Ken je deze uitspraak: Wie A zegt, moet ook B zeggen.

Ik ben er mee groot geworden en geef eerlijk toe dat het me ver heeft gebracht. Helaas ook regelmatig ten koste van mezelf.

Vaak wordt het dan een kwestie van wilskracht en dat kost energie. Wilskracht is ​​​handig voor de laatste meters voor de finish, maar is funest voor je energie- en immuunsysteem wanneer het een manier van leven wordt.​​​​

Een tijd gelden heb ik mezelf de toestemming gegeven om nadat ik A gezegd had, van gedachte te mogen veranderen. Dit houdt niet direct ik dat ik zeg ‘stoppen’ maar wel ‘dat kan anders’.

Zo heb ik gisteren geen inhoudelijke blog geschreven of social media posts gedeeld voor dag 13. Met een reden… uiteraard… :D.

In de video van vandaag leg ik dit uit en vraag je naar jouw keus…

Welke verplichting wil jij loslaten? Waar wil jij minder van?

Zie de blog van dag 13 hier >>​​

Dag 14 van de 101 dagen ‘Zen 2021 in!’ – Nog 87 dagen te gaan.

Sinds 22 september 2020, 101 dagen tot 2021, ben ik mijn eigen uitdaging aangegaan om elke dag tips, adviezen, inzichten, oefeningen, etc. met jou te delen. Alles om relaxter 2021 te beginnen door alle oude ‘sh*t’ die je niet meer wilt meenemen naar 2021 los te laten. Zie dag 1 voor de uitleg.

Gratis eboek

Meld je aan voor de FemMail en ontvang gratis eboek

Via mijn FemMail hou ik je op de hoogte houdt van het laatste nieuws met tips, adviezen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Als dankjewel ontvang je het gratis eboek waarin je kennis maakt met mijn boek "In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out".

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!