Als gast in VrijheidsOndernemers® Show van Jeanet Bathoorn spraken wij onder andere over mijn ervaringen met betrekking tot ondernemen en natuurlijk mijn boek “In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out”.

Jeanet Bathoorn is zelf auteur, business coach en spreker en vanuit de vraag “Hoe ziet jouw ideale leven eruit en heb jij nu de vrijheid om zo te leven?” zijn wij in gesprek over wat ik versta onder droomleven en of ik die inderdaad heb gerealiseerd na mijn burn-out zoals mijn boek doet vermoeden.

Luister hier naar ons geanimeerde gesprek.

Klik hier onder en beluister de podcast hier op de website.

Ook te beluisteren op Spotify

Spotify

Ook te beluisteren op Apple Podcasts

Apple podcast

Wat Jeanet hierover zegt:

“Burnout is helaas een te vaak voorkomend fenomeen in onze maatschappij, en zeker ook bij vrouwelijke ondernemers. Bianca Meijsen is gespecialiseerd in burnout en stress. Met haar bedrijf Meer dan Mama begeleidt ze vrouwen naar een evenwichtig en gezond leven. Haar boek In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out, Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd is net uitgekomen en geeft jou meteen 10 geweldige leeftips. Alhoewel het boek in eerste instantie voor na een burnout geschreven is, helpt het ook ter preventie. De 10 stappen gaan je misschien verbazen.” 

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!