Home » Blog » Meer dan Mama Podcast » Jezelf Terugvinden Na Burn-out
Jezelf Terugvinden Na een Burn-out

Jezelf Terugvinden Na Burn-out

door | 20 apr, 2022 | Burnout herstel, Meer dan Mama Podcast

Ze rende maar door. Druk bezig zichzelf te bewijzen bij de 5 verschillende leidinggevende in korte tijd, terwijl ze voor 3 jonge kinderen zorgde. Zelfs haar man had door dat het niet goed ging, maar zelf had Cisca den Boer nog steeds niet door. Ook niet toen haar moeder ernstig ziek werd.

Een workshop op haar werk en het huilend hangen aan de telefoon met een collega deden haar realiseren dat er toch wel iets niet helemaal klopte. Ze melde zich een dagje ziek en ze is niet meer teruggekeerd naar de werkvloer.

In deze Meer dan Mama Podcast vertelt Cisca wat er vooraf ging aan haar burn-out, welke invloed Egypte had tijdens haar herstel periode, waarom ze niet meer terugging naar haar werkplek en hoe zij uiteindelijk weer vol plezier en overtuiging in het leven staat.

Beluister en/of bekijk haar reis met het lichaam als oplossing

MdM Podcast #18 Cisca den Boer

Meer dan Mama Podcast.18

door Bianca Meijsen met Cisca den Boer

Ook te beluisteren via Spotify.

Bekijk hier de video opname

Expect a Miracle Masterclass

Kom ook naar de Expect a Miracle Masterclass met Cisca den Boer op dinsdag 10 mei 2022 om 10:00 uur (of kijk de replay) waarin ze meer vertelt over haar gevonden passie voor Chi Neng QiGong.

Voor meer informatie over Cisca den Boer en Chi Neng QiGong

Cisca den Boer is van haar burn-out herstelt door zich helemaal onder te dompelen in de helende energetische werking van Chi Neng QiGong. En zoals in de podcast kunt beluisteren was haar droom om hier les in te gaan geven en dat is haar gelukt. Je kunt dan ook deelnemen aan haar lessen die zowel op locatie als online plaatsvinden. Dus gewoon vanuit je eigen woonkamer kun je er live bij zijn en meedoen. Kijk voor meer informatie op haar website https://chillicious.nl.

Zowel Cisca als ik zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van deze podcast vindt. Laat hieronder een bericht achter of mail naar info@meerdanmama.nl. Ook als je nog vragen hebt, kun je deze mailen.

Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder! Je kunt eventueel direct een afspraak inplannen via mijn online agenda. >>Klik hier<<

Over mij

Blog Bianca Meijsen Bianca Meijsen

Omdat jij je niet nog een burn-out kan veroorloven neem ik je mee in mijn eigen ervaringen over de Mama Burn-out, Werk-Privé Balans en Terugval voorkomen vanuit mijn specialisatie in stress- en burn-out klachten met ruim 20 ervaring als coach, therapeut en trainer in persoonlijke ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen

Tijd tekort

Tijd tekort

Ik was stom verbaasd. En niet alleen om wat ik zag, maar meer nog om wat ik erbij voelde. Even een boodschapje doen tussen de afspraken door. Ik...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestel hier mijn boek

Bestel hier mijn boek

In 10 stappen jouw droomleven na een burnout 
Leef vanuit je hart met meer balans en rust in je hoofd

 

Vul hieronder je gegevens in

en je ontvangt per email de bevestiging en overige informatie.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin