Meer dan Mama logo

beperkt aantal plekken beschikbaar

  • aantal aanmeldingen: 8% 8%
Van Stress naar Zen

Ervaar weer rust in je hoofd

Meld je aan voor de online training “In 90 dagen van Stress naar Zen”

N

Eindelijk die onrust weer onder controle

N

Vooral weer genieten in plaats van die emotionele achtbaan

N

Elke week een moment voor jezelf

N

Met meer (zelf) vertrouwen en plezier in jouw leven

N

Samen met een groep moeders die begrijpen wat jij bedoelt

Z

Online begeleiding met praktische adviezen

Z

Toegang tot de online community met gelijkgestemden

P

Inclusief: live bijeenkomst voor nog meer impact

P

Inclusief: persoonlijke coaching

Dagen Tijd voor Jezelf

Start online op maandag 1 februari 2021

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

jaar professionele ervaring

Trainer Bianca Meijsen

Ik vond het heerlijk om de hele dag ‘aan’ te staan. Trots op wat ik allemaal voor elkaar kreeg. Mensen die klaagden vond ik maar aanstellers. Niet lullen maar poetsen, was  er bij mij met de paplepel ingegoten.

Tot dat mijn lijf ermee stopte en ik een burnout kreeg. Ondertussen weet ik beter. Het is helemaal niet zwak om hulptroepen in te roepen.  Het is zelfs oké om het even niet meer te weten. Anderen helpen graag.

Ik help jou elke week een stapje verder in de balans terugvinden. De controle weer terug te nemen over jouw leven en de stress te reduceren. Het is absoluut ook voor jou mogelijk weer ‘van Stess naar Zen’ te gaan.

Informatie en adviezen die werken voor jouw situatie, die net iets verder gaan dan mijn boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out.”

Mama Burnout Coach Rotterdam

Tell me and I may forget.

Teach me and I may remember.

Involve me and I will learn and understand.

Benjamin Franklin

Vrij vertaald zegt deze quote:

“Vertel het me en ik vergeet het weer. Leer het me en ik onthoud het misschien. Neem me bij de hand, laat het me voelen en ik begrijp wat ik te leren heb.”

Stress zit zo in ons dagelijkse doen en laten verweven dat het echt een uitdaging is om dit alleen te doorbreken. Door het samen te doen met anderen, leer van je van elkaar en voel je de drive om er echt iets te veranderen.

“Je hebt het al zo lang alleen gedaan. Leren hoe het ook samen kan!”

Bianca Meijsen

Meld je aan voor de online cursus “van Stress naar Zen” en ervaar hoe je weer vanuit verbinding met jezelf leeft.

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout Stapel

Leven vanuit verbinding met jezelf

Deze online training ‘van Stress naar Zen’ is ontstaan als aanvulling op het boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out”.

Je herkent dit vast wel; Een boek lezen is super leuk, leerzaam en informatief. Natuurlijk ga jij voor jezelf de oefeningen uit het boek toepassen. Straks. Eerst nog dat mooie dagboek kopen en dat moment inplannen, zodat je er even tijd voor hebt. Later. Morgen begin je er aan. En uiteindelijk beland het boek in de boekenkast om het vervolgens te houden bij deze goede voornemens, maar er niets mee te doen.

Samen met een groep moeders ga je aan de slag. Zij begrijpen wat jij bedoelt en jij ervaart vrijwel als vanzelf meer ontspanning en plezier. Niet alleen de inzichten omdat je er ook iets mee doet. 

Bij aanmelding voor deze cursus krijg je het boek erbij! Ontdek diverse oefeningen die je direct kunt toepassen én de gratis online schatkist voor nog meer verbinding met jezelf.

Wil jij leven met meer balans en rust in je hoofd?

Reserveer 5 weken elke vrijdagochtend tijd voor jezelf en merk direct het verschil.

Gratis eboek

Meld je hier aan

Voor het gratis eboek inclusief;
- gratis dagboek
- gratis coaching call
- gratis 21 dagen challenge
- korting op aankoop mijn boek

... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!