Home » Blog » Balans Werk-Privé » Verschilmaker
Verschilmaker bij FEEM magazine

Verschilmaker

door | 8 mrt, 2021 | Balans Werk-Privé

Nationale Vrouwendag 2013

Vandaag precies 8 jaar geleden stond ik voor 200 vrouwen en deed ik wat ik het liefste doe; Vrouwen inspireren en stimuleren het beste uit zichzelf en anderen te halen. Achteraf gezien was dit dé dag waarop niets meer hetzelfde zou zijn.
❤️
Hoewel ik dacht alles te weten van vrouw zijn en hoe gebruik te maken van je kracht en kwetsbaarheid, was er nog 1 onderdeel waarin ik niets kon stoelen op persoonlijke ervaring. Moederschap. En eerlijk gezegd had ik me daar bij neergelegd. Het was eigenlijk ook wel best lekker zo, zei ik.
❤️

Het universum dacht daar anders over. ‘s Avonds ging ik vieren dat ik mijn droomleven leefde. Nog nagenieten van al die mooie vrouwen op mijn pad die echt een verschil maken. Mijn date was een man waar ik de afgelopen weken vaker mee afsprak en wel ‘leuk’ was als gezelschap.
❤️
Fastforward… die avond eindigde iets anders dan verwacht. De ‘leuke’ man bleek geweldig! en is nooit meer weggegaan. Een jaar later was ik moeder van een aantal weken oude baby. Echt de kers op mijn taart. Mijn wereld stond ook op zijn kop. Een reis van nieuwe ontdekkingen ging van start.
❤️
De reis bracht me uiteindelijk tot Meer dan Mama voor de gedreven moeder die zich niet nog een burn-out kan veroorloven. Met een mooie boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out” tot gevolg. Bij dit schrijfsel blijft het echter niet.
❤️
Vandaag, 8 jaar na dato, mag ik nog meer vrouwen inspireren als Verschilmaker bij het Magazine FEEM. Het online magazine voor de vrouwelijke ondernemer. Daar zal ik met veel plezier maandelijks schrijven en delen over het ondernemerschap als vrouw en moeder, zodat ook jij meer en meer gaat van Stress naar Zen!

❤️

Over mij

Blog Bianca Meijsen Bianca Meijsen

Omdat jij je niet nog een burn-out kan veroorloven neem ik je mee in mijn eigen ervaringen over de Mama Burn-out, Werk-Privé Balans en Terugval voorkomen vanuit mijn specialisatie in stress- en burn-out klachten met bijna 25 jaar ervaring als coach, therapeut en trainer in persoonlijke ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin