Home » Blog » Burnout herstel » Ondernemen na een burn-out
Meer dan Mama Podcast met Petra Iuliano - Ondernemen na een burn-out

Ondernemen na een burn-out

door | 18 mei, 2021 | Burnout herstel, Meer dan Mama Podcast

Petra Iuliano noemt zichzelf Verdienmodellen expert, Business Strateeg, en helpt ondernemers met minder moeite meer winst te maken, door op te schalen en exponentieel te groeien. Zij is ook auteur van de boeken In 10 stappen continu online klanten, De 11 beste online verdienmodellen en 50 Verdienmodellen geschreven samen met Jeanet Bathoorn.

De burn-out was voor Petra in 2001 en sindsdien was het voor haar een behoorlijke zoektocht naar zichzelf, waarbij Yoga en het boek De Creatiespiraal van Marinus Knoope belangrijke elementen waren om te herstellen van de burn-out. Ondernemerschap was voor haar geen logische volgende stap en het heeft dan ook bijna 10 jaar geduurd voordat ze die keuze maakte. En zelfs toen nog was het een uitdaging om niet alsnog in een burn-out te schieten.

Ze vertelt er zelf meer over in deze podcast en wat haar uiteindelijk toch weer het vertrouwen terug heeft gegeven in zichzelf en in haar kwaliteiten.

MdM Podcast 08. Petra Iuliano

Meer dan Mama Podcast.08

door Bianca Meijsen met Petra Iuliano

Ook te beluisteren via Spotify.

Voorkant boek Petra Iuliano

Wil je meer weten over Petra Iuliano, ga dan naar haar website The Network of Purpose.

Download de eerste hoofdstukken van haar boek In 10 stappen Continu Online Klanten, Realiseer volgeboekte programma’s en voorspelbaar hoog inkomen, of schaf het volledige boek gelijk aan op bol.com.

Achterkant boek Petra Iuliano

Zowel Petra als ik zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van deze podcast vindt. Laat hieronder een bericht achter of mail naar info@meerdanmama.nl. Ook als je nog vragen hebt, kun je deze mailen.

Ben je al (bijna) herstelt van de burn-out? Kun je wel wat tips gebruiken over ondernemen na een burn-out? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder!

Je kunt eventueel direct een afspraak inplannen via mijn online agenda. >>Klik hier<<

Over mij

Blog Bianca Meijsen Bianca Meijsen

Omdat jij je niet nog een burn-out kan veroorloven neem ik je mee in mijn eigen ervaringen over de Mama Burn-out, Werk-Privé Balans en Terugval voorkomen vanuit mijn specialisatie in stress- en burn-out klachten met ruim 20 ervaring als coach, therapeut en trainer in persoonlijke ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin