Betalings- en Annuleringsvoorwaarden

 

100% Tevredenheidsgarantie

Je vraagt je misschien af of jouw investering ook echt resultaat geeft. De stap nemen om met iemand aan de slag te gaan is al een drempel op zichzelf. Daarom krijg je van mij altijd een eerlijk en helder antwoord op de vraag wat je kan en mag verwachten tijdens mijn begeleiding. Ook wanneer blijkt dat ik je niet kan helpen, zal ik daar niet omheen draaien. Heb je dan al betaald dan zal het bedrag worden teruggestort. Ervaring leert dat we het vooraf besproken doel bereiken en daarom ben ik er van overtuigd dat ook jij 100% tevreden zult zijn.

100% Gebruiksvriendelijk

Besluit je om gebruik te maken van één van de aangeboden diensten en/of producten, dan kun je dit op verschillende manieren kenbaar maken. Op elke pagina staat een button waardoor je direct je aanmelding kunt regelen en afrekenen. Ben je niet zeker, zijn er onduidelijkheden of heb je vragen, dan kun je gebruik maken van het contactformulier. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 06 – 445 045 78. Mocht ik je niet te woord kunnen staan, spreek dan wat in op de voicemail en ik bel je snel mogelijk weer terug.

Hier houd jij rekening mee wanneer je besluit tot aanschaf van één van de producten.

1. Zodra je een product of dienst aanschaft dan betaal je het totale bedrag of het eerste termijn vooraf middels iDeal, PayPal of door binnen 10 dagen over te maken op bankrekening NL90KNAB0257256059 t.n.v. Expect a Miracle te Capelle aan den IJssel.

2. Bij annulering binnen 7 dagen wordt het volledige bedrag teruggestort, mits de afgesproken startdatum 10 dagen na aanschafdatum plaatsvindt. Vindt de startdatum binnen deze 10 dagen plaats, dan blijft een minimu van 50€ administratiekosten verschuldigd.

3. Annuleringen kunnen alleen schriftelijk plaatsvinden per e-mail of per post. Alleen na ontvangen bevestiging van de annulering kan deze als ontvangen en geaccepteerd worden gezien.

4. Betaal je niet direct of binnen de gestelde betalingstermijn van 10 dagen dan ontvangt je eenmalig een schriftelijke herinnering. Wordt de betaling niet binnen 7 dagen na dagtekening van de herinnering ontvangen, dan wordt de aanschaf alsnog als geannuleerd gezien en worden de verschuldigde administratiekosten in rekening gebracht. Er kan gebruik gemaakt worden van een incassobureau indien noodzakelijk.

5. Mocht in onvoorziene omstandigheden de annulering plaatsvinden door mij, dan ontvangt je het volledig betaalde bedrag per direct retour.

6. In de bedragen zoals vermeld op de website, promotie materiaal en in de voorwaarden, is 21% b.t.w. berekend tenzij anders vermeldt.

7. Het op de website gepubliceerde bedrag geldt per persoon.

8. Meer gespecificeerde informatie en voorwaarden worden vermeldt in de Algemene Voorwaarden en blijven naast deze betalings- en annuleringsvoorwaarden van kracht.

In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

Meld je hier aan

Voor het gratis kennismaking eboek inclusief;
- gratis dagboek
- gratis coaching call
- gratis 21 dagen challenge
- korting op aankoop mijn boek

... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online Ont-moet-ing

Hoi hoi!

Zal ik je via mijn Miracle Mail op de hoogte houden?

Ik informeer je over - het laatste nieuws, blogs, video's, - speciale aanbiedingen, acties - en veel meer.

Je hebt je met succes ingeschreven!