Home » Blog » Burnout herstel » Burn-out en relaties
MdM Podcast #6 Hoe overleeft jouw relatie een burn-out

Burn-out en relaties

door | 1 apr, 2021 | Burnout herstel, Meer dan Mama Podcast

Hoe overleeft jouw relatie een burn-out?

Tijdens mijn gesprek met Anne Lindenkamp kwam ik tot de ontdekken dat zij niet 1 burn-out maar 2 burn-out ervaringen had overleeft. De eerste was van haar man en de tweede van haarzelf een aantal jaar later. Ik was dan ook enorm benieuwd hoe zij dit als partner had ervaren, maar ook wanneer het haarzelf overkwam.

Ondanks dat haar man al veel eerder een burn-out had gehad, en Anne het dus van dichtbij heeft meegemaakt, had zij zich nooit echt gerealiseerd hoe het voelt. Of liever gezegd hoe het niet voelt wanneer je net in een burn-out zit.

Tijdens deze “Meer dan Mama Podcast” praten we over haar ervaringen en ook haar inzichten over het effect van burn-out op je relatie en hoe deze samen te kunnen overleven. Voor mij persoonlijk was de burn-out mede rede dat mijn relatie het toen uiteindelijk niet overleeft heeft, dus ik was oprecht benieuwd naar haar visie hierin.

We geven je samen een aantal tips, hoe jij en je partner wel samen de burn-out kunnen overleven.

MdM Podcast.06. Anne Lindenkamp

Meer dan Mama Podcast #06

door Bianca Meijsen met Anne Lindekamp


Ook te beluisteren via Spotify of Apple Podcasts.

Door haar eigen burn-out weet Anne Lindekamp inmiddels hoe het is om een burn-out te ervaren. Vooral in die eerste weken wanneer je net thuis zit en niet meer kunnen werken. Al haar eigen vooroordelen over mensen met een burn-out moest ze onder ogen zien. Een periode waar ze niet graag aan terugdenkt, maar waar uiteindelijk ook haar praktijk vorm door heeft gekregen.

De missie van Anne is om zoveel mogelijk mensen door die eerste moeilijke periode heen te helpen, zodra je net in een burn-out thuis komt te zitten. Met haar eigen podcast en traject kan ze precies dit bereiken.

Anne Lindenkamp

Door haar eigen burn-out weet Anne Lindekamp inmiddels hoe het is om een burn-out te ervaren. Vooral in die eerste weken wanneer je net thuis zit en niet meer kan werken. Al haar eigen vooroordelen over mensen met een burn-out moest ze onder ogen zien. Een periode waar ze niet graag aan terugdenkt, maar waar uiteindelijk ook haar praktijk vorm door heeft gekregen.

De missie van Anne is om zoveel mogelijk mensen door die eerste moeilijke periode heen te helpen, zodra je net in een burn-out thuis komt te zitten. Met haar eigen podcast en traject kan ze precies dit bereiken.

Ga voor meer informatie over Anne en haar aanbod naar haar website eenburnoutennu.nl. Uiteraard is ook ze te vinden op diverse social media kanalen. Haar podcast serie “een burnout en nu” is op diverse podcast kanalen te beluisteren. Vooral als je net in een burn-out zit een aanrader!

Zowel Anne als ik zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van deze podcast vindt. Laat hieronder een bericht achter of mail naar info@meerdanmama.nl. Ook als je nog vragen hebt, kun je deze mailen.

Ben je al (bijna) herstelt van de burn-out? Kun je wel wat tips gebruiken om meer begrip vanuit je partner te ervaren over jouw burn-out ervaring? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder!

Je kunt eventueel direct een afspraak inplannen via mijn online agenda. >>Klik hier<<

Over mij

Trainer Bianca MeijsenBianca Meijsen

Omdat jij je niet nog een burn-out kan veroorloven neem ik je mee in mijn eigen ervaringen over de Mama Burn-out, Werk-Privé Balans en Terugval voorkomen vanuit mijn specialisatie in stress- en burn-out klachten met bijna 25 jaar ervaring als coach, therapeut en trainer in persoonlijke ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

Meld je hier aan

Voor het gratis kennismaking eboek inclusief;
- gratis dagboek
- gratis coaching call
- gratis 21 dagen challenge
- korting op aankoop mijn boek

... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online Ont-moet-ing

Hoi hoi!

Zal ik je via mijn Miracle Mail op de hoogte houden?

Ik informeer je over - het laatste nieuws, blogs, video's, - speciale aanbiedingen, acties - en veel meer.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin