Home » Blog » Meer dan Mama Podcast » Single Mom & Burn-out
Podcast Singel Mom & Burn-out

Single Mom & Burn-out

door | 25 jun, 2022 | Burnout terugval voorkomen, Meer dan Mama Podcast

Eigenlijk schaamt Eline Zeelenberg er zich nog steeds voor en doet ze er alles aan om het er niet meer over te hebben. Haar eerste burn-out was namelijk in 2003 toen ze nog in loondienst werkte. Achteraf gezien deed ze het herstellen van de burn-out precies hetzelfde zoals ze alles deed. De schouders er onder, doen wat je moet doen, en doorrrrr…..

Toen ze dan ook in 2011 weer in de burn-out terecht kwam door een onverwachte actie van haar leidinggevende, wist ze niet wat haar overkwam. Ze begreep er niets van waarom ze weer in een burn-out terecht kwam én maakte wel andere keuzes dan de eerste keer. Toen ze in 2016 ook privé wat klappen te verwerken had, kwam ze in een constante overleefstand als Single Mom.

Dat Eline haar verhaal met jou wilt delen in deze Meer dan Mama Podcast, was niet zo makkelijk als het lijkt wanneer je naar haar verhaal luistert. Achteraf kan ze er gelukkig om lachen en moet ze eerlijk bekennen dat zelfs ik haar al eerder tips gegeven had die ze niet kon horen op dat moment.  Toch moet ook zij, net als vele andere die ik gesproken en/of begeleid heb, bekennen dat pas wanneer je echt gaat zitten met de ongemak die je voelt… dan pas kan de heling beginnen.

 

Luister en/of Kijk naar haar verhaal

MdM Podcast.20 Eline Zeelenberg

Meer dan Mama Podcast.20

door Bianca Meijsen met Eline Zeelenberg

Ook te beluisteren via Spotify.

Bekijk hier de video opname

Expect a Miracle Masterclass

Kom ook naar de Expect a Miracle Masterclass met Eline Zeelenberg op dinsdag 9 augustus 2022 om 10:00 uur (of kijk de replay) waarin ze meer vertelt over Tzolkin. Voor haar was Tzolkin een enorme hulpbron in het herstel van de burn-out en ze vertelt er graag over. Ze gebruikt mijn gegevens om toelichting te geven op wat Tzolkin is en wat je er mee kan bereiken.

Voor meer informatie over Eline Zeelenberg en Tzolkin

Van doorzettingsvermogen en daadkracht naar verbinding en hartekracht, dat is de reis die Eline Zeelenberg in het kort heeft mogen doormaken tot waar ze nu staat. Zij kan zich als geen ander verplaatsen in de soms wanhoop die je voelt als alleenstaande moeder. Je wilt zoveel! Voor jezelf en vooral ook voor je kind. Maar hoe dan?! Kijk voor meer informatie op hartekracht.net.

 

Zowel Eline als ik zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van deze podcast vindt. Laat hieronder een bericht achter of mail naar info@meerdanmama.nl. Ook als je nog vragen hebt, kun je deze mailen.

Ben je eigenlijk officeel ‘beter’ verklaard van de burn-out? Merk dat je eigenlijk weer terugvalt in gedrag in wat je kent van de voor burn-out? Je wilt het wel anders doen, maar er zit een groot verschil tussen die behoefte en wat je daadwerkelijk doet.

Je bent de enige niet die dit ervaart EN… je staat er niet alleen voor. Laten we in gesprek gaan, zodat ik je kan informeren wat voor jou een mooie en effectieve volgende stap kan zijn.

Je kunt zelf direct een afspraak inplannen via mijn online agenda. >>Klik hier<<

Over mij

Trainer Bianca MeijsenBianca Meijsen

Omdat jij je niet nog een burn-out kan veroorloven neem ik je mee in mijn eigen ervaringen over de Mama Burn-out, Werk-Privé Balans en Terugval voorkomen vanuit mijn specialisatie in stress- en burn-out klachten met bijna 25 jaar ervaring als coach, therapeut en trainer in persoonlijke ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen

Mama Burnout

Mama Burnout

“Dat zou mij toch niet meer overkomen?!” dacht ik toen. Hier zat ik dan als 43 jarige jonge moeder met klachten die mij iets te veel deden herinneren aan mijn burn-out in 1999. Was dit dan een Mama Burnout?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

Meld je hier aan

Voor het gratis kennismaking eboek inclusief;
- gratis dagboek
- gratis coaching call
- gratis 21 dagen challenge
- korting op aankoop mijn boek

... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online Ont-moet-ing

Hoi hoi!

Zal ik je via mijn Miracle Mail op de hoogte houden?

Ik informeer je over - het laatste nieuws, blogs, video's, - speciale aanbiedingen, acties - en veel meer.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin