Gratis eboek

Meld je aan voor mijn FemMail…

… en ontvang dit gratis eboek als kennismaking op mijn boek In 10 stappen jouw droomleven na een burnout, Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd.

N

Gratis eboek "In 10 stappen jouw droomleven na een burnout"

N

Maandelijks tips, adviezen en verhalen voor ontspanning en plezier

N

Informatie over kortingen, acties en nieuwe activiteiten

Van Stresskip naar Zen Mama

Alhoewel ik al jaren herstelt was van mijn burnout in 1999, verviel ik toch in oude valkuilen toen ik moeder werd in 2014. Gelukkig herkende ik de signalen snel en kon ik met behulp van mijn eigen kennis en die van professionals en snel bovenop komen.

Wat mij echter enorm verbaasde was de hoeveelheid moeders die aangaven dat die klachten er gewoon bijhoorde. Ik voelde zelfs verontwaardiging over doktoren die al snel de stempel Postnatale Depressie uitdeelde, zodra je als moeder aanklopte voor steun en advies.

Mede door mijn eigen ervaringen en onderzoek bij andere moeders, ben ik me gaan specialiseren in stress- en burnoutklachten onder moeders. De Mama Burnout is in Nederland niet zo ingeburgerd als in Duitsland, Engeland of zelfs Amerika. Toch komt het vaker voor dan je verwacht.

Met mijn FemMail geef ik je tips, adviezen en zelfs oefeningen, zodat je zelf weer de controle ervaart over jouw eigen leven. Ervaar jouw droomleven met meer balans en rust in jouw hoofd. Eindelijk genieten!

Gratis eboek In 10 stappen Bianca Meijsen

Wat klanten zeggen over Bianca Meijsen

Na een intake en een heldere formulering van mijn doelen zijn we letterlijk aan de wandel gegaan om mijn toekomst uit te stippelen. Hoewel de aanleiding voor dit traject niet burnout gerelateerd was, heeft Bianca mij handvatten geboden om meer regie te nemen over mijn toekomst en uiteindelijk de stap te durven nemen. Ik raad elke werkende moeder een traject met Bianca aan, om objectief naar je sitiautie werk en gezin te kijken om een juiste balans te bepalen.

Lisette Kraaijeveld

Opleidingscoördinator

Een coach die zoveel vak en mensenkennis heeft dat haar werk niet meer als werk overkomt. Bianca neemt je mee op je eigen ontdekking en is een steun in de rug, maar ook je stok achter de deur. Nog stiekem kom ik graag van tijd tot tijd bij haar in de lucht om weer even op weg geholpen te worden, want alleen kan ik het wel, maar met een wakend oog gaat het net wat makkelijker.

Ursula Buiteman

Business Developer Hospitality

Gratis eboek

Meld je aan voor de FemMail en ontvang gratis eboek

Via mijn FemMail hou ik je op de hoogte houdt van het laatste nieuws met tips, adviezen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Als dankjewel ontvang je het gratis eboek waarin je kennis maakt met mijn boek "In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out".

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!