De beste manier voor een boost naar meer balans

Balans Boost in 10 stappen

De makkelijkst en snelste manier om jouw balans een boost te geven zodat je in korte tijd voor jezelf kiest en meer ontspanning ervaart zonder schuldgevoel.

Herken je dit?

Je wilt graag meer balans want je hebt nog steeds het gevoel dat alles jouw aandacht wilt trekken en daar heb je gewoon (nog steeds) de energie niet voor. Je hebt al zoveel gedaan en je ziet anderen wel meer realiseren in minder tijd en dat wil jij ook, maar…

9

Waar moet je beginnen?

Wat moet je nog meer doen? Je hebt al zoveel geprobeerd. Wat helpt jou echt? 

9

Je wilt zelf aan de slag

Je hebt geen zin, tijd en/of energie voor lange trajecten of trainingen maar wil wel direct resultaat zien.

9

Alles duurt veel te lang

Aan jezelf werken duurt nu toch echt wel te lang en je wilt jezelf NU eindelijk weer in je eigen kracht voelen.

Start hier

Wat ga je doen?

  • Nog meer boeken kopen, die in de kast verdwijnen en verder googlen op internet?
  • Blijf je zelf strugglen, terwijl anderen met gemak dat leven realiseren waar jij op dit moment alleen maar van kan dromen?

Hoe zou het zijn wanneer jij …

N

eindelijk weet wat je wilt

vanwege een stappenplan waarmee je stap-voor-stap jouw jezelf weer tot bloei brengt, zodat je weet waar je moet beginnen.

N

in korte tijd resultaat ziet

omdat je tijdbesparende adviezen hebt zodat meer balans creëert voor jou, je werk en je gezinsleven.

N

er niet helemaal alleen voor staat

door een groep gelijkgestemden waar jij schaamteloos jezelf kunt zijn en waar de deelnemers uit zichzelf kennis, tips, tricks en ervaringsverhalen met jou delen.

“De in het verleden niet behaalde resultaten, bieden mogelijkheden voor de toekomst.” – Bianca Meijsen

Wacht niet langer en doe NU mee!

Ga aan de slag en ontvang ;

+ toegang tot de Expect a Miracle Academy

+ toegang tot het uitgebreid Realiseer Jouw Droomleven Boek Bundel

+ toegang tot de Balans Boost verdiepingstraining

+ doe het samen met een Balans Boost Buddy

+ nog veel meer

De opbouw is overzichtelijk, stapsgewijs en hanteerbaar. De toegevoegde waarde vind ik echt het kennismaken met lotgenoten en de fantastische ondersteunende live dagen, waar je geleerd wordt om de tools uit de training toe te passen. Wow! Burn-out gerelateerde klachten maakte dat ik met mezelf aan de slag wilde. Het boek zag er voor mij overzichtelijk en behapbaar uit. De uiteindelijke beslissing om deel te nemen was de toegevoegde online begeleiding en de bijkomende live dagen. Als ik alleen het werkboek zou hebben ontvangen, was ik waarschijnlijk niet zelfstandig aan de slag gegaan. Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel is gelijkmatiger. Door de begeleiding voel ik me gehoord en gezien en dat motiveert om de volgende stap in de training te maken. Meest dankbaar ben ik voor de handige overzichtelijke toepasbare tools. Ik zou de training met persoonlijke begeleiding van harte aanbevelen, omdat je met een warm professioneel oprecht hart word begeleid en de training oplevert wat het belooft.

Diana Riepsaame

Eindelijk kun je weer vol gas gaan!

Toen ik in 2014 moeder werd realiseerde ik me nogmaals wat het effect was van mijn burn-out in 1999. Toen was het voor mij een zoektocht naar herstel en balans terwijl niemand in mijn omgeving begreep wat voor een impact het had.

Doordat ik dezelfde soort signalen voelde als nieuwbakken mama, noemde ik het een Mama Burnout en realiseerde me dat veel meer moeders hier last van hebben dan ik dacht. Door mijn ervaring en kennis die ik al had kwam ik sneller weer terug in balans.

Daarbij realiseerd ik me ook dat het niet alleen voor nieuwbakken moeders geld maar voor iedereen die een burn-out heeft gehad. De terugval is sneller ervaren dan je denkt. Ik schrok enorm van de hoeveel mensen die een 2e, 3e of zelfs 4e burn-out hadden. Je wilt tenslotte niets liever dan na je herstel weer vol gas kunnen gaan zonder een terugval.

Gelukkig is er tegenwoordig veel meer bekend over de burn-out gevolgen en daarom kun je overal begeleiding ervaren wanneer je midden in je herstel zit. Er is zelfs veel te vinden in de fase voordat je in een burn-out komt om deze te voorkomen.

Echter in de fase na de burn-out willen mensen zo snel mogelijk vergeten dat ze een burn-out hebben gehad. Mede daardoor is het mijn missie om de bewustwording te vergroten dat een burn-out echt een spiritual wake-up-call is, die zich niet meer laat negeren.
 

Voorkom die terugval en kies voor de verbeterde versie van jezelf!

Wat mag je verwachten?

Balans Boost in 10 stappen

Je krijgt toegang tot de training met 12 modules en in totaal 60 lessen t.w.v. 97€

Behoefte aan meer balans tijdens je alledaagse activiteiten of het nu thuis is of op het werk? De 10 stappen in het boek geven je de beste start na herstel van je burn-out. Met deze verdieping en ondersteuning zorg je ervoor dat je zelf stapsgewijs kunt doorpakken met een balans boost tot gevolg.

Realiseer Jouw Droomleven Boek Bundel

Inclusief toegang tot de volledig boekbundel t.w.v. 47€

Hierin zit uiteraard mijn boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out – Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd”,  het complete eboek, audioboek, bonusmateriaal, overige eboeks, masterclasses en alle aanvullingen. Veel kijk, lees en luister plezier dus!

Balans Boost Buddy

Doe deze training niet alleen!

Vind ondersteuning en inspiratie bij gelijkgestemden. Alleen ga je snel, maar samen kom je verder. Doe het samen met iemand die deze training al eerder heeft gedaan of iemand die samen met jou deze training doet. Zo heb je elkaar om echt elke dag bewust de tips toe te passen en de oefeningen te doen.

Expect a Miracle Community

Daarnaast kun je natuurlijk alle vragen stellen aan elkaar en aan Bianca Meijsen in de Academie. Omdat je dit in de besloten en veilige omgeving doet van de Academy, kan niemand anders jouw verhaal of vragen zien. Alleen de deelnemers aan de training kunnen reageren.

Dit is dus een andere community dan de gratis en besloten Meer dan Mama Community op Facebook.

Je krijgt meteen toegang tot de Expect a Miracle Academy als je je inschrijft en kunt direct beginnen aan de Balans Boost training.

Je kunt alle modules in een keer bekijken of elke week een module doen. Doe het samen met een Buddy maar bepaal je eigen tempo.

We starten gezamenlijk op vaste data. maar je ontvangt onbeperkt toegang tot de training. De feestdagen en op vakantie gaan is dus geen enkel probleem.

Kies voor extra ondersteuning of doe het volledig zelfstandig. Alle mogelijkheden zijn er om de training te volgen op een manier die bij jou past.

 

Balans Boost

Balans Boost in 10 stappen training: de investering

Een training stap voor stap voor je opgezet: verrassend simpel, gestructureerd, heel praktisch én direct toe te passen. Kortom, alles wat je moet weten meer balans te ervaren. Stel je droomleven niet langer uit. Ga het gewoon doen!

* Alle bedragen zijn inclusief BTW. Door aanschaf verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Expect a Miracle en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op onderaan deze pagina staan vermeld.

Natuurlijk kun je het ook alleen blijven doen...

Wanneer je mijn boek leest weet je ook de stappen zijn. Maar pas je deze stappen ook toe of blijft het boek in de kast liggen? Hoe ga je dit implementeren om structureel meer balans te ervaren? Je kunt natuurlijk zelf uitzoeken hoe je de verschillende stappen verder toepast. Je kunt het wiel zelf uitvinden door veel webinars te volgen, boeken te lezen en kijken hoe anderen het doen. Het is mij tenslotte ook gelukt door alles zelf te doen. Het kost wel tijd. Heel veel tijd! Doe het niet langer alleen en leer van mijn bijna 25 jaar aan kennis en ervaring. Vind de steun die jou verder helpt.

Ervaringen van mijn klanten

Ik ben voor mezelf tot inzichten gekomen waar ik zonder deze training niet toe zou zijn gekomen. Zeer waardevol om in een veilige omgeving s en andere deelnemers zo dicht bij mezelf te komen.

Barbara Baan

“Bianca is een professionele trainer die op één of andere manier kan ‘voelen’ waar mensen vastlopen en hoe dit op te lossen! Ze is zeer creatief in het vinden van nieuwe oplossingen en uitwegen (of wegen naar binnen!)”

Dolores van Enkhuijzen

Geld Terug Garantie

Geen Risico: Binnen van 14 dagen je geld terug!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geef ik garantie.

Als je na 14 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je volledige investering retour .

De enige voorwaarde is dat je jouw annulering schriftelijk bevestigt door een mail te sturen naar admin@expectamiracle.nl.

Je hoeft geen uitleg te geven over het waarom. Wel wordt het op prijs gesteld wanneer je jouw reden geeft als feedback zodat we het aanbod kunnen verbeteren.

Waarom je deze training wilt volgen? Wat is het resultaat?

$

Je weet precies wat je te doen staat

Niet meer die onzekerheid van de terugval omdat je precies weet hoe je jezelf weer in de flow kunt helpen en wat jij nodig hebt. Nog voordat de ander je leeg kan zuigen, heb jij al de manier gevonden om dit te voorkomen.

$

Het is net of je de relax stand opnieuw uitgevonden hebt

Zat je tot voor kort nog vol in de overtuiging dat je zelf in actie moet komen, nu lijkt alles naar je toe te komen. Je kijkt er regelmatig van op dat je echt achterover mag en kan hangen.

$

Je grens aangeven is niet meer nodig

Want het is voor anderen gewoon overduidelijk wat jouw grens is, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Je zelfvertrouwen groeit met de dag en dat is te zien en te merken.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken voor de training?

Je krijgt direct toegang tot de volledige training met 12 modules, elk bestaande uit 4 tot 5 lessen van bij elkaar maximaal 1,5 uur. Het bekijken én uitwerken van de informatie uit de module vergt minimaal 15 minuten per dag. De ene keer iets meer, de andere keer iets minder. Afhankelijk van waar je staat en wat jij wilt bereiken. Je mag kiezen hoe lang je over de training wilt doen.

Mijn advies zou zijn om elke week een module te doen van ongeveer 2 uur totaal verdeelt over meerdere dagen, maar wil je sneller dan kan dat ook.

Wat als ik op vakantie ga?

Het programma duurt zo lang als jij er tijd in wilt steken en je krijgt daar alle tijd voor, dus geen enkel probleem als je er even tussenuit gaat.

Je kunt op andere weken iets extra’s doen bijvoorbeeld of er gewoon wat langer over doen. Het zijn 10 modules en dat moet in principe makkelijk lukken in 3 maanden. Er is rekening gehouden met een pauzeweek. Als je elke week 1 module doet ben je in 3 maanden klaar.

Krijg ik ook live begeleiding of bestaat deze training alleen uit zelfstudie?

Je kunt deze training helemaal zelfstandig doorlopen, maar wij zijn ervan overtuigd dat er veel meer uit te halen valt als je samen doet met een Buddyen/of door deel te nemen aan de live bijeenkomsten binnen de academie. Het is aan jou of je hier gebruik van wilt maken.

Moet ik vooraf al ergens kennis van hebben?

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig. Met de juiste positieve instelling en focus, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring en kennis, kun je direct toepassen van er in de training staat. Misschien is het zelfs wel fijn dat je geen voorkennis hebt, want dan ga je open de training in. Je hebt dan een Beginners Mindset wat zorgt voor een groei die je veel zult brengen.  

Ik heb al zoveel gedaan, gaat dit me iets nieuws leren?

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig. Met de juiste positieve instelling en focus, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring en kennis, kun je direct toepassen van er in de training staat. Het is wenselijk om met een Beginners Mindset aan de training te beginnen. Mogelijk is er bepaalde informatie al voor je bekend en dan is het extra wenselijk dat je er open in gaat zodat je de ontwikkeling bereikt die je nu nog niet hebt. Kijk ook eens naar deze video van Carol Dweck over Growth Mindset en Fixed Mindset en maak dan je keus => https://www.youtube.com/watch?v=hiiEeMN7vbQ

Hoe lang duurt de training?

Het programma bestaat uit 10 stappen, die je kunt doen in 10 weken, 10 dagen of 10 uur. De toegang tot de training is voor jou onbeperkt, dus je kunt er zo lang over doen als jij wilt. Je hoeft niet alle modules direct bij ontvangst te bekijken, als je maar tijd in je agenda vrijmaakt om de modules in te halen. De feestdagen en/of op vakantie gaan is dus geen probleem.

Kan ik altijd bij mijn online training?

Ja, jij wel! Nadat je betaald hebt, kun je dezelfde dag nog in de online leeromgeving. Je hebt onbeperkt toegang tot de training en de uitgebreide boekbundel. Je kunt 24/7 inloggen en aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Ik heb geen burn-out gehad, kan ik dan ook meedoen?

Jazeker! De Balans Boost training helpt zowel mensen die een burn-out hebben gehad als mensen die vooral last hebben van stressklachten. Alleen als je nog midden in je burn-out herstel zit, is deze training niet de juiste match voor jou.

Dus voor jou als je wilt leren hoe je ervoor zorgt dat je beter in balans blijft, duidelijker je grenzen aangeeft, meer energie ervaart en meer rust ervaart in je hoofd is deze training absoluut een aanrader.

Ik ben geen moeder, zou deze training dan ook iets voor mij zijn?

Jazeker! Hoewel ik vooral al mijn uitdingen beschrijf vanuit moederschap is de inhoud van deze Balans Boost training voor iedereen die een burn-out heeft gehad of vooral last heeft van stressklachten. Alleen als je nog midden in je burn-out herstel zit, is deze training niet de juiste match voor jou.

Dus voor jou als je wilt leren hoe je ervoor zorgt dat je beter in balans blijft, duidelijker je grenzen aangeeft, meer energie ervaart en meer rust ervaart in je hoofd is deze training absoluut een aanrader.

Wat als ik een vraag heb tijdens de zelfstudie?

Super! Wij denken graag met je mee en beantwoorden graag je vragen. Daarvoor hoef je niet te wachten, want je kunt namelijk 24/7 in onze community je vraag stellen. Dat is ook leerzaam voor andere deelnemers. Wij zijn elke werkdag in de community aanwezig en zullen dan je vraag beantwoorden.

Ja ik wil toegang tot de training en de academie!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!