Terug in Balans

het 1-op-1 traject waarin je jouw doel bereikt

Wat kun je en mag je verwachten?

Allereerst dat het geen one-size-fits-all traject is. Ik kan hier vanachter mijn buro niet inschatten wat jij in deze fase van jouw leven NU nodig hebt. Ondertussen weet ik wel haarscherp door welke fases elke vrouw gaat na een burn-out en wat er nodig is om weer de touwtjes zelf in handen te nemen.

Kennismaking

Daarom vindt er eerst een uitgebreide intake en anamnese plaats. Wie ben jij? Hoe is jouw energie level nu? Wat heb je al gedaan? Waar loop je precies tegenaan? En misschien nog veel belangrijker; Wat zou je willen? Hoe ziet jouw droomleven eruit? Met welk doel wil jij aan de slag?

Natuurlijk informeer ik je over wie ik ben, mijn werkwijze en wat ik versta onder diepzielduiken. Zo leren we elkaar kennen en eerst dit de eerste stap om te ontdekken of en hoe we samen aan de slag gaan.

‘Meten is weten’ zei mijn vader vroeger altijd en daarom is een ‘stresstest’ standaard onderdeel van deze kennismaking. Op basis van deze informatie en jouw persoonlijke situatie stel ik een adviesplan op met het daarbij behorende investeringsbedrag.

Dit adviesplan bespreken we tijdens ons vervolgafspraak, wat zowel online als in mijn praktijk kan plaatsvinden.

Investering

Deze uitgebreide anamnese en vervolgafspraak vraagt om een investering van 397€ inclusief uitgebreide stresstest en advies behandelplan. Voelt het van beide kanten goed, dan gaan we samen aan de slag met het “Terug in Balans” traject. De investering van deze kennismaking wordt dan verrekenen met het afgesproken trajectbedrag.

Zegt alles in je DOEN, ik wil het hele traject? Klik hier!

Behandelplan

In dit adviesplan pas ik mijn aanbod aan op jou behoeftes, jouw energielevel en jouw dromen en/of doelen. Natuurlijk heb ik zo mijn toolbox waaruit ik gebruik maak. Ondertussen weet ik wat bij welk vraagstuk het meest effectief is. 

Terug naar JeZelf traject

Mijn toolbox is rijkelijk gevuld zowel vanuit de praktijk, mijn persoonlijke ervaring als vanuit diverse studies en trainingen. Hieronder een opsomming waaruit het adviesplan kan bestaan;

Energiemeting; om de huidige mate van stress, conditie en herstelvermogen vast te stellen met wetenschappenlijke vragenlijsten, ademhalingspatroon- en frequentie, hartslag en -ritme, bloeddruk en saturatie meting bij de start en afronding van het traject.

Psycho Educatie; uitleg over de psychologische en medische achtergrond van de lichamelijke en mentale effecten van een burn-out op korte en lange termijn. 

Coaching en/of Therapie; middels bijvoorbeeld mind & body coaching, psychotherapie, hypnotherapie, regressietherapie, systemisch coachen, neurolinguïstisch programmeren, emotioneel evenwicht therapie, wandelcoaching, opstellingen, en meer.

Lichaamsgericht werk; zoals bijvoorbeeld ademhalingstherapie, associatie therapie, aromatherapie, ontspanningsmassage met essentiële oliën, hormoontherapie, vitamine en voedingstips, energetisch werk, chakra balancing, meditaties, en meer.

Investering

Besluiten we samen aan de slag te gaan met het Terug in Balans traject, dan dient de investering volledig vooruit betaald te worden of in termijnen, waarbij de keuze is 6 of 12 termijnen.

Volledig afhankelijk van wat je van mijn kennis en/of begeleiding wel of niet nodig hebt, kan de prijs hoger of lager uitvallen dan vermeld. Om het meest effectief te zijn tijdens de begeleiding, kan het een keuze zijn om niet alles wat ik aanbied te gebruiken.

Laten we dus eerst in gesprek gaan, zodat ik kan inventariseren wat voor jou de hoogste prioriteit heeft en het snelste resultaat kan brengen. Op basis hiervan kan ik je een passend aanbod doen.

Zegt alles in je DOEN, ik wil het hele traject? Klik hier!

Ja, ik wil aan de slag!

en plan direct onze eerste afspraak via onderstaande knop

Liever losse sessies

Voordeel van een traject is dat er geen bijkomende kosten komen voor extra’s en/of aanvullende producten. Niet bij iedereen is zo’n intensief traject passend en daarom zijn ook losse sessies een optie.

Boek een gratis online Ont-moet-ing in, wanneer je nog vragen hebt of om te bespreken wat voor jou het meest passend aanbod is.

In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

Meld je hier aan

Voor het gratis kennismaking eboek inclusief;
- gratis dagboek
- gratis coaching call
- gratis 21 dagen challenge
- korting op aankoop mijn boek

... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online Ont-moet-ing

Hoi hoi!

Zal ik je via mijn Miracle Mail op de hoogte houden?

Ik informeer je over - het laatste nieuws, blogs, video's, - speciale aanbiedingen, acties - en veel meer.

Je hebt je met succes ingeschreven!