Vandaag werd ik getriggerd door een verhaal die door iemand anders gedeeld werd. Het was voor mij herkenbaar en misschien ook voor jou.

Ze gaf aan dat voordat ze een blog wilde delen, ze eerst een kop thee had gezet en daar langdurig in gestaard heeft, alsof het antwoord in de theeblaadjes dreef.

Vervolgens allerlei handelingen verrichtte, die niets te maken hadden met die blog schrijven. Alles leek beter dan te focussen op dat wat ze wilde doen.

Zij schreef al een half jaar elke dag een post, maar sinds een paar weken was het beladen. Omdat ik net een paar dagen bezig ben met elke dag een blog delen, werd ik nieuwsgierig naar wat haar beweegreden was voor dit gevoel.

Ze gaf aan dat de vrijheid weg was in mijn hoofd. De vrijheid om te delen omdat ze ineens moest “scoren”. Het ongedwongen plezier hebben was weg.

Waardoor wist ze niet en vroeg dan ook om tips en adviezen. Een bekende van mij kwam met een tip, die ik zelf ook regelmatig gebruik wanneer ik weer geteisterd wordt door prestatiedrang.

Misschien herken je het wel dat je zo bezig bent met wat de reactie zou kunnen/moeten zijn, dat niet meer kunt genieten van dat waar je zo goed in bent.

Dus deel ik het hierbij ook met jou voor het loslaten van jouw prestatiedrang. Adem diep in en zeg hardop: “Ik laat het eindresultaat los en kies ervoor om me NU goed te voelen.” Veel plezier!!

Loslaten van Prestatiedrang

Dag 17 van de 101 dagen ‘Zen 2021 in!’ – Nog 84 dagen te gaan.

Sinds 22 september 2020, 101 dagen tot 2021, ben ik mijn eigen uitdaging aangegaan om elke dag tips, adviezen, inzichten, oefeningen, etc. met jou te delen. Alles om relaxter 2021 te beginnen door alle oude ‘sh*t’ die je niet meer wilt meenemen naar 2021 los te laten. Zie dag 1 voor de uitleg.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en blogs? Meld je aan voor mijn FemMail >> 

Gratis eboek

Meld je aan voor de FemMail en ontvang gratis eboek

Via mijn FemMail hou ik je op de hoogte houdt van het laatste nieuws met tips, adviezen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Als dankjewel ontvang je het gratis eboek waarin je kennis maakt met mijn boek "In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out".

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!