Meer dan Mama logo

beperkt aantal plekken beschikbaar

  • aantal aanmeldingen: (VOL) 100% 100%
Van Stress naar Zen

Nu tijdelijk inclusief 2 live bijeenkomsten

Ervaar weer rust in je hoofd

Meld je aan voor de online training “van Stress naar Zen”

N

10 weken genieten van niets moeten

P

Tijdelijk inclusief 2 live bijeenkomsten

N

Eindelijk die onrust weer onder controle

N

Vooral weer genieten in plaats van die emotionele achtbaan

N

Door meer (zelf) vertrouwen en plezier in jouw leven

N

Met elke week een moment voor jezelf

N

In een groep van max 12 moeders die begrijpen wat jij bedoelt

P

Wekelijks online live begeleiding en praktische adviezen

P

Direct toegang tot de online community

Weken Tijd voor Jezelf

Start online op maandag 7 september om 20:00

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Reageer snel! Maximaal 12 deelnemers.

jaar professionele ervaring

Trainer Bianca Meijsen

Ik vond het heerlijk om de hele dag ‘aan’ te staan. Trots op wat ik allemaal voor elkaar kreeg. Mensen die klaagden vond ik maar aanstellers. Niet lullen maar poetsen, was  er bij mij met de paplepel ingegoten.

Tot dat mijn lijf ermee stopte en ik een burnout kreeg. Ondertussen weet ik beter. Het is helemaal niet zwak om hulptroepen in te roepen.  Het is zelfs oké om het even niet meer te weten. Anderen helpen graag.

Ik help jou graag elke week een stapje verder in de balans terugvinden. De controle weer terug te nemen over jouw leven en de stress te reduceren. Het is absoluut ook voor jou mogelijk om binnen 10 weken weer ‘van Stess naar Zen’ te gaan.

Door de persoonlijke begeleiding krijg je geen one-size-fits-all methodieken en tips maar adviezen die werken voor jouw situatie.

Mama Burnout Coach Rotterdam

Tell me and I may forget.

Teach me and I may remember.

Involve me and I will learn and understand.

Benjamin Franklin

Vrij vertaald zegt deze quote:

“Vertel het me en ik vergeet het weer. Leer het me en ik onthoud het misschien. Neem me bij de hand, laat het me voelen en ik begrijp wat ik te leren heb.”

Stress zit zo in ons dagelijkse doen en laten verweven dat het echt een uitdaging is om dit alleen te doorbreken. Door het samen te doen met anderen, leer van je van elkaar en voel je de drive om er echt iets te veranderen.

“Je hebt het al zo lang alleen gedaan. Leren hoe het ook samen kan!”

Bianca Meijsen

Meld je aan voor de online cursus “van Stress naar Zen” en ervaar hoe je weer vanuit verbinding met jezelf leeft.

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout Stapel

Leven vanuit verbinding met jezelf

Deze online training ‘van Stress naar Zen’ is ontstaan als aanvulling op het boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burnout”. Je herkent dit vast wel; Een boek lezen is super leuk, leerzaam en informatief. Natuurlijk ga jij voor jezelf de oefeningen uit het boek toepassen. Straks. Eerst nog dat mooie dagboek kopen en dat moment inplannen, zodat je er even tijd voor hebt. Later. Morgen begin je er aan. En uiteindelijk beland het boek in de boekenkast om het vervolgens te houden bij deze goede voornemens, maar er niets mee te doen.

Ga samen met een groep moeders aan de slag die begrijpen wat jij bedoelt en ervaar meer ontspanning en plezier. Niet alleen de inzichten, maar er ook iets mee doen. Bestel het boek bij deze cursus en ontdek diverse oefeningen die je direct kunt toepassen én het gratis online bonuspakket voor nog meer verbinding met jezelf.

Wil jij leven met meer balans en rust in je hoofd?

Investeer 10 weken elke maandag avond tijd in jezelf en merk direct het verschil.

Gratis eboek

Meld je aan voor de FemMail en ontvang gratis eboek

Via mijn FemMail hou ik je op de hoogte houdt van het laatste nieuws met tips, adviezen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Als dankjewel ontvang je het gratis eboek waarin je kennis maakt met mijn boek "In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out".

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!