gratis eboek

download het eboek inclusief veel extra’s

“The way you do anything, is the way you do everything.” – Tom Waits

Bovenstaande quote laat zich het beste vertalen in: ‘De manier waarop je het ene doet, is de manier waarop je al het andere doet.’ Na een burn-out is de manier waarop je het gedaan hebt, nu juist niet de manier waarop je verder wilt doorgaan. Tenminste… als je niet hetzelfde resultaat wilt van weer een burn-out.

Zodra je weer aan het werk bent, is de kans groot dat je langzaamaan weer neigt terug te vallen in gedrag dat je kent. Het is menseigen om het liefst te leven en te werken vanuit routine en gewoonte. Zelfs al houd je van afwisseling en verandering, dan nog zijn er gewoontes die je als vanzelf doet, zonder erbij na te denken.

Met dit eboek geef ik je een eerste stap, vanuit mijn boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out”. In de audio versie van dit eboek zit ook de tweede stap! Een beginnende kennismaking van de handleiding die ik geef, die jou helpen de volgende burn-out te voorkomen.

N

Gratis eboek

N

Korting aankoop boek

N

Gratis dagboek

N

Gratis audio eboek

N

Gratis coaching call

N

Gratis 21 dagen challenge

Van Stresskip naar Zen Mama

Alhoewel ik al jaren herstelt was van mijn burnout in 1999, verviel ik toch in oude valkuilen toen ik moeder werd in 2014. Gelukkig herkende ik de signalen snel en kwam ik met behulp van mijn eigen kennis, maar zeker ook met hulp van professionals er snel bovenop. Wel dacht ik: “Oeps! Dat had ook heel anders kunnen aflopen.”

Nieuwsgierig ging ik op onderzoek bij andere moeders. Wat mij enorm verbaasde was de hoeveelheid moeders die aangaven, dat ze de klachten herkenden en het normaal vonden. “Het hoorde er gewoon bij.” Ik voelde me verontwaard en dacht: “Echt niet!” Steun vanuit doktoren voor moeders, is er ook niet echt.

Mede door mijn eigen ervaringen, onderzoek bij andere moeders en diverse studies, is de specialisatie ontstaan in stress- en burnoutklachten bij moeders. De Mama Burnout is in Nederland niet zo ingeburgerd als in Duitsland, Engeland of zelfs Amerika. Toch komt het vaker voor dan je verwacht.

Gratis eboek In 10 stappen Bianca Meijsen

Wat klanten zeggen over Bianca Meijsen

Na een intake en een heldere formulering van mijn doelen zijn we letterlijk aan de wandel gegaan om mijn toekomst uit te stippelen. Hoewel de aanleiding voor dit traject niet burnout gerelateerd was, heeft Bianca mij handvatten geboden om meer regie te nemen over mijn toekomst en uiteindelijk de stap te durven nemen. Ik raad elke werkende moeder een traject met Bianca aan, om objectief naar je sitiautie werk en gezin te kijken om een juiste balans te bepalen.

Lisette Kraaijeveld

Opleidingscoördinator

Een coach die zoveel vak en mensenkennis heeft dat haar werk niet meer als werk overkomt. Bianca neemt je mee op je eigen ontdekking en is een steun in de rug, maar ook je stok achter de deur. Nog stiekem kom ik graag van tijd tot tijd bij haar in de lucht om weer even op weg geholpen te worden, want alleen kan ik het wel, maar met een wakend oog gaat het net wat makkelijker.

Ursula Buiteman

Business Developer Hospitality

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!