Gun jezelf een Balans Boost

Schuldgevoel loslaten

Je bent ambitieus en wilt genieten van het moederschap, waardoor op zoekt bent naar meer balans tussen je gezinsleven, je carrière en tijd voor jezelf. Je bent vaak vergeetachtig, hebt moeite met nee zeggen en jouw grenzen bewaken en komt gewoon chronisch tijd tekort. Herkenbaar? Dan is de “Balans Boost in 10 stappen” training perfect voor jou!

Je verlangt naar meer balans in je leven, omdat je merkt dat alles om je heen jouw aandacht blijft trekken. Je voelt je vaak moe en energieloos, en daarbij komt ook nog regelmatig een schuldgevoel opzetten. Je hebt al veel stappen gezet, maar je ziet anderen sneller en meer bereiken dan jij, terwijl je bang bent om weer terug te vallen in oude patronen.

9

Stop met alle ballen in de lucht houden

Het kost al teveel moeite en energie. Je verliest daardoor vaak ook nog eens de meest belangrijke zaken uit het oog. Dit zorgt voor een gevoel van overweldiging en chaos in het hoofd.

9

Stop met alles zelf te doen

Je grenzen bewaken en nee zeggen is misschien wel het moeitlijkste wat er is. Helemaal als je overtuigd bent dat alleen jij het goed doet en anderen niet willen helpen. Dit leidt tot overbelasting met de mogelijke burn-out terugval tot gevolg.

9

Stop met achter de feiten aanlopen

Veel moeders ervaren dat ze constant tijd tekort komen en het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen. Dit zorgt voor stress en het gevoel de controle te verliezen.

jaar professionele ervaring in stress- en burn-out klachten

weken programma met waardevolle en praktische oefeningen

live groepscoaching opties en/of persoonlijke begeleiding

voor onbeperkt levenslange toegang tot de online training

7

Als je herstelt van een (mama) burn-out, weet je dat het een lang en intensief proces is dat veel tijd en toewijding vergt. Het begint eigenlijk pas nadat je ‘beter’ bent verklaard. Het kan een flinke uitdaging zijn om de balans in je leven terug te vinden én te behouden, en daarom is het zo fijn dat er allerlei praktische tips en oefeningen zijn die je daarbij kunnen helpen.

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd, is om mijn grenzen te stellen en te bewaken. Als moeder is het zo makkelijk om jezelf voorbij te rennen en te veel hooi op je vork te nemen. Maar ik heb geleerd om nee te zeggen tegen taken die niet essentieel zijn en tijd voor mezelf te maken om te rusten en te ontspannen, ook al is dat soms moeilijk.

Ik heb ook geleerd om doelen te stellen en prioriteiten te stellen. Het maken van een to-do lijst en die vervolgens ordenen op volgorde van belangrijkheid heeft mij hierbij geholpen. Ik focus nu op de belangrijkste taken en laat de rest voor later, ook al voelt alles even belangrijk.

Zelfzorg is zo ontzettend belangrijk, maar het is ook zo makkelijk om het naar de achtergrond te schuiven. Ik probeer nu regelmatig te sporten en gezond te eten, maar ik maak ook tijd vrij om te ontspannen en om leuke dingen te doen met mijn vrienden en familie. Door goed voor mezelf te zorgen, voel ik me sterker en veerkrachtiger, waardoor ik beter om kan gaan met stressvolle situaties.

Het ontwikkelen van een positieve mindset was soms niet makkelijk maar echt van onschatbare waarde. Het is soms lastig om het vertrouwen in jezelf weer terug te vinden. Positieve affirmaties en meditatie helpt, maar al snel hoor je het stemmetje in je hoofd dat niet altijd het nut inziet of gelooft wat je zegt.

Met de Balans Boost training krijg je niet alleen toegang tot allerlei praktische tips en oefeningen die je direct kunt toepassen om een terugval in een (mama) burn-out te voorkomen en meer balans te ervaren in je leven. Je wordt ook onderdeel van een netwerk van gelijkgestemde mensen en krijgt ondersteuning tijdens groepscoaching. Wacht niet langer en investeer in jezelf! Geef jezelf de kans om weer te stralen!

Bianca Meijsen
Bianca Meijsen is jouw Balans Boost trainer. Zij is Transformatie Trainer, Psychosociaal Therapeut en Auteur van het boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out“
7

Wat ga je doen?

Deze “Balans Boost” training is een verdieping en vervolg op het boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out” en biedt jou de oplossing die je zoekt. Deze training is ontworpen om jou te helpen bij het vinden van meer controle over jouw tijd, werk en energie zodat je meer rust, me-time en plezier ervaart zowel in het moederschap als in je werk.

In deze training worden 10 stappen behandeld die je helpen bij het krijgen van meer grip op de dagelijkse veranderingen door opgroeiende kinderen naast een baan met verantwoordelijkheden. Naast meer overzicht, duidelijkheid in jouw prioriteiten en doelen, ervaar je vooral meer bewustzijn op jouw eigen wensen en behoeften en hoe deze tegemoet te komen.

Met als gevolg een echte Balans Boost waardoor je niet alleen zelf meer rust en energie ervaart, maar je dit ook terug ziet in jouw vrolijke kinderen, tevreden collega’s, liefdevolle partner en respectovolle leidinggevende. Kortom: Genieten zowel op het werk als van het thuisleven.

De opbouw is overzichtelijk, stapsgewijs en hanteerbaar. De toegevoegde waarde vind ik echt het kennismaken met lotgenoten en de fantastische ondersteunende live dagen, waar je geleerd wordt om de tools uit de training toe te passen. Wow! Burn-out gerelateerde klachten maakte dat ik met mezelf aan de slag wilde. Het boek zag er voor mij overzichtelijk en behapbaar uit. De uiteindelijke beslissing om deel te nemen was de toegevoegde online begeleiding en de bijkomende live dagen. Als ik alleen het werkboek zou hebben ontvangen, was ik waarschijnlijk niet zelfstandig aan de slag gegaan. Overall ben ik nu een stuk relaxter, is de schaamte minder en mijn energielevel is gelijkmatiger. Door de begeleiding voel ik me gehoord en gezien en dat motiveert om de volgende stap in de training te maken. Meest dankbaar ben ik voor de handige overzichtelijke toepasbare tools. Ik zou de training met persoonlijke begeleiding van harte aanbevelen, omdat je met een warm professioneel oprecht hart word begeleid en de training oplevert wat het belooft.

Diana Riepsaame

De structuur van de training is zodanig opgezet dat je op je eigen tempo en op je eigen manier kunt leren, terwijl jouw trainer Bianca Meijsen je meeneemt in het proces en ervoor zorgt dat je de balans behoudt.

  • De training bestaat uit 13 modules en 85 lessen die je in 3 maanden kunt voltooien, eventueel inclusief groepscoaching.
  • Elke week is een module met uitleg, oefening(en), extra inspiratie en toegang tot audio, video en/of download ter ondersteuning van de module.
  • Je start wanneer jij wilt of gezamenlijk met andere deelnemers tijdens de Kick-off Live, waarin je uitleg krijgt over de training en al je vragen worden beantwoorden.
  • Tussendoor kun je al je vragen stellen in de online leeromgeving en ontvang je ondersteuning daar waar dit nodig is.
  • Ter afsluiting ontvang je een certificaat en kun je deelnemen aan de gezamenlijke afsluiting, maar daarover meer wanneer jij je aanmeld.

Alles vindt je online in de Expect a Miracle Academy en per mail word je op de hoogte gehouden van de beschikbare modules en de live bijeenkomsten waar jij je voor aangemeld hebt.

7

“De in het verleden niet behaalde resultaten, bieden mogelijkheden voor de toekomst.” – Bianca Meijsen

Begin met een schone lei

N

Meer rust en ontspanning

stap-voor-stap jouw jezelf weer beter ontspannen en je hoofd leeg maken, waardoor je meer rust ervaart en beter kunt omgaan met stressvolle situaties.

N

Meer focus en productiviteit

tijdbesparende adviezen zodat je meer balans creëert voor jou, je werk en je gezinsleven, beter concentreert,  efficiënter werkt en meer gedaan krijgt in minder tijd.

N

Meer balans en tevredenheid

beter verdelen van je energie en aandacht over de verschillende aspecten van je leven, waardoor je meer balans ervaart en meer tevredenheid over jezelf en je leven krijgt.

Wat mag je verwachten?

Expect a Miracle Academy & Community

Toegang tot de online leeromgeving inclusief live bijeenkomsten, groepscoaching en gelijkgestemden.

Dit is dus een andere community dan de gratis en besloten Meer dan Mama Community op Facebook.

Balans Boost in 10 stappen

Training met 13 modules en in totaal 85 lessen.

De structuur van de training is zodanig opgezet dat je op je eigen tempo en op je eigen manier kunt leren, terwijl jouw trainer Bianca Meijsen je per mail meeneemt in het proces en ervoor zorgt dat je de balans behoudt.

Realiseer Jouw Droomleven Boek Bundel

Bonusmateriaal inclusief eboek en luisterboek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out – Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd”.

Inclusief diverse eboeks, masterclasses en overige aanvullingen.

Balans Boost Buddy

Vind ondersteuning en inspiratie bij gelijkgestemden. Alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

Doe het samen met iemand die deze training al eerder heeft gedaan of iemand die samen met jou deze training doet. Zo heb je elkaar om echt elke dag bewust de tips toe te passen en de oefeningen te doen.

Balans Boost in 10 stappen

De makkelijkst en snelste manier waardoor je in korte tijd meer ontspanning ervaart en voor jezelf kiest zonder schuldgevoel.

7

Balans Boost in 10 stappen training: de investering

Een training stap voor stap voor je opgezet: verrassend simpel, gestructureerd, heel praktisch én direct toe te passen.

* Alle bedragen zijn inclusief BTW. Bij aanschaf verklaar je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Expect a Miracle.
Geld Terug Garantie

Geen Risico: Binnen van 14 dagen je geld terug!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geef ik garantie.

Als je na 14 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je volledige investering retour .

De enige voorwaarde is dat je jouw annulering schriftelijk bevestigt door een mail te sturen naar admin@expectamiracle.nl.

Je hoeft geen uitleg te geven over het waarom. Wel wordt het op prijs gesteld wanneer je jouw reden geeft als feedback zodat we het aanbod kunnen verbeteren.

Ervaringen van klanten

“Ik was erg benieuwd hoe zo’n online training zou gaan. Bewust even wekelijks tijd voor jezelf inplannen. Hoewel ik geen burn-out ervaring heb, kan een beetje meer zen nooit kwaad. Tijdens de training ontstond er vooral veel herkenning, dat we allemaal wel tegen dezelfde dingen aanlopen. Objectiever naar jezelf proberen te kijken en waarderen wat je hebt, kan en al hebt gerealiseerd. Voel me dan ook vooral dankbaar voor de verbondenheid, de support en de gezelligheid. Ik ben me bewuster geworden van mijn woordkeuzes en dat geeft veel meer vrijheid. Voornaamste inzicht was dat ik mijn eigen keuzes maak en daarmee best veel invloed heb op wat ik doe. De training is een mooie aanvulling op het boek. Iedere week bewust bezig zijn met een hoofdstuk van het boek, aanvullende informatie krijgen en je vragen kunnen stellen vond ik zeer waardevol. Ik kan deze training en ook de persoonlijke begeleiding zeker aanbevelen!

Mirjam

Ik ben voor mezelf tot inzichten gekomen waar ik zonder deze training niet toe zou zijn gekomen. Zeer waardevol om in een veilige omgeving en andere deelnemers zo dicht bij mezelf te komen.

Barbara Baan

“De training was een heel fijne aanvulling op Bianca haar boek. De training gaat dieper in op ‘hoe het werkt in je lijf’, waardoor ik (beter) begreep waar bepaalde gevoelens en gedragingen vandaan komen. Het gaf me een gevoel van: ‘Oh, zit dat zó? Ja, logisch dat ik me steeds zo voel.’ Tegelijkertijd was het zo heerlijk meteen de vragen te kunnen stellen waar ik tegenaan liep. Want tijdens het lezen van het boek of het doen van de oefeningen, kwamen die genoeg naar boven. De meditatie-momenten waren ook heel waardevol. Ze leerden me te voelen wat er zich nu wérkelijk in mijzelf afspeelde en ze gaven een heel intens moment van rust. Zowel fysiek als mentaal. En, wat voor mij ook belangrijk was/is bij deze training: het is een ‘stok achter de deur’ om door te pakken.Deze training zorgde ervoor dat ik ook echt bleef DOEN waardoor er ook écht resultaat kwam. Namelijk: een positievere mind-set, veel meer rust in m’n hoofd en weer vertrouwen hebben in de toekomst. Dus ik kan zéker de training met een warm hart aanbevelen!”

Christine van den Hurk

“Bianca is een professionele trainer die op één of andere manier kan ‘voelen’ waar mensen vastlopen en hoe dit op te lossen! Ze is zeer creatief in het vinden van nieuwe oplossingen en uitwegen (of wegen naar binnen!)”

Dolores van Enkhuijzen

Veelgestelde vragen

Krijg ik ook live begeleiding of bestaat deze training alleen uit zelfstudie?

Tijdens deze training kun je ook kiezen voor de live bijeenkomsten, die je kunt vinden in de agenda op de online leeromgeving.

Je kunt deze training natuurlijk ook helemaal zelfstandig doorlopen, maar wij zijn ervan overtuigd dat er veel meer uit te halen valt als je het samen doet met een Buddyen/of door deel te nemen aan de live bijeenkomsten binnen de academie. Het is aan jou of je hier gebruik van wilt maken.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken voor de training?

De structuur van de training is zodanig opgezet dat je op je eigen tempo en op je eigen manier kunt leren, terwijl jouw trainer Bianca Meijsen je per mail meeneemt in het proces en ervoor zorgt dat je de balans behoudt.

Het advies is om elke week 1 module te doen door of elke dag 15 minuten een submodule te doen of elke week 1-2 uur te nemen om de hele module te doorlopen.

Je krijgt toegang tot de volledige training. Doel is dat je elke week een module ervaart van 6-7 lessen, wat bij elkaar maximaal 2 uur. Het bekijken én uitwerken van de informatie uit de module vergt minimaal 15 minuten per dag. De ene keer iets meer, de andere keer iets minder. Afhankelijk van waar je staat en wat jij wilt bereiken.

Wat als het me niet lukt binnen 13 weken?

De structuur van de training is zodanig opgezet dat je op je eigen tempo en op je eigen manier kunt leren, terwijl jouw trainer Bianca Meijsen je per mail meeneemt in het proces en ervoor zorgt dat je de balans behoudt.

Je houdt levenslang toegang tot het programma van 13 modules. We hebben rekening gehouden met de nodige rustmomenten, zodat je de lessen rustig kunt volgen en eventueel de Live Q&A’s kunt bijwonen tijdens het programma.

Mocht het om een reden niet lukken om de modules te volgen in 13 weken, dan kun je de modules alsnog blijven volgen. Het is namelijk een do-it-yourself programma.

Moet ik vooraf al ergens kennis van hebben?

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig. Met de juiste positieve instelling en focus, gecombineerd met de jarenlange ervaring en kennis van Bianca Meijsen, kun je direct toepassen van er in de training staat.

Misschien is het zelfs wel fijn dat je geen voorkennis hebt, want dan ga je open de training in. Je hebt dan een Beginners Mindset wat zorgt voor een groei die je veel zult brengen.

Kan ik altijd bij mijn online training?

Ja en Nee. Nadat je betaald hebt, ontvang je vrijwel driect de inloggegevens tot de Expect a Miracle Academy en heb je direct toegang tot de extra’s zoals vermeld.

Afhankelijk van de startdatum (1 februari, 1 juni of 1 oktober) wordt je per email uitgenodigd om deel te nemen aan de training en krijg je toegang tot de eerste module van de training.

Vanaf dat moment heb je voor 4 maanden onbeperkt toegang tot de training en de uitgebreide boekbundel. Je kunt 24/7 inloggen en aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Ik heb al zoveel gedaan, gaat dit me iets nieuws leren?

Het is wenselijk om met een Beginners Mindset aan de training te beginnen. Mogelijk is er bepaalde informatie al voor je bekend en dan is het extra wenselijk dat je er open in gaat zodat je de ontwikkeling bereikt die je nu nog niet hebt.

Kijk ook eens naar deze video van Carol Dweck over Growth Mindset en Fixed Mindset en maak dan je keus => https://www.youtube.com/watch?v=hiiEeMN7vbQ

Ik heb geen burn-out gehad, kan ik dan ook meedoen?

Jazeker! De Balans Boost training helpt zowel mensen die een burn-out hebben gehad als mensen die vooral last hebben van stressklachten. Alleen als je nog midden in je burn-out herstel zit, is deze training niet de juiste match voor jou.

Dus voor jou als je wilt leren hoe je ervoor zorgt dat je beter in balans blijft, duidelijker je grenzen aangeeft, meer energie ervaart en meer rust ervaart in je hoofd is deze training absoluut een aanrader.

Ik ben geen moeder, zou deze training dan ook iets voor mij zijn?

Jazeker! Hoewel ik vooral al mijn uitdingen beschrijf vanuit moederschap is de inhoud van deze Balans Boost training voor iedereen die een burn-out heeft gehad of vooral last heeft van stressklachten. Alleen als je nog midden in je burn-out herstel zit, is deze training niet de juiste match voor jou.

Dus voor jou als je wilt leren hoe je ervoor zorgt dat je beter in balans blijft, duidelijker je grenzen aangeeft, meer energie ervaart en meer rust ervaart in je hoofd is deze training absoluut een aanrader.

Wat als ik een vraag heb tijdens de zelfstudie?

Super! Wij denken met je mee en beantwoorden al je vragen. Dit kan tijdens de live bijeenkomsten maar daar hoef je niet te wachten, want je kunt namelijk 24/7 in onze community je vraag stellen of een email sturen naar academy@expectamiracle.nl.

Wanneer je de vraag ook stelt in de community, help je ook de andere deelnemers die mogelijk dezelfde vraag hebben. Mocht je het per emails sturen en wij vermoeden dat anderen ook geholpen zijn met het antwoord, dan vermelden we het alsnog in de community.

In principe zijn wij elke werkdag in de community aanwezig en zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Ja, ik wil toegang tot de training en de academie!

In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

Meld je hier aan

Voor het gratis kennismaking eboek inclusief;
- gratis dagboek
- gratis coaching call
- gratis 21 dagen challenge
- korting op aankoop mijn boek

... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online Ont-moet-ing

Hoi hoi!

Zal ik je via mijn Miracle Mail op de hoogte houden?

Ik informeer je over - het laatste nieuws, blogs, video's, - speciale aanbiedingen, acties - en veel meer.

Je hebt je met succes ingeschreven!