“Vanwege de burn-out was mijn agenda nog voller dan ervoor?!”

Vanuit deze frustratie ging Angelique op zoek gegaan dan een manier waarop alles om te herstellen op 1 plek verzameld kon worden.

Angelique de Graav is Orthomoleculair Epigenetisch therapeut en heeft zich volledig toegelegd op het herstel van stress en burn-out klachten.

In deze podcast bespreken we haar orthomoleculaire werkwijze, hebben we het over de aanmaak van serotonine, de GABA onbalans en het gebruik van magnesium bij herstel van een burn-out. Je hoort haar visie vanuit de epigenetica en haar persoonlijke ervaringen over stress in de huidige omstandigheden vanwege de corona maatregelen.

Op deze pagina een videointroductie en daaronder de podcast. Natuurlijk ook de informatie over Angelique en haar bedrijf Detox Den Haag.

Meer dan Mama Podcast.02

door Bianca Meijsen met Angelique de Graav


Ook te beluisteren via Spotify.

MdM Podcast.02 Angelique de Graav

Voor een persoonlijk orthomoleculair advies van Angelique de Graav

ga dan naar haar website www.detoxdenhaag.nl

Woon je niet in de buurt van Den Haag, vraag de telefonische intake aan, zodat Angelique je kan adviezen over het gebruik van bijvoorbeeld supplementen, waarvan je een aantal ook via haar webshop kunt krijgen.

Wil je echt genieten dan maak je een afspraak voor de detox voetenbad. Een verwen moment voor jezelf en een boost voor jouw lichaam.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!