Home » Blog » Balans Werk-Privé » Durf weer te dromen
Durf weer te dromen

Durf weer te dromen

door | 16 dec, 2022 | Balans Werk-Privé

Het nieuwe jaar in aantocht deed altijd iets met me. Misschien als gevolg van het weer wat steeds kouder werd of vanwege de feestdagen met al z’n verwachtingen en verplichtingen, wat mij enorm narrig en geïrriteerd maakte.

Het liefst deed ik alsof het gewone dagen waren als elke andere dag. Zelfs Oud & Nieuw bracht ik vroeger het liefst door in mijn bed, alsof de volgende dag niets bijzonders was.

Ik kan hier allerlei theoriën op loslaten, en geloof me dat ik de afgelopen jaren menig verhaal hierover kon vertellen wat de oorzaak was. Of het nu mijn ouders waren, of de samenleving, of de burn-out, of het gebrek aan een gezin, of welke reden ik dan ook maak kon aanwijzen.

Sinds ik weer durf te dromen, kan ik ook weer genieten. Genieten van alles wat ik al heb, zoals een gezin tegenwoordig. Genieten van alle liefde die er wel is, zoals die van familie, vrienden, bekenden, partner, kind, etc.

Maar ook genieten van wat nog kan komen. Durven dromen van die ervaringen en belevingen die nog niet hebben plaatsgevonden. Dagdromen deed ik als kindzijnde volgens menigeen te vaak. Na de burn-out leek ik het dromen helemaal verleerd.

Om mezelf te helpen ben ik rond de feestdagen richting het nieuwe jaar mezelf gaan herinneren om te genieten van alles wat ik al ervaren had en welke mogelijkheden ik nog kan realiseren. Ik durfde hierdoor steeds meer te genieten en te dromen. Dit gun ik jou ook!

Elk jaar krijg ik een mail van Year Compass die me helpt herinneren om ook echt weer even tijd te maken om te dromen. Ik heb er nu al zin in! Jij ook?

Download Year Compass

Year Compass biedt in diverse talen een werkboek aan, die je helpt terug te kijken op het afgelopen jaar en plannen te maken voor het komende jaar.

Je kunt het online invullen of uitprinten in A4 of B5 formaat. Je kunt er een kleurplaat van maken of een strategisch overzicht. Lekker doen wat bij jou past.

Ook dit jaar deel ik met veel plezier weer deze link, zodat ook jij op jouw eigen wijze (weer) kan dromen opdat ook jij jouw droomleven realiseert.

Durf weer te dromen

Mocht je het nog niet weten, hierbij een van mijn favoriete quotes:

“De in het verleden niet behaalde resultaten, bieden mogelijkheden voor de toekomst.”

Dus neem lekker de tijd om te vieren wat je afgelopen jaar allemaal al bereikt hebt en te genieten wat je allemaal al beleefd hebt, om vervolgens te dromen van alles wat je nog kan en mag realiseren.

Deel je jouw dromen met mij? Als je wilt is de perfecte plek hiervoor de gratis en besloten Meer dan Mama Community op Facebook. Of stuur me een email met jouw wensen. Misschien kan ik je daar zelfs wel bij helpen. (-;

Veel droom plezier!

Over mij

Trainer Bianca MeijsenBianca Meijsen

Omdat jij je niet nog een burn-out kan veroorloven neem ik je mee in mijn eigen ervaringen over de Mama Burn-out, Werk-Privé Balans en Terugval voorkomen vanuit mijn specialisatie in stress- en burn-out klachten met bijna 25 jaar ervaring als coach, therapeut en trainer in persoonlijke ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen

Verschilmaker

Verschilmaker

Vandaag precies 8 jaar geleden stond ik voor 200 vrouwen en deed ik wat ik het liefste doe; Vrouwen inspireren en stimuleren het beste uit zichzelf...

lees verder
Zet deze STAP

Zet deze STAP

Soms krijg ik de vraag of ik een training aanbied via STAP en het antwoord is helaas 'Nee'.  STAP is bijna niet meer weg te denken uit de...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

Meld je hier aan

Voor het gratis kennismaking eboek inclusief;
- gratis dagboek
- gratis coaching call
- gratis 21 dagen challenge
- korting op aankoop mijn boek

... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online Ont-moet-ing

Hoi hoi!

Zal ik je via mijn Miracle Mail op de hoogte houden?

Ik informeer je over - het laatste nieuws, blogs, video's, - speciale aanbiedingen, acties - en veel meer.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin