Home » Blog » Burnout terugval voorkomen » Irritatie; Zonde van jouw energie
Loslaten van irritatie

Irritatie; Zonde van jouw energie

door | 24 sep, 2020 | Burnout terugval voorkomen

“Als ik dan zo’n enorme aanval van werklust krijg, dan ga ik heel stil in een hoekje zitten totdat die aanval voorbij is.”

Deze quote hing jarenlang bij ons thuis aan de muur. Ik begreep hem nooit, eigenlijk omdat ik niet snel een enorme aanval voel. Behalve dan als iets me al een tijdje irriteert…

Vaak is die irritatie niet nadrukkelijk genoeg om er echt iets mee te doen, maar het slurpt wel energie. Elke keer wanneer je er weer aan denkt om mee geconfronteerd wordt. Laten we daar vandaag nu eens iets aan doen.

Zen 2021 in! – Dag 3 – Nog 98 te gaan

Deze laatste dagen van 2020 deel ik met jou mijn loslaat tips, adviezen, inzichten, oefeningen, etc. voor alle oude ‘sh*t’ die je niet meer wilt meenemen naar 2021.

Op naar Zen 2021 in!

 

Over mij

Blog Bianca Meijsen Bianca Meijsen

Omdat jij je niet nog een burn-out kan veroorloven neem ik je mee in mijn eigen ervaringen over de Mama Burn-out, Werk-Privé Balans en Terugval voorkomen vanuit mijn specialisatie in stress- en burn-out klachten met ruim 20 ervaring als coach, therapeut en trainer in persoonlijke ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen

Lichaamsbewustzijn

Lichaamsbewustzijn

"If you listen to your body when it whispers, you won't have to hear it scream" - Dan Millman Achteraf vond ze dit zo'n krachtig inzicht. Ze was...

Lees meer
Mama Burnout

Mama Burnout

“Dat zou mij toch niet meer overkomen?!” dacht ik toen. Hier zat ik dan als 43 jarige jonge moeder met klachten die mij iets te veel deden herinneren aan mijn burn-out in 1999. Was dit dan een Mama Burnout?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Stress test vragenlijst

Vraag hier de stress vragenlijst aan

 

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt binnen 1-3 werkdagen een email met de link naar jouw online vragenlijst. Zie je de email niet, kijk dan even in je spambox of stuur een email naar info@meerdanmama.nl.

Voor welke vragenlijst optie kies je?

Je hebt de stress vragenlijst succesvol aangevraagd!

Tweet
Share
Share
Pin