Home » Blog » Meer dan Mama Podcast » Stop met ploeteren na de burn-out
MdM Podcast.22 Slagersdochters

Stop met ploeteren na de burn-out

door | 24 sep, 2022 | Balans Werk-Privé, Meer dan Mama Podcast

De afgelopen jaren heb ik gemerkt hoe lastig het is om een gewoonte te doorbreken. Het gedrag dat we voor de burn-out laten zien, zet meestal nog wel een tijdje door na de burn-out. Hoe vaak je ook zegt dat je het anders wilt doen, daarmee is de verandering nog niet doorgevoerd.

Daarom zeg ik wel eens gekscherend tegen mijn klanten wanneer ik ze weer zie ploeteren; “Waarom zou je ook makkelijk doen als het moeilijk kan?”. Meestal met een schaapachtige glimlacht tot gevolg, want ze herkennen prima hun eerste neiging, namelijk dat het moeite moet kosten.

Een aantal jaar geleden kwamen ook Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, afzonderlijk van elkaar, tot dit inzicht. Linda had al een burn-out ervaren en werd uiteindelijk in een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Angela had het ogenschijnlijk allemaal voor elkaar, maar voelde intern een enorme onzekerheid die een verlammende angst produceerde.

Beide stonden stil bij de gedachte: Waarom moet alles toch moeite kosten? Waarom kan en/of mag het niet gewoon makkelijk? Die zoektocht bracht hun bij de 3 Principes tot meer geluk. In deze podcast leggen ze uit wat die 3 principes zijn en waarom deze voor hunzelf zo transformerend zijn geweest.

Beluister en/of bekijk haar reis met het lichaam als oplossing

MdM Podcast #22 Linda Spaanbroek & Angela

Meer dan Mama Podcast.22

door Bianca Meijsen met Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk

Ook te beluisteren via Spotify.

Bekijk hier de video opname

Voor meer informatie over de 3 Principes van Shift Academy

Het mag ook makkelijk

De Slagersdochters, Linda Spaanbroek & Angela Mastwijk schreven het boek “Het mag ook makkelijk” als een antistof tegen het heersende beeld dat je hard moet werken voor je geluk en je (psychologische) welzijn. In hun ogen is het frappant dat waar we last van hebben (stress en burn-out door te hard en te veel werken en intensief zorgen (maken) opgelost zou kunnen worden door van alles te doen om rust te ervaren. Het blijkt ook niet nodig. Zodra je het nieuwe paradigma leert kennen waarover zij sinds 2015 in hun succesvolle podcast ‘Geluk in de Aanbieding’ praten, blijken psychologisch ongemak en stress moeiteloos weg te vallen.

Naast hun boek “Het mag ook makkelijk” kun je op https://www.slagersdochters.nl/gratis zes verschillende resources vinden waarmee je meer te weten komt over het gemak dat inzicht in de 3 principes je kan brengen: een e-boek, een aantal videotrainingen én de mogelijkheid om een gratis Shiftsessie te winnen.

Zowel Linda en Angela als ik zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van deze podcast vindt. Laat hieronder een bericht achter of mail naar info@meerdanmama.nl. Ook als je nog vragen hebt, kun je deze mailen.

Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder! Je kunt eventueel direct een afspraak inplannen via mijn online agenda. >>Klik hier<<

Over mij

Trainer Bianca MeijsenBianca Meijsen

Omdat jij je niet nog een burn-out kan veroorloven neem ik je mee in mijn eigen ervaringen over de Mama Burn-out, Werk-Privé Balans en Terugval voorkomen vanuit mijn specialisatie in stress- en burn-out klachten met bijna 25 jaar ervaring als coach, therapeut en trainer in persoonlijke ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out

Meld je hier aan

Voor het gratis kennismaking eboek inclusief;
- gratis dagboek
- gratis coaching call
- gratis 21 dagen challenge
- korting op aankoop mijn boek

... en ontvang daarnaast mijn FemMail met tips, adviezen, oefeningen, aanbiedingen, activiteiten en overige updates.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Online Ont-moet-ing

Hoi hoi!

Zal ik je via mijn Miracle Mail op de hoogte houden?

Ik informeer je over - het laatste nieuws, blogs, video's, - speciale aanbiedingen, acties - en veel meer.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin