is jouw Spirituele Wake-up-call.

Dus droom niet langer maar maak het jouw nieuwe realiteit!

Voel weer meer sprankeling in je leven

Weer meer genieten in plaats van steeds moeten

Doen waar jouw hart van gaat zingen

Aandacht voor jouw hooggevoeligheid en emoties

Voel het (zelf) vertrouwen en plezier toenemen in jouw leven

Van weten naar voelen naar doen omdat het goed voelt

Stel zelf jouw pakket samen.

Kies alleen voor de online of breidt het uit met 1 of meer van de 3 opties.

We beginnen weer op 11 september 2021

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

vanaf 697€ per experience

Doe 30 dagen vrijblijvend mee.

Doe een maand mee en ervaar. Stop wanneer je wilt en/of pas het pakket aan naar wens.

Z

Dagelijkse oefening in meditatie, mindfullness en/of ontspanning

Z

Wekelijks een video met informatie, oefeningen en praktische adviezen

9

Gevolg: Dagelijks een moment voor jezelf zonder schuldgevoel

Z

Inclusief mijn boek & online schatkist

In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

Mogelijkheid om uit te breiden met;

P

Optie 1 : 2-wekelijks een online Q&A sessie met alle deelnemers

P

Optie 2 : Maandelijks een live online Masterclass

9

Gevolg: Een support van vrouwen die begrijpen wat jij voelt en bedoelt

P

Optie 3 : persoonlijke coaching afgestemd op jouw situatie

9

Gevolg: Volledig afgestemd op jouw situatie, kennis en ervaringen

Wat wil ik wél

Wat deelnemers zeggen:

“Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel is gelijkmatiger.”

De training is overzichtelijk, stapsgewijs en hanteerbaar. De toegevoegde waarde vind ik echt het kennismaken met lotgenoten en de fantastische ondersteunende live dagen, waar je geleerd wordt om de tools uit de training toe te passen. Wow!

Burn-out gerelateerde klachten maakte dat ik met mezelf aan de slag wilde. Het boek zag er voor mij overzichtelijk en behapbaar uit. De uiteindelijke beslissing om deel te nemen was de toegevoegde online begeleiding en de bijkomende live dagen. Als ik alleen het werkboek zou hebben ontvangen, was ik waarschijnlijk niet zelfstandig aan de slag gegaan. Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel is gelijkmatiger.

Door de begeleiding voel ik me gehoord en gezien en dat motiveert om de volgende stap in de training te maken. Meest dankbaar ben ik voor de handige overzichtelijke toepasbare tools. Ik zou de training met persoonlijke begeleiding van harte aanbevelen, omdat je met een warm professioneel oprecht hart word begeleid en de training oplevert wat het belooft.

Diana Riepsaame

“Deze training zorgde ervoor dat ik ook echt bleef DOEN waardoor er ook écht resultaat kwam.”

De training gaat dieper in op ‘hoe het werkt in je lijf’, waardoor ik (beter) begreep waar bepaalde gevoelens en gedragingen vandaan komen. Het gaf me een gevoel van: ‘Oh, zit dat zó? Ja, logisch dat ik me steeds zo voel.’

Tegelijkertijd was het zo heerlijk meteen de vragen te kunnen stellen waar ik tegenaan liep. Want tijdens het lezen van het boek of het doen van de oefeningen, kwamen die genoeg naar boven.

Door de meditatie-momenten leerde ik te voelen wat er wérkelijk in mijzelf afspeelde en dit gaf een intens gevoel van rust. Zowel fysiek als mentaal. En, wat voor mij ook belangrijk was/is bij deze training: het is een ‘stok achter de deur’ om door te pakken.

Deze training zorgde ervoor dat ik bleef DOEN, waardoor er ook écht resultaat kwam. Namelijk: een positievere mind-set, veel meer rust in m’n hoofd en weer vertrouwen hebben in de toekomst. Dus ik kan zéker de training met een warm hart aanbevelen!

Christine van den Hurk

Heb je vragen?

Plan een online gratis kennismaking in. Je mag me alles vragen! Hieronder stel ik me alvast aan je voor.
Klik op de button voor mijn online agenda en plan onze Ont-moet-ing.

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout Stapel

Leven vanuit verbinding met jezelf

Je herkent dit vast wel; Je wilt het nu echt anders gaan doen. Je koopt een boek en/of doet onderzoek op internet. Het boek lezen is super leuk, leerzaam en informatief, net als de info op google. Natuurlijk ga jij de oefeningen en tips toepassen. Morgen begin je er aan. Eerst nog…..

Voor je het weet ben je een paar weken verder en neem je het jezelf kwalijk dat het (weer) niet gelukt is. Het boek beland uiteindelijk in de boekenkast en blijft het bij deze goede voornemens. Je hoeft dit echt niet weer allemaal alleen te doen!

Laat mij je begeleiden in deze online training en ervaar hoeveel leuker en makkelijker het kan. Kies om het samen met mij en/of een mooie groep vrouwen de online training te volgen en ervaar meer ontspanning en plezier.

Ontdek naast de diverse oefeningen uit mijn boek én de gratis online schatkist, nog meer verbinding met jezelf, met elkaar en de (onbewuste) kennis vanuit jouw hart. Ik begeleid je waardoor je het niet alleen begrijpt maar ook voelt hoe je de stress kunt reduceren naar meer en meer Zen.

Trainer Bianca Meijsen

Ik vond het heerlijk om de hele dag ‘aan’ te staan. Trots op wat ik allemaal voor elkaar kreeg. Mensen die klaagden vond ik maar aanstellers. “Niet lullen maar poetsen”, was er bij mij met de paplepel ingegoten.

Tot dat mijn lijf ermee stopte en ik een burn-out kreeg. Dit was 1999. Ondertussen weet ik niet alleen beter maar doe ik het ook ‘beter’. Ik vind het zelfs oké om niets te doen en/of het even niet te weten. Zen is heerlijk!

Expect a Miracle Experience is mijn online aanbod om de sprankeling en plezier weer terug in jouw leven te krijgen. Leven vanuit jouw eigen kwaliteiten, zodat  je de controle hebt en houdt over jouw leven.

Ik ben niet van de theorie, hoewel ik je uiteraard van alles kan uitleggen, maar vooral van de praktische toepasbare en concrete tips en adviezen die werken voor jouw situatie. Deze training gaat verder waar mijn boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out” is gestopt.

Mama Burnout Coach Rotterdam

Tell me and I may forget.

Teach me and I may remember.

Involve me and I will learn and understand.

Benjamin Franklin

Vrij vertaald zegt deze quote:

“Vertel het me en ik vergeet het weer. Leer het me en ik onthoud het misschien. Neem me bij de hand, laat het me voelen en ik begrijp wat ik te leren heb.”

Stress zit zo in ons dagelijkse doen-en-laten verweven dat het echt een uitdaging is om dit alleen te doorbreken. Door het samen te doen met anderen, leer van je van elkaar en voel je de drive om echt iets te veranderen.

Wat deelnemers zeggen:

“De training van Stress naar Zen is een mooie aanvulling op het boek.”

Ik was erg benieuwd hoe zo’n online training zou gaan. Bewust even wekelijks tijd voor jezelf inplannen. Hoewel ik geen burn-out ervaring heb, kan een beetje meer zen nooit kwaad. Tijdens de training ontstond er vooral veel herkenning, dat we allemaal wel tegen dezelfde dingen aanlopen. Objectiever naar jezelf proberen te kijken en waarderen wat je hebt, kan en al hebt gerealiseerd. Voel me dan ook vooral dankbaar voor de verbondenheid, de support en de gezelligheid. Ik ben me bewuster geworden van mijn woordkeuzes en dat geeft veel meer vrijheid.

Voornaamste inzicht was dat ik mijn eigen keuzes maak en daarmee best veel invloed heb op wat ik doe. De training van Stress naar Zen is een mooie aanvulling op het boek. Iedere week bewust bezig zijn met een hoofdstuk van het boek, aanvullende informatie krijgen en je vragen kunnen stellen vond ik zeer waardevol. Ik kan deze training en ook de persoonlijke begeleiding zeker aanbevelen!

Mirjam

Bianca is een ervaren coach met veel vakinhoudelijke kennis.

Ik wilde meer leren over hoe mensen met een burn-out de controle over hun eigen leven krijgen, ook omdat ik zelf in mijn werk als re-integratiecoach hier regelmatig mee te maken heb.

Sinds ik mee deed aan deze training heb ik meer inzichten in wat de verschillen zijn tussen stressklachten, overspannen zijn en een burn-out hebben. En dat het vieren van je successen, het niet vergeten van jezelf te houden en Me-Time inplannen echt dingen zijn die je jezelf moet gunnen.

Ik vond de begeleiding van Bianca heel warm en prettig. Al snel zorgde zij ervoor dat er in onze groep een aangename, ontspannen sfeer ontstond, waarin je je vrij voelde om dingen te delen met mensen die je nog nooit hebt ontmoet (in real life). Bianca is een ervaren coach met veel vakinhoudelijke kennis en de training is dan ook een waardevolle aanvulling op het boek.

Kitty van Vliet

“Je hebt het al zo lang alleen gedaan. Leer hoe het ook makkelijk kan!”

Bianca Meijsen

Meld je aan voor de online training “In 90 dagen van Stress naar Zen” en ervaar hoe je weer vanuit verbinding met en vertrouwen op jezelf leven kunt.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Gratis vragenlijst

Vraag hier de gratis stress vragenlijst aan

 

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt binnen 1-3 werkdagen een email met de link naar jouw online vragenlijst. Zie je de email niet, kijk dan even in je spambox of stuur een email naar info@meerdanmama.nl.

Op welke manier wil je de uitslag ontvangen?

Je hebt de stress vragenlijst succesvol aangevraagd!