Grip op jouw leven

9

Te emotioneel

Je schrikt van je eigen emotionele reacties en wil er weer grip op. Alles lijkt wel veel heftiger binnen te komen. Zelfs je omgeving valt het op en dat is best vervelend.

9

Te snel moe

Je energie is nog steeds niet wat het was. Dingen die je voorheen deed, maken je zo moe. Thuis plof je op de bank. Je bent toch hersteld, dus waarom nog steeds moe?

9

Overzicht kwijt

Het lukt maar niet om de controle te houden op al die dingen die je voorheen ook met gemak deed. Alsof je niets meer onthoudt, of geen keuzes kunt maken. Alles lijkt snel te veel.

Dienst MdM

Terug in Balans

Je wilt niets liever dan weer jezelf zijn. Vooral die dingen doen waar je voor de burn-out ook zo veel voldoening aan beleefde. Maar het werkt niet.

Ergens weet je wel dat je niet meer dezelfde persoon bent en dat je dingen anders mag doen. Maar hoe dan? Je was er best trots op dat je altijd alles voor elkaar kreeg, iedereen bij jou kon aankloppen en dat jij altijd wel een oplossing had. Niets was je te veel en nu lijkt alles wel te veel.

Het gevoel dat alles vanzelf gaat en dat het je geen moeite kost, wil je weer terug. Energie hebben als je thuis komt, in plaats van het gevoel leeg te zijn. Weer genieten en plezier ervaren, in plaats van het idee dat je overal bij stil moet staan of je energie geeft of energie kost. Waar geniet je nog wel van?

“Je breekt niet omdat je zwak bent, maar juist omdat je te lang sterk bent geweest.

Nooit meer burn-out

Wanneer je een burn-out krijgt, word je vanuit diverse hoeken hulp aangeboden tegenwoordig. Maar als je eenmaal beter bent verklaard, wordt er eigenlijk van je verwacht dat je weer de draad oppakt waar je gebleven was. Jij vindt je zelf eigenlijk ook.

Jij bent daar niet de enige in. Vele vrouwen die ik heb mogen begeleiden stonden voor dezelfde uitdaging. Re-integratie had plaatsgevonden, begeleiding wordt gestopt en je kunt het zelf doen. Toch voelt het soms alsof je op ieder moment weer kan terugvallen in de burn-out en dat wil je niet.

Elke situatie is anders en daarom kijken we samen naar wat jij nodig hebt. Wat heb je al, wat weet je al en waar kun je nog dat steuntje in de rug gebruiken. Je weet waarschijnlijk al heel veel en nu is het dat laatste duwtje, waar ik je bij begeleid.

Weer vertrouwen voelen door grip op jouw leven met balans, rust en overzicht.

Plezier & Genieten

De rem kan er weer af! Jij weet waar jij blij van wordt en energie van krijgt.

Balans & Rust

Je hebt weer controle en grip op jouw energiemanagement en agenda.

Zonder schuldgevoel

Jouw zelfvertrouwen heeft weer een boost gekregen, want je weet je valkuil(en).

Wat mijn klanten zeggen

“Op aanraden van iemand uit mijn netwerk kwam ik met Bianca in contact. Al tijdens het eerste gesprek wist ze de vinger gelijk op mijn zere plekken te leggen. Ik had het gevoel dat ik mezelf 24 uur per dag moest bewijzen om serieus genomen te worden. Onder het kopje “wat er ook gebeurd, altijd stoer blijven” hield ik mezelf staande, al voelde ik de emoties omhoog komen. Al binnen 2 sessies begon ik het hoe en waarom van mezelf te herkennen met als gevolg dat mijn algemeen directeur spontaan een praatje met mij begon. Ik wist niet wat me overkwam!”

Lieselot van Teeffelen

“Ik leek niet beter te worden van een longontsteking die volgde op griep. Een serie beperkende fysieke klachten ervaren, de ene was nog niet half over of de volgende diende zich alweer aan. Ik raakte uitgeput. Niet alleen fysiek, ook mentaal was ik aan het overleven. We hebben een video call gehad. Aanrader! Aandachtig luisterend en vragen stellend wist ze me weer terug naar mijn eigen pad te leiden. De lichamelijke klachten verdwenen, ik vond een baan die me “oplevert” in plaats van “kost” en mijn leven is heerlijk overzichtelijk geworden.”

Marielle van Tienen

Het is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt.

Veel klanten zijn nogal skeptisch over mijn werkwijze en wat ik ga doen dan. Zodra ze echter met mij aan de slag gaan, merken ze dat ik geen standaard stappenplan afdraai. Mijn begeleiding beslaat een aantal basis gebieden die voor iedereen met een burn-out verleden overeenkomen. Toch is de ervaring van het aanbod voor iedereen anders en het resultaat hetzelfde: Weer grip op het eigen (droom) leven.

Direct een afspraak maken? Klik hier «
Interesse in Meer dan Mama Community? Klik hier «

Wil jij weer vol energie en met plezier door het leven?

Laten we samen overleggen hoe ik je hierbij kan helpen.

Veelgestelde vragen

Wat doe je tijdens een "Terug in Balans" traject?

Elke klant is anders en daarom draai ik geen vast programma of stappenplan af.

Wel doorloop je een aantal fases na een burn-out. Afhankelijk van de fase waar jij nu in zit, pas ik mijn aanbod aan op jou behoeftes, jouw energielevel en jouw dromen en/of doelen.

Natuurlijk heb ik zo mijn toolbox waaruit ik gebruik maak. Ondertussen weet ik wat bij welk vraagstuk het meest effectief is. Voor jouw nieuwsgierigheid hieronder een opsomming waarvan ik onder andere gebruikmaak.

♥ uitgebreide anamnese, ♥ erkende wetenschappelijke vragenlijsten, ♥ mind & body coaching, ♥ psychotherapie, ♥ hypnotherapie, ♥ regressietherapie, ♥ energetisch werk, ♥ associatie,♥ systemisch coachen, ♥ neurolinguïstisch programmeren, ♥ emotioneel evenwicht techniek, ♥ lichaamsgericht werk,♥ wandelcoaching in het bos, ♥ online videocall sessies, ♥ chakra balancing,♥ aromatherapie, ♥ ontspanningsmassage met essentiële oliën, ♥ meditatie audio’s, ♥ ademwerk, ♥ voedingstips, ♥ hormoontherapie, ♥ podcasts, ♥ huiswerk middels audio of video bestanden, ♥ en nog veel meer.

Hoe lang duurt het 1-op-1 maatwerk traject?

Mijn traject kan zo kort of zo lang duren als jij nodig hebt. Waarbij er vaak in het begin bijna wekelijkse afspraken zijn en die frequentie steeds minder vaak is.

Ervaring leert dat een traject gemiddeld tussen de 3 tot 6 maanden duurt. Maar ik heb ook klanten die na een maand hun doel al bereikt hadden en klanten die na 2 jaar nog af en toe aankloppen.

Laten we tijdens de gratis Ont-moet-ing samen bespreken en inventariseren wat voor jou wenselijk is.

Is er ook groepscoaching mogelijk?

Een persoonlijke begeleiding kan ook in groepsverband, waardoor je het voordeel ervaart van de ondersteuning vanuit jouw groepsleden.

Tijdens de interactie met de groep hoor je de tips en ideeën van oplossingen die anderen hebben gevonden. Tijdens de groepsbegeleiding zijn er ook 1-op-1 sessies om verdieping en inzicht te krijgen op jouw persoonlijke situatie. Geen persoon is precies hetzelfde.

Mocht je hier meer over willen weten, vraag dan de gratis Ont-moet-ing aan, zodat we kunnen overleggen of dit een goede optie zou zijn voor jou.

Zijn er betalingsregelingen mogelijk?

Geld mag nooit je Geluk in de weg staan. Daarom is er altijd een betalingsregeling mogelijk.

Vaak is het ook mogelijk om een traject vergoed te krijgen via jouw werkgever. Vraag naar de mogelijkheden.

Laten we kennismaken en ik vertel je er graag meer over.

Wat mijn klanten zeggen

Mijn burn-out leek wel eeuwig te duren, voelde me wel al weer sterker. Ik ging uitdagingen en dingen oppakken uit de weg omdat ik voelde ik ben er nog niet. Ik wilde graag vooruit en ging toch weer dingen oppakken. Wilde graag mijn opleiding afmaken. Daar liep ik weer tegen mijn burn-out aan. Ik had tijdje reguliere hulpverlening, maar daar kreeg ik niet de een erkenning voor het moment waar ik toen in zat. Bianca stelde een aantal vragen, waardoor ze snel in de gaten had waar ik stond. Ik voelde erkenning voor het proces waar ik in zat.

Ik ervaarde de burn-out als weer falen. De “oude ik”, waar ik vanuit bleef functioneren, had ik met vallen en opstaan opgebouwd. Maar ik merkte dat dit niet meer werkte voor mij. Heel lang heb ik gezocht in mijn hoofd; Hoe zorg ik dat het wel weer gaat werken? Daar vond ik geen antwoord op. Samen met Bianca, ben ik in het traject erachter gekomen dat het “oude ik” aangeleerd was. Dat ik meer een gevoelsmens ben en geen denker ben, zoals ik dacht. Dat wist ik eigenlijk wel maar nu kreeg het handen en voeten.

Mijn zoektocht was achteraf niet om weer te herstellen, maar om mezelf weer te hervinden. Mezelf mogen zijn met mijn kwaliteit als gevoelsmens. Mijn hoofd wilt het nog steeds begrijpen. Hoe ik me voel, klopt voor mij en geeft mij nu extra informatie. Waar ben ik te ver gegaan? Waar voel ik me goed bij? En wat heb ik echt nodig? Het is nog zoeken naar een goed evenwicht, maar voel me gelukkig meer mijzelf.”

Eva Schoonbrood

“Communicatie tips zodat ik mijn persoonlijke effectiviteit verbeter. Daar was ik naar op zoek. Bianca boodt mij het persoonlijke TOP3 coaching traject aan. Hoewel ik haar aanbod aannam, vroeg ik me wel af of het echt was waardoor ik verder kon komen.

Na een reorganisatie had ik gekozen voor een nieuwe functie binnen de organisatie. Snel bleek, dat zowel mijn positie als opdracht onduidelijk was. De directie ging me deze ook niet geven, dus moest ik dit zelf zien te bewerkstelligen en dat was best lastig.

Ik kreeg het vermoeden dat ik mijn boodschap mondeling niet duidelijk en helder genoeg wist over te brengen omdat ik snel schakel en dwarsverbanden leg. Bianca had me echter vrij snel door en confronteerde me hiermee, maar bood ook praktische tools aan waarmee ik aan de slag kon.

Ik had al inzicht in mijn krachten en valkuilen, maar heb nu ook geleerd hoe ik hier effectief mee om kan gaan waardoor ik meer balans en innerlijke rust ervaar. Minder trekken en duwen, en sneller en meer loslaten. Meer op mijn handen gaan zitten en vragen stellen in plaats van al met het antwoord komen. Het werkt echt! Super bedankt Bianca en ik zal je zeker aanbevelen!!”.

Rowena Hertogh

 “Bianca informeerde mij over de verschillende communicatie stijlen en er was direct herkenning. Zowel bij mezelf als de mensen waarmee ik werkte en daar liep ik nu juist mee rond. Hoe maak ik mijn boodschap duidelijk aan deze collega’s en hoe trek ik mijn grenzen?

Ik wilde dus dolgraag een persoonlijk begeleidingstraject afnemen, maar vond het nogal wat. Zo’n luxe kan ik niet aan mezelf uitgeven, heb ook nog een gezin waarvoor ik zorg draag.

Tijdens de begeleiding ontdekte ik al snel dat ik geen betere keus had kunnen maken. Elk gesprek leverde meer inzichten op en langzaam maar zeker verbeterde bijna onbewust mijn communicatie vaardigheden. Ik gaf mijn grenzen heel duidelijk aan en blijkbaar kwam mijn boodschap ineens heel goed over.

Van tijd en rust nemen voordat ik reageer tot gebruik maken van mijn sluimerende recalcitrantie om te laten weten wat ik wel en niet wil; deze begeleiding was echt de moeite waard. Ik kan Bianca van harte aanbevelen wanneer je het gevoel krijgt niet serieus genomen te worden.”

Angela

om persoonlijke reden volledige naam alleen bij mij bekend

Wil jij weer vol energie en met plezier je dag beginnen?

Laten we dan samen kijken wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!